2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
[QUOTE=177252245]عزیزم به هیچ وقت داروهای سنتی رو استفاده نکنین واسه پانکچر، شدیدا تداخل دارن[/QUOTE ...

خانومی دوستم ‌ای وی اف انجام داد . دکتر ال یاسین بود گفته بود ک خیلی گرمی نخور . ماشالا یه دختر گل داره الان

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز  دوم پریود بودم لاهوتی مرکز مام گفت از همین امروز سینال اف و اچ ام جی رو شروع کن.. ولی ...

یا خدا مگه میشه بی سونو دارو بده شاید کیست داشته باشی و اون محرک باعث اثرات جبران ناپذیری بشه

بخدا بعضی دکترا قاطی کردن دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یا خدا مگه میشه بی سونو دارو بده شاید کیست داشته باشی و اون محرک باعث اثرات جبران ناپذیری بشه بخدا ...

نه مطمعن بودم کیست ندارم اخه پریودی قبلی بدنمو چک کرده بودم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
اصل نسخه رو که داروخونه برمیداره اخه.برا شما برنمیدارن؟

صفحه بعديش رو بيمه بر ميداره، فك كنم صورتي رنگه كه دكتر اون رو هم مهر ميكنه كه بدي بيمه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بنظر من اصلااااااااااااااا ابن سینا نرو .. بشدت بیمارانش ناراضین .. من قصد دخالت ندارم ولی دیدم مریض ...

والا عزیزم این حرفتو قبول ندارم من هربار رفتم وحشتناک شلوغه .و خدایی همه دکترای خوب و اسم و رسم دار جمع شدن توی ابن سینا 

توی زمینه نازایی طرازی و عارفی و رزاقی دکترای خیلی خوبی هستن و دقیق

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان عزیز. من شنبه برای هشتمین بار انتقال جنین انجام دادم. از همگی خواهش میکنم برای من دعا کن ...

نگفتن علت 7بار منفی ت چی بود>؟ ایمنی ؟ انعقادی؟ دکترت کیه؟کجا انتقال دادی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
والا عزیزم این حرفتو قبول ندارم من هربار رفتم وحشتناک شلوغه .و خدایی همه دکترای خوب و اسم و رسم دار ...

عارفی م ابن سیناس؟

یا خدا مگه میشه بی سونو دارو بده شاید کیست داشته باشی و اون محرک باعث اثرات جبران ناپذیری بشه بخدا ...

دیروز روز 17 سیکلم بود، دکتر سونو کرد و گفت چون کیست نداری. از روز اول سیکل داروهاتو شروع کن.

مگه روز دوم نباید سونو کنه؟

به من گفت داروهاتو تا روز 9 ادامه بده و روز 9 بیا مرکز واسه سونو.

ترسیدم ثمین خشن میشود🤭🤭🤭🙄🙄🙄

نازنین جات خالی بود واقعا دیشب

پژمان هی میخواست توضیح بده من صدامو بالا میبردم صداشو نشنوم ‌.آخرم گفتم بی عرضه ای که من همیشه تنهام .بی عرضه ای که من سالهاست حسرت به دلم بعد خواهرم دید اوضاع داره وخیم میشه گوشی رو گرفت قطع کرد خودش زنگ زد بهش.

لعنتی اسنپ نبود دیشب اصلا که برگردیم خونه.

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببخشید گلی من خیلی این چند روز درگیر بودم، خصوصا شنبه  فقط امیدوارم آزمایشت ...

آره عزیزم خداروشکر منفی شدم و امپولا رو زدم فقط ی سوال دارم برمیگردم شمال گفتن بین ساعت ۴تا ۶ آمپول  و بزن منوتروپینه میخوام ببینم مثلا ۷ بزنم مشکلی نداره که

بنظر من اصلااااااااااااااا ابن سینا نرو .. بشدت بیمارانش ناراضین .. من قصد دخالت ندارم ولی دیدم مریض ...

منم قبول دارم عزیزم. ابن سینا رفتم اصلا راضی نبودم. ترجیح دادم از شهر خودم شروع کنم نشد رویان یا مام یا تهش یزد. خیلی ناجور بود. تو آزمایش اول دو بار از روی نمونه ی همسرم آزمایش گرفتن تعداد اسپرم تو اولی نصف دومی بود. فک کن یک نمونه! البته دکتر هاش با هم فرق داره ولی ما رو معرفی کرده بودن به یک دکتری که یادم نیست فامیلیش چیه میگفت sdf بعد از سه بار میکروی ناموفق یا سقط براتون مینویسم. الان نمینویسم! گناهی یکی از دوستام رو با dfi حدود هشتاد گرفتن آی وی اف کردن. چهار سال درگیر آی وی اف و جنین هاش بود بنده خدا آحرش هم که گرفت چون dfi بالا بود تو رحم رشد نکرد با بدبختی سقط کرد. من کلا از مرکزش خوشم نیومد. نظم و ترتیب و ارتباط با مریض هم ضعیف بود. ولی شلوغ بود خداییش و اینکه روز اول جنین شناس نمونه رو بررسی کرد خوب بود. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰