2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه مطمعن بودم کیست ندارم اخه پریودی قبلی بدنمو چک کرده بودم

چی بگم والا انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صفحه بعديش رو بيمه بر ميداره، فك كنم صورتي رنگه كه دكتر اون رو هم مهر ميكنه كه بدي بيمه

آها متوجه شدم مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دیروز روز 17 سیکلم بود، دکتر سونو کرد و گفت چون کیست نداری. از روز اول سیکل داروهاتو شروع کن. مگه ر ...

اصولا باید سونو کنه ولی حتما دکترت به همون سونوی ۱۷سیکل بسنده کرده

تکمیلی آسیا هست گلی

برا من  sos ایران هستش فقط تکمیلی کردم تا حال فاکتورا رو نبردم براشون ببینم چطوریاست

خانما سلام من اینجا خوندم که چند نفر از دکتر عارفی پرسیدن من تجربه خودمو گفتم بیام بگم البته من ابن سینا نرفتم و مطبشون میرفتم بیشتر کارا رو تجویزا با ماماهاشون بود و دکتر خیلی سر سری مینشست و فوری میرفت اتاق بغل مرسض بعدی باز خیلی سریع رد میکرد دقت دکتر کمی بخاطر شلوغی مطب پایینه و هرجیزی رو باید حتما خودتون یادآوری کنید هربار در آخر به تجربه من اصلا مسئولیت پذیر نبودن و هربار با کلی سوال و فکر و خیال از مطب بیرون میومدم چون متاسفانه جواب سوالامو نمیدادن و هربار که چیزی میپرسیدم میگفتن تو به طبابت من کاری نداشته باش. در آخر من با ذخیره بالا به تجویز ایشون فقط سه تا تخمک و یک جنین برام تشکیل شد و حتی تو سونوی قبل پانکچر نکرد بهم بگه تعدادم کمه و پانکچرم نکنه منم که هیچ تجربه ای نداشتم و جرات سوال پرسیدنم نداشتم پیش ایشون و در آخرمنفی. الان مرکز مام میرم پیش دکتر علیرضایی بارزترین خصوصیتی که میتونم بگم ازشون اینه که دیگه استرسا و سوالای بی‌جواب مطب دکتر عارفی رو ندارم و دکتر فوق العاده مهربون و دلسوزی هستن و خداروشکر در مرکز مام هفده تخمک داشتم و چهارده جنین خداروشکر.

ببخشید خیلی طولانی شد ولی گفتم تجربه خودمو بگم. اینا فقط تجربه من بود شاید کسان دیگه تجربه بهتری داشته باشن ازشون

در اندک من تویی فراوان یارب..
بنظر من اصلااااااااااااااا ابن سینا نرو .. بشدت بیمارانش ناراضین .. من قصد دخالت ندارم ولی دیدم مریض ...

عزیزم ببخشید نظرمو میگم ولی من هر بار که رفتم ابن سینا خیلی راضی بودم همه چیزشون با برنامه هست و خیلی دقیق منو همسرم هر بار که رفتیم کارمون خوب پیش رفته معطلی هم یکم داره الان مطب خصوصیا که میری بیشتر از ۲ ساعت الاف میشی. من از کلینیک آندومتریوز و قسمت سونوگرافیش و دکتر طرازی خیلی راضی بودم خیلی فقط یه بار پزشک زنانشو خوشم نیومد اونم چیز خاصی نبود. دکتر اورولوژی هم راضی بود همه چی خوب بوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
برا من  sos ایران هستش فقط تکمیلی کردم تا حال فاکتورا رو نبردم براشون ببینم چطوریاست

اگر پوشش ناباروری داشته باشین حتما میدن اگرم نداشته باشید تا سقف پوشش دارو رو‌میدن که اون کمه اغلب

فقط چون مبلغ بالا بود از ما فیش پول رو هم خواستن که ما انداخته بودیم دور از اینترنت بانکم کپی گرفتم 

مدارک رو از اول کامل بده که زود بدن 

حتما برای خودت هم کپی نگه دار عزیزم

آهان راستی حتما از داروخانه ها فیش جدا بگیر وگرنه اونی که رو دفترچه حساب کتاب میکنن و مبلغ مینویسن تکمیلیا قبول نمیکنن 

عزیزم فکر کنم خیلی زود تخمک گذاری داشتی، مطمئن نیستم ولی کاری نمیشه کرد دیگه، سیکل نچرال برات مناسب ...

مرسی عزیزم

کلا دیگ تصمیم گرفتم نرم پیش دکتر پیله وری خیلی بی مسئولیته خدابخاد مرکز مام وقت گرفتم میرم اونجا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪