2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044873 بازدید | 684416 پست
خوب اره ولی درمان هم خیلی مهمه ما الان اینجا با دارو و وسایلی که از خارج ایران میاد ای وی اف میکنیم ...

دقيقا بيمه و درمان خيلي مهمه و از نظر من اگه امريكا  خيلي مزايا هم داشته باشه اينقدر اين عيبش بزرگه كه همه ي اون مزايا را از ختثي ميكنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتی دکتر چی شد عزیزم دخترت اذیت نشد

سلام عزیزم . امروز رفتیم خیلی وقت گیر بود ۹ و نیم اونجا بودم تا ۶ و نیم غروب اونجا بودیم آزمایش خون از هردومون گرفتم و اسپرم از همسرم . ک گفتن تعدادش خوبه حرکت و ظاهرش اصلا خوب نیست 

دکتر گفت هفته ی بعد دوباره آزمایش پیشرفته تر مینویسه براش 

فک کنم با اوضاع همسرم تعیین‌جنسیت سخت شه برام

دخترم خیلی اذیت شد هیچی نمیگفت ولی خسته شد 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم . امروز رفتیم خیلی وقت گیر بود ۹ و نیم اونجا بودم تا ۶ و نیم غروب اونجا بودیم آزمایش خون ...

آره بار اول معطلی زیاد داره انشالله که خیره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم . امروز رفتیم خیلی وقت گیر بود ۹ و نیم اونجا بودم تا ۶ و نیم غروب اونجا بودیم آزمایش خون ...

اخي عزيزم دخترت معلومه خيلي ارومه ،  همسرت اولين بار ازمايش اسپرم ميده؟حركت Aنميدوني چند بود؟ بايد سه روز قبل ازمايش اسپرم نزديكي نباشه  تا ازمايش دقيق باشه

عزیزم ان شاء الله فردا با بتای توپولی تایپیک رو میترکونی همگی باهم جشن میگیریم

مرسي عزيز دلم انشاالله😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
واای عزیزم. ان شاالله بیای خبرای خوب بدی😘 منم دلم میخواد زودتر آزمایش بدم از این خوف و رجا خلاص ب ...

انشاالله مهربون😍😍 اصلا استرس ندارم نميدونم چرا انقد بيخيالم، شايد صبح قراره بميرم از استرس😂

انشاالله به زودي آزمايش ميدي و با خبراي خوب خوشحالمون ميكني😍 انگشترم كه گرفتي ديگه حله😉

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
به امید خدا جواب میگیری. از ی بابت خوش به حالت ما اینجا داروهای خارجی برامون کمیابه یا اگه پیدا شه خ ...

Dhea داروخانه رودکی دزاشیپ داشت من خریدم. خیلی هم گرون نبود

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انشاالله مهربون😍😍 اصلا استرس ندارم نميدونم چرا انقد بيخيالم، شايد صبح قراره بميرم از استرس😂 انشا ...

😊

خدا رو شکر که نداری

من ۴ساله منتظرم تصور مثبت شدن برام سخته

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
😊 خدا رو شکر که نداری من ۴ساله منتظرم تصور مثبت شدن برام سخته

اي جااانم، مثبتي عزيزم🤲🏻🌸

سري قبل از سه روز قبل گريه ميكردم فقط😂😂 

عزيزم دكترتون كي هست؟همون روز زدي ؟

دكتر طرازي. آره عزيزم ٤ تا روز پانكچر زدم، ٣ تا هم روز انتقال زدم