2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا من از دیروز که جواب آزمایشم گرفتم همش تو فکرم.واسه همین خوابم نبرد .هر کس میتونه کمک کنه  ...

عزیزم فکر کنم دو قلو داری که یهو tsh خیلی بالا رفته 

مکمل اگر دکتر تجویز کرده مشکلی نیست خیالت راحت

واسه کلسترول هم نمیدونم علتش چیه

قربانت، راستش نمیدونم لگنم بزرگه یا نه😶😶😶 میدونی اتفاقا بچه ی تپل دوست ندارم اصلا، دوست دارم پسر ...

ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍 

خیلی خوشحالم مامان شدی، یادمه خیلی اذیت شدی و خوشحالم الان جنس دغدغه هات این چیزا شده

عزیزم فکر کنم دو قلو داری که یهو tsh خیلی بالا رفته  مکمل اگر دکتر تجویز کرده مشکلی نیست خیالت ...

نه عزیزم دو قلو نیست یه دونه است .از امروز شروع کردم قرصمو .فقط میترسم روی هوشش تاثیر گذاشته باشه .به نظرتون لازمه برم متخصص غدد یا نه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
زينبي جون خيلي نگران و ناراحتم چيكار كنم😔 بچه ها خواهش ميكنم جواب بديد😭ما ١٧ دي پانكچر كردي ٣ ...

شرمنده عزیزم منم اطلاعی ندارم در این زمینه 

ولی اگر نگرانی زنگ بزن بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه و بپرس، جواب میدن بهت

عزیزم فکر کنم دو قلو داری که یهو tsh خیلی بالا رفته  مکمل اگر دکتر تجویز کرده مشکلی نیست خیالت ...

سلام زینب جون من شنبه ای یو ای کردم هفته قبل 

بنظرتون روز 12برم ازمایش یدم زوده؟

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
کاش یکی ازدوستان زینبی رو تگ کنه .اگه اطلاعاتی دراین خصوص دارن راهنمایی کنن. واقعا دلیل بسته شدن لول ...

عزیزم دلایل زیادی داره مثلا عفونت های لگنی منجر به بستری

مثلا آندومتریوز 

مثلا سابقه بارداری خارج رحمی و...