2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم پريروز لرز كردم ولي نه شديد، بعدش گرم شدم، ولي دوباره سردم بود، امروز صبح هم باز كمي سردم بود كه ...

حالم داغونه. داغ شدم الان هی فکر میکنم تب دارم. حالت تهوع و دلپیچه، بی جونی پاهام. اگر چندماه پیش کرونا نگرفته بودم فکر میکردم کروناست

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

منم روز چهارم. برعکس من از دیروز دایم گرمم میشه و حالت تهوع. نماز خوندنی هم بشدت تپش قلب میگیرم و نفس کم میارم. داغ شدن و تهوعمم بعداون شروع میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه فک نمی کنم به این زودی علایمی شروع بشه که

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله عزيزم آزاده، البته من براي بيمه تكميلي دادم فيش داروخانه رو، ولي رد شد، حالا مستندات ع ...

منم نمیدونم بدم بیمه یانه فکر نکنم پولشو بدن هزینه خود پانکچر رامیده ولی دارو را خارجیه فکر نکنم بده

یا رب العالمین
حالم داغونه. داغ شدم الان هی فکر میکنم تب دارم. حالت تهوع و دلپیچه، بی جونی پاهام. اگر چندماه پیش کر ...

عزیزم من با یکی از بچه ها که باردارشده بود صحبت کردم میگفت قبل آزمایش این حالت ها رو داشت. فال نیک بگیر. انشالله خیر هست

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دوستان من عفونت ادراری گرفتم  تنهاعلایمشم تکرر ادراره که چندروزی هست دارم ازدیروز سفکسیم میخورم ...

عفونت ادرار گرفتی سفکسیم هم داروش نیست عزیزم فنازومکس ۱۰۰ و کوتریموکسازول ۴۰۰/۸۰

منم گرفتم دکتر داد اینارو ولی نمیدونم شما بارداری؟

بچه ها من بايد روز دوم برم پيش دكترم امروز ترشح و لك قهوه اي ديدم براي فردا نوبت گرفتم الانم همچنان ترشح قهوه ايه معذرت ميخوام البته😞يعني هنوز تبديل به خونريزي نشده اگرم فردا نرم ميوفته براي چهارشنبه كه دير ميشه حالا چيكار كنم بچه ها؟ چرا اينجوري ميشه اخه😩😩😩😩مثلا ال دي خوردم اينماه☹️

خداياشكرت....❤️ 
فک کنم از ۳۴ به بعد نمیچرخه دیگه جانداره ولی توسونو ۳۶هفته قطعی میگن که بچه بریچه یاسفالیکه مدل زایم ...

نازنین جون نگاه کردم سونو رو.‌هیچی راجع به قدش پیدا نکردم. این سری برم سونو از دکتر میپرسم حتما. ایشالا یادم نره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم