2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سورپرایز شیرین مال مردمه نه مال من😔  من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم... ۷ هفته باید باشه ساک پ ...

الهی‌بمیرم‌برااون‌دلت

خواهری‌ناراحت‌نباش...منم‌مثل‌تو‌‌به‌خودم‌میگم‌..اماتهش‌

میدونم‌خدابزرگ‌ترازاین‌حرف‌هاست

ازته‌قلبم‌برات‌‌‌ازخدامیخام‌سورپرایزت‌کنه‌‌‌‌..

به‌نظرم‌یه‌دکتریایه‌سونوی‌دیگ‌بده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامت عزيزم پس هايپر نشدي 

چرا هايپر شدم، ٧ تا سرم آلبومين زدم، ولي وقتي سونو كرد گفت آب كمي توي لگنت هست، خداروشكر ولي خوب بودم، بعد پانكچر ولي خيلييييي درد داشتم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنونن عزیزم من پی سی او شدید همسرم دی اف ای بالا  انتقال اولم اسفند 98 یک پسر یک دختر بیمارس ...

عزیزم‌پیامبران‌دیگ‌جنین‌نداشتی؟

سومین‌انتقالتوکجاانجام‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ذخیره ت که کم نیست اصلا،انشالله با همین ذخیره کلی تخمک خوب داری ،یکی از بچه ها با ذخیره 0/6  ۱۵ ...

وارد سیکل شدم 😔😔😔خداکنه تخمکم خوب باشه دوشنبه سونو دارم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خدانکنه خانمی ...ان شاء الله بزودی خودت حاجت روا شی

عزیز دلمی .ممنونم از دعای قشنگت ایشاله که خودتم با از توپ بیای خبر بدی خوشحالمون کنی😍

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وارد سیکل شدم 😔😔😔خداکنه تخمکم خوب باشه دوشنبه سونو دارم

انشالله همه چی به خوبی پیش میره ،نگران نباش ،داروهات چی هستن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله همه چی به خوبی پیش میره ،نگران نباش ،داروهات چی هستن ؟

سینافکت دورنافی هر روز صبح سینال دورنافی هر روز عصر و پی دی هوموگ کع عصرها بازو میزنم

33 سلام خانمها کسی در مورد پی ار پی چیزی میدونه؟من دوشنبه هفته بعد انتقال دارم دکتر گفت شنبه ...

من پی ار پی واسه کارای دیگه شنیدم اینکه خون میگیرن سانترفیوژ میشه تزریق میکنن ولی برای بارداری نشنیدم

خب خداروشکر ان شاالله صحیح و سالم بغلش بگیری من که آره فعلا که فک می کنم دو باره انتقال بشم منفی می ...

امیدت بخدا باشه عزیزم منم دفعه سوم مثبت شدم

انشالله توام سومین بار مثبتی🙏

اگه دفعه قبل برات هچینگ نکردن بگو اینبار برات انجام بدن حتما خیلی موثره...

33 سلام خانمها کسی در مورد پی ار پی چیزی میدونه؟من دوشنبه هفته بعد انتقال دارم دکتر گفت شنبه ...

سلام عزيزم

فك كنم براي تقويت رحم و ضخامت رحم هست، كه آمپول ميزنن. يه خانمي توي مطب از منشي پرسيد كه خيلي درد داره؟ منشي گفت آمپول رو از طريق لوله ميريزن داخل رحم، سوزن نميزنن. بچه ها شايد اطلاعات بيشتري داشته باشن 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
🤪🤪🤪🤪🤪🤪دیدی دختر منم اون روزا گفتم چراجواب منو نمیدی 😬😬😬خواهش میکنم ...اییییی جونم عزیزم خدا ...

از شانست من فقط پیامای تورو ندیدم برا همه رو دیدم و جواب دادم الا تو🙈🙉چرا واقعا🤔

ممنون عزیزم خدا گل پسرای تورو هم حفظشون کنه برات الهی💕

عزیز دلمی .ممنونم از دعای قشنگت ایشاله که خودتم با از توپ بیای خبر بدی خوشحالمون کنی😍

ان شاء الله عزیزم .من هنوز وارد سیگل میکرو‌نشدم دعا کن بعد عید اومدم همه چی اوکی باشه تا داروهای پانچر رو بگیرم