2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم مرسی اتفاقا همتون به یادمین هنیشه مخصوصا قدیمیاا چون بیشتر میشناسمشون   اره دیگه ای ...

قربونت برم عزیزم نگران نباش ان شاالله همه چی خوب میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله نتیجه ی پانکچرت بهتر از قبل میشه. بخاطر اینکه تخمدان هات pco نیست، دکتر نباید فقط برات سینال ...

اهان اونوقت با هاش ام جی تخمک ها چه فرقی میکرد؟

منکه سردرنمیارم از داروها

یا رب العالمین
ازمایشتو برایه کی نوشته من ۱۵ روز بهد از انتقال امپول اچ سی جی هم دارم بی بی مثبت کاذب میشه

منم hcg داشتم خیلی گیجم کرد تا بره بالا

همون روز ۱۵ و ۱۶ هم هنوز اثرش هست باید تکرار کنی بعد از ۴۸ ساعت

اگر بالا رفت یعنی مثبتی و اگر کم شد خدا نکرده یعنی منفیه

ببین روز ۱۵ اگر مثلا ۱۰۰ و ۲۰۰ باشه مثبته اما اگر ۴۰-۵۰ باشه ممکنه هنوز اثر آمپول باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام بچه ها من امروز روز 6   انتقالمه. همش دردای پریودی دارم. دقیقا احساس می کنم که میشم. بشددددت هم بدنم بی حاله. خیلی نگرانم. سرپا وایسادنی هم سرگیجه دارم. امکانش هس پریود بشم؟

بعد پانکچر پریودم 9 روز زودتر شروع شد . حالا کدوم تاریخ معتبره همین ک 9 روز زودتر بود یا قبلیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز چندمه بی بی زدی؟؟؟؟؟؟وای بهاره چرا اخه انقد زوددددد

آخه اونایی که بلاست انتقال دادن از ۵ و ۶ بی بی نشون داد. البته غیر یکی از بچه ها که گفت روز ۱۱ بی بی به زور نشون داده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ایشالا به حقه سه ساله امام حسین هممون نتیجه بگیریم🌷

انشاالله🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها من امروز روز 6   انتقالمه. همش دردای پریودی دارم. دقیقا احساس می کنم که میشم. بشددد ...

منم دردای پریودی دارم. طبیعیه. ظاهرا تا وقتی پروژسترون و داروها هست پری نمیاد

انشالله نتیجه ی پانکچرت بهتر از قبل میشه. بخاطر اینکه تخمدان هات pco نیست، دکتر نباید فقط برات سینال ...

من پریود هام کلا دیر هست ۴۰ روزه. ولی تو سونو هردو دکتر گفتن سالمی تنبلی وکیست هم نداشتم شاید بخاطر این سینال داده

یا رب العالمین
بستگی داره به ضخامت من یبار روز ۱۳ انتقال دادن یبار روز ۱۹

سلام سارا

چه خبر؟ انتقال دادی این ماه؟

من این ماه به اصرار زیاد همسرم انتقال دادم و دوباره افتادم تو روزای سخت انتظار

آخه اونایی که بلاست انتقال دادن از ۵ و ۶ بی بی نشون داد. البته غیر یکی از بچه ها که گفت روز ۱۱ بی بی ...

خیلی بعید و استثناست روز نهم برای بلاست اون هم با آزمایش خون نه بی بی

حق داری ناراحت باشی به خودت زمان بده... منم هربار داغون میشم  بارها و بارها گفتم کاش بمیرم را ...

مامانو جان چی شد؟ مجدد سونو رفتی؟

خیلی بعید و استثناست روز نهم برای بلاست اون هم با آزمایش خون نه بی بی

امیدوارم اینطور باشه. دیگه جنین ندارم. دیگه هم سراغ پانکچر نمیرم. دفعه قبل داغون شدم

اره منظمه جنين فريز نداري؟ايشاله اين بار مثبت بشه، جون واقعا دوباره از اول سيكل شروع يشه اين همه هزي ...

نه ندارم تا الان با همه چیز مو به مو تمام از مایش ها والبته حدود ۲ملیونم تقویتی ۳۰ تونم هزینه ی تعیین جنسیت ۹ تا جنینم شد