2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم منم همش تو چند روز انتقالم  یکطرف دلم حتی همون طرفی ک قبلا خارج رحمی شده بود درد میگرفت و ...

واقعا؟ ممنونم چقد خیالم راحت شد. همش فک می کنم دارم پریود میشم. تا امروز خیلی حسم مثبت بود ولی امروز دلم داره می لرزه همش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم hcg داشتم خیلی گیجم کرد تا بره بالا همون روز ۱۵ و ۱۶ هم هنوز اثرش هست باید تکرار کنی بعد از ۴۸ ...

وایی چه بد کاشکی میتونستم بی بی چک بزارم شما دوزش چند بود اخریری رو چندم انتقالت زدی چندم ازمایش دادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روزه بی بی میزنم منفیه ،هم اینکه کلا اعصاب شدم من هم زمان با مرگ بچه ها ماماننممم مرد دیگه تنهای ...

بی بی چک نزن عزیزم. اعصاب ادمو الکی خورد می کنه. منم تصمیم دارم فقط روز ازمایش بزنم. انقد منفی دیدم تو این 6 سال اسمش میاد حالم بد میشه. ان شاالله ک نتیجه مثبت بگیری. خیلی ناراحت شدم برا مامانت. ان شاالله جاشون بهشت باشهو روح شون دعاگوت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارکت باشه خدارو شکر🙏🏻🙏🏻🙏🏻 کاش منم جنین رو ببینم و قلبشو بشنوم😔

ان شاالله. همش دنبال می کنم پیاماتونو. ما هم مث شما منتظر اون خبر خوبه برای اخر هفته تون هستیم. ان شاالله میای و شادمون می کنی

نگران پریودی نباش  من امروز روز یازدهم انتقالم از روز اول درد پریودی داشتم  به فال نیک ب ...

توکل به خدا ممنونم عزیزم وقتی کسی میگه منم اینجور بودم اروم میشم ک پس غیر طبیعی نیس. ان شاالله هممون نتیجه مثبت بگیریم

قربونت برم توکل بخدا. . ان شاالله با دعاهای شما. کم کم دارم تسترس میگیرم. درد یک طرفه دارم گاهی ک ...

عزیزم همه چیو بسپار دست خدا و خودتو در برابر خدا ضعیف ترین موجود بدون تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته و اگر هم بخواد تو بدترین شرایط هم میده.. دیگه ان شاءالله این دفعه داخل رحمته و داره خودشو محکم میچسبونه به دل مامانش فقط فکرای مثبت کن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم همه چیو بسپار دست خدا و خودتو در برابر خدا ضعیف ترین موجود بدون تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته ...

قربونت برم. چشم. چ نگاه قشنگی.

از همتون ممنونم خیلی اروم شدم

بچه ها من حدودا دو سه هفته است دایما رفلاکس دارم. قبلا فکر میکردم شاید چون زیاد دراز میکشم اینجوری میشه. اما امروز سرکارم بازم اوضاعم همونه. شما این مشکلو نداشتین؟ 

وای معدم پوکید قشنگ. 

نه ندارم تا الان با همه چیز مو به مو تمام از مایش ها والبته حدود ۲ملیونم تقویتی ۳۰ تونم هزینه ی تعیی ...

هزينه  تعيين جنسيت كلا٣٠ تومن شد ؟اخه يكي ااز بچه ها گفت ١٨ تومن ابن سينا

بچه ها کسی می دونه پنج تا پی دی هوموگ و سه تا آب رو تو سرنگ با چه حجمی میشه ترکیب کرد؟ مال من پنج میلی لیتره. به نظرتون جا میشه همش؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان من 31سال دارم من روز دهم انتقال رفتم آز خون عدد بتا شد ۴/5با سه تا جنین که انتقال دادن ه ...

خب چرا اینقد زود رفتین آزمایش. اینجا کسی رو داشتیم روز ۱۲ بی بی منفی بوده اما روز ۱۴ آزمایشش مثبت شده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت