2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم احتمالا روز اول پریود یه سر بزنم مرکز. عزیز اگه میتونین تسه کنین. کیفیت اسپرم تو بیضه میگن بهتره ...

دفعه قبل هم خود مرکز تو پذیرش بهم گفتن پول همراهتون باشه اگه لازم شد جراحی بشه که نشد.ایندفعه کلا دکتر ومرکز و دکتر خودمو عوض کردم .دکتر گفته چندروز قبل بهم خبر بدین روز پانکچر را یا دکتر خودش بهم خبر بده نمیدونم خودش بیاد یاته.دکار قبلی که خودش نیومد دستیارش نمونه گرفت

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جان چه خبر از نی نی تون شنبه رفتید دکتر بهتون چی گفت حال نینی خوب بود خداروشکر

عزیزم ممنون از احوالپرسیت 

والا خودم خیلی دو دل بودم که برم یا نه اخه می گفتن شاید هفته ششم قلب تشکیل نشده باشه و طول بکشه و این استرس میده به آدم.ولی با این حال رفتم خدا رو شکر تشکیل شده بود قلب جوجه ام .الهی روزی همه منتظرا ❤❤❤❤دکترمم گفت شش هفته و دو روزشه. و دوز داروهامو کمی عوض کرد و مکمل داد و بر اساس آزمایشم قرص لووتیروکسین

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دفعه قبل هم خود مرکز تو پذیرش بهم گفتن پول همراهتون باشه اگه لازم شد جراحی بشه که نشد.ایندفعه کلا دک ...

عزیزم همسر منم آزواسپرم نیست. فقط به خاطر نمونه ی بهتر از بیضه میگیرن که بهش میگن تسه. اون که با سرنگ هست فک کنم پسا میگن که از اپیدیدیم میگیرن. البته الان فک کنم یک روش تسا هم هست که از بافت بیضه با سرنگ میکشن ولی فک کنم تو مراکز هنوز پسا با سرنگ انجام میشه. یه تحقیق کوچولو بکن عزیزم. چون کیفیت بهتر اسپرم فقط با تسه است یعنی مستقیم با جراحی از بافت بیضه. البته اگه مرکز و دکتر و جنین شناس صلاح دونستن همین روشی که برای شما انجام میدن احتمالا بهترین روش هست عزیزم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم، بیمارستان بستری هستی یا مرخص شدی؟ انشاالله که بخیر میگذره ماها نه سخت باردار شدیم استرسمون ا ...

سلام عزیزم مرخص شدم چند روز پیش باز خونریزی کردم همچنان هم هست قطع نمیشه😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
واای هزیزم انشاالله ک برای منم همینطوره از همه دوستان میخوام خیلی برام دعاکنند ک خدا دلمو شاد کنه و ...

اصلا نگران نباش عزیزم.تا ۸ هفته جا داره .بهتر بود پیگیر میشدی برات آزمایش سی بی سی بنویسه و تیروئیدت رو چک کنه اگه نکرده .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نصف سیکل اچ ام جی کارما نصف دیگه پرگوریس روزی ۳۰۰  آره هر سه جنین شد ولی انتقالم منفی بود

متاسفم ،انشالله که معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی بار دار بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متاسفم ،انشالله که معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی بار دار بشی

ممنونم عزیزم انشالله 💗

قراره یکی دو هفته دیگه دوباره وارد سیکل بشم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم مرخص شدم چند روز پیش باز خونریزی کردم همچنان هم هست قطع نمیشه😔

نگفتن علتش چیه؟ واقعا بهت حق میدم نگران باشی بارداری دوقلویی استرسش خیلی بیشتره، انشاالله خدا خودش معجزه هاشو برات حفظ کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم همسر منم آزواسپرم نیست. فقط به خاطر نمونه ی بهتر از بیضه میگیرن که بهش میگن تسه. اون که با سرن ...

شوهرمن آزواسپرمه.یبهر قبلش  ازمایش داد که برامیکرومناسب بود دکتر اولی که ازمایشا دید معرفی کرد دکتر زنان و بعد میکرو دیگه نرفتیم پیشش.جنین شناس مرکز گفت اسپرم ضعیفه ولی پیش یه اورولوژ دیگه رفتیم‌گفت اسپرم بیضه اکثرا خوبه اصلا گفت چرا جنین شناس همچین حرفی زد میکرو باید تکرار بشه تا جواب بده .اپیدیدیم رگ های کنار بیضه مگه نیس؟براشوهرم تو خود بیضه سرنگ زد تو نسخه ش نوشته fna.

یا رب العالمین
شوهرمن آزواسپرمه.یبهر قبلش  ازمایش داد که برامیکرومناسب بود دکتر اولی که ازمایشا دید معرفی کرد ...

اره عزیزم اکثرا تو بیضه کیفیت خوبه. آره فک کنم fna با سرنگ مستقیم از بیضه است و پسا نیست

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم خیلیاا هفته ۶ دیده نمیشه نترس استرس نگیر بزار دو خگهفته دیگه برو حتما میبینی قلب خوشگلشوو

قربونت برم عزیزم انشاالله همینطوره ک میگید مرسی از دلگرمی تون

عزیزم ممنون از احوالپرسیت  والا خودم خیلی دو دل بودم که برم یا نه اخه می گفتن شاید هفته ششم قل ...

خداروشکر عزیزم 

اگه اینطوره پس من هنوز ۶ هفته ودوروز نشدم

گلم شما چند دی انتقال داشتی و جنینت چندروزه بوده