2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان توروخدا کسی میدونه جواب بده من این ماه پانکچر شدم با 17تخمک که دکتر گفت هایپر شدی قرص ک ...

عزيزم منم هايپر شدم پريود بعدي روز دوم رفتم سنو كرد تخمدانام همچنان بزرگ بود تاكيد شديد هم كرد كه به هيچ عنوان نزديكي نداشته باشم و رژيمم ادامه داشته باشه و قرص جلوگيري برام نوشت منم شكمم بزرگ شده بود اما اب نياورده بود دوباره روز ١٤ رفتم سونو كرد گفت خداروشكر به حالت طبيعي برگشته رحم و تخمدان و چون اينماه قراره انتقال بدم برام دارو تجويز كرد امروز دومين پريود بعداز پانكچرم شدم. سعي كن دوماه حتما رعايت كني 

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم منم هايپر شدم پريود بعدي روز دوم رفتم سنو كرد تخمدانام همچنان بزرگ بود تاكيد شديد هم كرد كه به ...

اها خیلی ممنون پس حتما میرم یه سونو میدم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها خیلی ممنون پس حتما میرم یه سونو میدم

اره حتما بده خيالت راحت ميشه كار سنگين نكن زياد خم و راست نشو توالت فرنگي استفاده كن زود رو براه ميشي😍چندتا جنين برات تشكيل شد؟

خداياشكرت....❤️ 
هر کسی ی دغدغه داره من باز ترسم زایمان زود رسه باور کن یکم کمرم درد میگیره ترس منو برمیداره با اینکه ...

سفت یعنی چجوری؟ برای من بعضی وقتا نی نی خودشو انگار جمع میکنه شکمم یه تیکش سفت میشه یه لحظه اونم فقط وقتایی که سرپا هستم

بازم شما آمپول بتا زدین من که دکترم نه طول سرویکسم براش اهمیت داشت چون توی هیچ سونویی درخواست نداد الانم جز همین داروهایی که از اول داشتم چیز جدیدی بهم نداده، کلا خیلی بیخیاله خدا بخیر بگذرونه فقط

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره حتما بده خيالت راحت ميشه كار سنگين نكن زياد خم و راست نشو توالت فرنگي استفاده كن زود رو براه ميش ...

قربونت ممنون 11تا گفت بعد عید برم برای انتقال

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
سفت یعنی چجوری؟ برای من بعضی وقتا نی نی خودشو انگار جمع میکنه شکمم یه تیکش سفت میشه یه لحظه اونم فقط ...

سفت یعنی کل شکمتون چند ثانیه سفت باشه منم بعضی وقتا که سرپا هستم اینجوری میشه .خوب حتما طول سرویکس نرمال بوده از اول و گرنع محاله چک نکنن .دکتر منم بیخیاله من خودم بهش گفتم امپول بتا بده

سفت یعنی کل شکمتون چند ثانیه سفت باشه منم بعضی وقتا که سرپا هستم اینجوری میشه .خوب حتما طول سرویکس ن ...

این سری برم بهش میگم ببینم بهم آمپول میده، اصل این یه ماهه که بگذره دیگه ماه نهم به قول مادرشوهرم میگه ماه خودته زایمانم باشه مشکلی پیش نمیاد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستانی که انتقال جنین فریز شده داشتن میشه لطفا بگید سیکلش به چه صورته 

یعنی بدون این آمپول واریوپپتیل و ال دی نمیشد انتقال بدن 

یا برای اینکه به تعطیلات میخوره این روش رو انتخاب کردن

دوستانی که انتقال جنین فریز شده داشتن میشه لطفا بگید سیکلش به چه صورته  یعنی بدون این آمپول وا ...

نه ربطی نداره 

من فریز داشتم انتقال دادم 

پلی کیستیکم

دکتر بهم داد زدم فک میکنم برای اینکه تا حدی مهار کنه تخمک هارو

دوستانی که انتقال جنین فریز شده داشتن میشه لطفا بگید سیکلش به چه صورته  یعنی بدون این آمپول وا ...

من انتقال دوم و سومم بخاطر حساسیت به ال دی و سینافکت سیکل کوتاه بدون ال دی و سینافکت داشتم . انتقال سومم از روز سوم پریودی استرادیول شروع کردن برام یبار دیگه سونو شدم یک هفته بعد که بعدش روز انتقال برام مشخص کردن 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت