2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
اره عزیزم ناشتا رفتم انجام دادم باید دوازده ساعت قبل از آزمایش چیزی نخوری واسه من ۵ روز طول کشید تا ...

دیگه استرس نداشته باش شکر خدا زودتر پیگیر شدی قرص هم بخوری دیگه حله من باید استرس بکشم که دیر شده😔😔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وااااای خدا به دادمون برسه.میگن کم کاری رو هوش بچه اثر می ذاره یعنی تا الان اتفاقی نیفتاده؟؟؟دیر نشد ...

تو اینجوری میگی من میخوام بشینم گریه کنم ۷ هفته و پنج روزمه و از همه جا بی خبر😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای پس خیلی طول میکشه ای خدا🥴 من دارم سه تا شیاف میذارم که دکتر گفت از هفته بعد بکن دوتا.. استرادی ...

الان امپول پروژسترون روزی ۲ تا اونوکسا ۴۰ روزی یکی استرادیول ۲ روزی ۳ تا .اسید فولیک ۵ شبی یکی.پرنیزولون ۵ روزی نصفی.از امروز هم لووتیروکسین روزی یکی و مکمل پرگنازون هم روزی یکی اضافه شده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
الان امپول پروژسترون روزی ۲ تا اونوکسا ۴۰ روزی یکی استرادیول ۲ روزی ۳ تا .اسید فولیک ۵ شبی یکی.پرنیز ...

من نه انوکسا دارم نه آسپرین یه استرس از این دارم که نکنه خونم غلیظ شه آزمایشمم ندادم خدا به خیر بگذرونه واقعا ☹

دیگه استرس نداشته باش شکر خدا زودتر پیگیر شدی قرص هم بخوری دیگه حله من باید استرس بکشم که دیر شده😔� ...

عزیزم انشالله که واسه شما نرمال باشه نگران نباش تا آزمایش ندی معلوم نیست.جلو جلو نمیخواد استرس بگیری.ولی حتما پیگیر باش.منم تا دیشب نمی فهمیدم این قد مهمه و اگه دکترم ننوشته بود از کجا میخواستم بفهمم

من نه انوکسا دارم نه آسپرین یه استرس از این دارم که نکنه خونم غلیظ شه آزمایشمم ندادم خدا به خیر بگذر ...

من یه آزمایش خون ساده دادم ولی نمیدونم از رو کدوم آیتمش تشخیص داد که غلظت خون دارم آخه بهم گفت انوکسا رو حال حالاها داری 

بچه ها خواهش ميكنم جواب بديد😭ما ١٧ دي پانكچر كردي ٣٠ دي پريود شدم از روز ٥ پريود قرص جلوگيري مصرف كردم دوباره روز ١٥ رفتم سونو دكتر گفت همه چي خوبه چون هايپر شده بودم بعدش گفت ماه اينده پريود شدم برم براي انتقال و گفت ١٤ تا قرص جلوگيري كه خوردم امپول سينافكت و روزي ٢٠ واحد شروع كنم كه امروز ميشد روز اولش. بچه ها من دو سه روز بود درد پريودي داشتم الان رفتم دستشويي ديدم لخته هاي ريز قهوه اي ازم خارج ميشه😭😭😭الان اين چيه؟ پريوده؟ دكترمم امروز نيست حالا چيكار كنم😭😭😭😭😭

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم انشالله که واسه شما نرمال باشه نگران نباش تا آزمایش ندی معلوم نیست.جلو جلو نمیخواد استرس بگیری ...

من اگه اینجا نبودم و از شماها نمیشنیدم از کجا میفهمیدم😦

چرا با بيهوشي انجام نميدي؟ من بعد از پريودم با بيهوشي انجام دادم، نترس دردي نداري بعدش، ميتوني ...

دكترم چيزي راجب بيهوشي نگفت. مرسي عزيزدلم انشالله به خيري بگذره

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم ان شاءالله که گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی فردا میرم مطب برام بنویسن حتما

به سلامتی. ببین من قرص میخوردم تی اس اچم رو دو و نیم بود، دکتر زنانم گفت اوکیه. اما میدونستم باید بیاد زیر دو. رفتم پیش دکتر غدد ایشون بهم گفت خوب کاری کردی اومدی پیش من. چون باید بیاد پایین. بعد دوز داروم رو تغییر داد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من یه آزمایش خون ساده دادم ولی نمیدونم از رو کدوم آیتمش تشخیص داد که غلظت خون دارم آخه بهم گفت انوکس ...

از رو همون آزمایش خون میفهمن نگران نباش

به سلامتی. ببین من قرص میخوردم تی اس اچم رو دو و نیم بود، دکتر زنانم گفت اوکیه. اما میدونستم باید بی ...

آفرین چه کار خوبی کردی.. پس منم میبرم هم پیش دکتر خودم هم متخصص غدد

دكترم چيزي راجب بيهوشي نگفت. مرسي عزيزدلم انشالله به خيري بگذره

پس شايد ميخواد داخل مطب انجام بده، من رفتم بيمارستان دكترم انجام داد، به اين فكر كن كه خيلي ميتونه توي انتقال موثر باشه

توكل به خدا عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
پس شايد ميخواد داخل مطب انجام بده، من رفتم بيمارستان دكترم انجام داد، به اين فكر كن كه خيلي ميتونه ت ...

اره عزيزم ميخواد تو مطب انجام بده اما الان يه مشكلي برام پيش اومده نميدونم چيكار كنم😭😭😭😭😭

خداياشكرت....❤️