2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی گلم آره دقیقا خودمم ترسیدم از وقتی اینجا خوندم یکی یکیو دوست داشته و رفته خواستگاری و بهش گفته ...

آره واقعا راست میگی😄😄 پس نگو انشالله که خدا بزرگه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره واقعا راست میگی😄😄 پس نگو انشالله که خدا بزرگه 

مرسی از راهنماییتات و هم فکریات گلم.گاهی وقتا مغز آدم وسط فشار دیگه نمیکشه و واقعا کمک و راهنمایی لازم داره.
آمین
انشاالله که هرچی میخوای خدا بهت بده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنماییتات و هم فکریات گلم.گاهی وقتا مغز آدم وسط فشار دیگه نمیکشه و واقعا کمک و راهنمایی لا ...

فدات شم انشالله که شما هم به خواسته دلت برسی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی خیلی ممنونم نه من اصلا درد ندارم. تازه گیا از وقتی که بهم گفتن پنج سانته فقط وقتایی که مثلا شکم ...

به نظر من که تا ازدواج نکردی تن به عمل نده چون این کیست حتی اگه دکتر خوب باشه تو عمل همه جا رو پاک کنه میگن بعد چند وقت باز برمیگرده بعد ازدواج عمل کن بعد سریع بچه دار شو 

عزیزم چندم سیکل هیسترو شدی؟ سیکل بعدش انتقال داشتین؟ 

من يك هفته بعد از پاك شدنم انجام دادم، سيكل بعدش هم انتقال دادم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خوشبحالت ایشالا که این دردو نداشته باشی امپول دور نافیم اسمش سینافکت که قبلا ۵۰ واحد میزدم الان دکتر ...

من به بازو میزدم این امپول زیاد درد نداشت یکم سوزش داشت قابل تحمل بود 

خوش بگذره بهتون عزیزم❤❤ممنون ایشالا شما هم به خواسته دلت برسی 🤗

فدات عزيز دل♥️♥️ كتاب چهار اثر فلورانس يا پادكست يا خود كتاب يا فايل هاي صوتي كه تو نت هست رو بخون يا گوش بده. بنظرم خيلي خوبه 🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها خارش جای آمپول پروژسترون چه طور رفع میشه؟! سه روزه حسابی میخاره😐

عزيزم جاشو كيسه آبگرم بزار و ماساژ بده، فك كنم خوب بشه اينجوري

سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خ ...

من درکت می کنم عزیزم

خودم هم خیلی خسته ام

اصلا نمیدونم چجوری برم سقط کنم... اینم شانسه؟ 

مستاصل شدم...

بعد از ۵ بار پانکچر و ۳ بار انتقال که دو بارش مثبت شده اما یکیش سقط و یکیش پوچ بوده با چه امیدی دوباره شروع کنم؟؟؟

حالم بهم میخوره از تصور شروع دوباره 🤮😭

حتی نمیتونم از بهزیستی بچه بگیرم چون ایران زندگی نمیکنم قوانین دست و پاگیری وجود داره که بهم نمیدن، اگرم حتی بدن اونها ویزا نمیدن به بچه 😭😭😭

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قوربونت معلوم‌نیس‌حالا..احتمالا‌‌بعدعید‌بیام‌تهران‌بایه‌دکتردیگ‌ ویزیت‌بشم..ازاول‌همه‌چی‌روچک‌کنه‌ ...

عزیزم ویتامین ای میخوردی؟

من از یکنفر شنیدم که ویتامین ای بهش دادن که اون مایع تو رحمش جمع نشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ای جونم ببین اگهودوست داری یه ویزیت با دکتر ذنوبی داشته باش که خودشم تخصص تو ای وی اف م داره باز ببی ...

ممنون عزيزم از راهنماييت

اتفاقا يكي از انتقال هام رو دكتر دنوبي انجام داد البته من با دكتر عارفي بودم ولي چون ايشون اكثرا نمياد سرعمل سپرده بود به دكتر ذنوبي

مدروکسی  پروژسترون مث آمپول پروژسترونه خودتو بسپار ب خدا شاید با همین قرص حامله شدی همین سیکل ...

مرسی گلم از پاسخت کاشکی حامله باشم ولی خیلی بعیده تحرک اسپرم آ همسر من صفره. ولی خیلی ازت ممنونم بابت امیدی که دادی.

در اندک من تویی فراوان یارب..