2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها روزای انتقال رو از روزی که انتقال دادید حساب میکنید یا از فرداش؟

از فرداش عزیزم روز چندی الان؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها بتا من روز ۱۳انتقال ۴۷۹ شد  روز ۱۵انتقال ۱۰۹۳ خوبه؟

عزیزم فکر کنم همین که دوبرابر شده خوبه نگران نباش 

برای منم دعا کن مامان بشم برای عید 🌹🌹🌹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهاره کی میری آزمایش ایشاالله؟

احتمالا دوشنبه ولی خب هیچ علائمی ندارم. انگاری هیچ کاری نکردم. فقط جای آمپول پروژسترونا درد میکنه😅 و زیر شکمم از داخل حس انقباض داره.

از یه طرف میگم زودتر برم که اگر منفی بود بیخود چند روز اضافی آمپول نزنم از طرف دیگه میگم شاید زود باشه بذارم همون دوشنبه برم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
فدات بشم خدارو شکر کن که سنت کمه ....ایشاله زودی بچه دار میشی پس من چی بکم که ۲۰ سال از تو بزرگترم . ...

سلام عزیزدلم خوبی چخبرا؟

گلی جون شما ایران نیستی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
احتمالا دوشنبه ولی خب هیچ علائمی ندارم. انگاری هیچ کاری نکردم. فقط جای آمپول پروژسترونا درد میکنه😅 ...

انشالله که دوشنبه میری و جواب آزمایشت مثبت میشه نگران نباش 

جنین چندروزه انتقال دادی ؟ چندتا انتقال دادی ؟

منم قراره هفته دیگه انتقال بدم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم از خستگی نگو که یه دنیا خستگی رو دوش هممونه....امیدوارم خدا بزودی به شما و همه دستان یه نظر لط ...

آره واقعا این یکی هیچ جوری نمیگذرد...

امیدوارم شما هم بزودی نتیجه بگیری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله که دوشنبه میری و جواب آزمایشت مثبت میشه نگران نباش  جنین چندروزه انتقال دادی ؟ چندتا ا ...

ممنون عزیز

۳تا ۵ روزه. اینا نشه دیگه جنین ندارم😭

وای همش به خودم موج منفی میدم که اگر منفی شد خیلی ضربه نخورم ولی گاهی که به این فکر میکنم مثبت بشه چنان ذوقی با فکرش میاد تو دلم که به آستانه پرواز میرسم🐥

انشالله که دوشنبه میری و جواب آزمایشت مثبت میشه نگران نباش  جنین چندروزه انتقال دادی ؟ چندتا ا ...

ان شاالله که برای شما مثبت بشه بیای خبرای خوب بدی

اینترنتی سفارش دادم اره همه انتقالا استرادیول دارن ولی همیشه خارجی نمیدن کسی که آندومترش خوب ب ...

آهان، پس مربوط ب ضخامت میشه.

مرسی گلم، ممنونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻