2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام خوبی؟؟من بعد چنوقت اومدم سایت پیام شمارو ک دیدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم الهی ک امام رضا بچتو حف ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت 🙏😚 ایشالا بسلامتی شما هم مثبت میشی ، من دوباره ازمایش دادم انشالله دوبرابر شده باشه 🙏🙏 

اینسری استرادیول و اسپرین هم دارم ..

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ببخشید شما چرا ای وی اف کردین

چون شوهرم مشکل داشت

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزن تبريك ميگم خيلي خوشحال شدم  داروهاي بعد انتقالت چيا بود؟  بلاست انتقال دادن برات؟& ...

مرسی عزیزم ، دوتا جنین گرید a بلاست ، به غیر از پروژسترون اسپرین و استرادیول هم دارم

استراحت نسبی داشتم تو مطب ولی اومدم خونه خوابیدم

مرسی عزیزم از دعای قشنگت 🙏😚 ایشالا بسلامتی شما هم مثبت میشی ، من دوباره ازمایش دادم انشالله دوبراب ...

قربونت عزیزم ..میشه از علائمت هم بگی؟؟اینسری استراحتت یا تغذیت فرق نداشت با سری قبلی؟؟انشاالله بالا رفته نگران نباش 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ب سلامتی عزیزم،ایشالا ک میمونه واست😍 مگه دفه قبل چی برات پیش اومد؟

انشالله مرسی😚🙏 بتام ۶۱۷ بود ولی افت کرد 

قربونت عزیزم ..میشه از علائمت هم بگی؟؟اینسری استراحتت یا تغذیت فرق نداشت با سری قبلی؟؟انشاالله بالا ...

استراحتمم بیشتر بود ۴ روز اول ، تغذیم بهتر بود خیلی چیزای نشاسته دار خوردم ، سوپ پای مرغ هنوز میخورم ، مغز بادوم و مویز اینا هم میخورم ، علائمم روزای اول اینکه پاهام یخ بوددد ، بشدت سردمم بودددد میلرزیدم ، روز ۴ انگار سرماخورده بودم ولی فرداش اوکی شدم ،عطسه زیاد میکردم ،  بعدشم گرگرفتگی

استراحتمم بیشتر بود ۴ روز اول ، تغذیم بهتر بود خیلی چیزای نشاسته دار خوردم ، سوپ پای مرغ هنوز میخورم ...

منم اینبار استراحتم بیشتر شده ولی بادوم و مویز نخوردم از امروز بخورم ..مرسی عزیزم وقت گذاشتی خاهش میکنم برام خیلی دعا کن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
منم اینبار استراحتم بیشتر شده ولی بادوم و مویز نخوردم از امروز بخورم ..مرسی عزیزم وقت گذاشتی خاهش می ...

خواهش میکنمم عزیزم انشالله خدا دلتوو شاد میکنه🙏🧡

زینب جون من گرفتم ولی اصلا راحت نیستم باهاش و گذاشتمش کنار . همش تو ذهنم سواله چرا همه تعریف میکنن ؟ ...

چه جالب، حالا من یو شکل دی روحه رو گفتم واقعا نجاتم داد، تا قبلش پهلوهام کبود میشد، ولی بعد نفس راحت کشیدم

دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ والا منم چند مورد دیدم، فقط دو مورد بود که باردار بودن، از یکیشون خبر ندارم

اما دومی حال و خودش و نی نی خوبه

توکل به خدا شاید معجزه شده 

نه نگرفتم الان بگیرم خوبه؟

ببین آره، با توجه به کاربردهای بعدش خوبه، من خیلی استفاده کردم حتی بعد از زایمان تا یک ماه روی همون بالش بارداری بودم به خاطر درد بخیه، واسه شیر دهی هم کمک دستم بود تا زمانی که از سینه خودم شیر میدادم 

خواهش میکنمم عزیزم انشالله خدا دلتوو شاد میکنه🙏🧡

سلام..ببخشید من یه سوال درمورد میکرو داشتم..ممنون میشم راهنماییم کنید..اینکه تو هر بار انتقال چنتا جنین انتقال میدن؟اگ خودمون بخایم ک نی نی دوقلو باشه جنین بیشتری انتقال میدن؟؟من بعد عید میخام برم میکرو همه دلخوشیم اینه دوقلو بشه☹

به نیت 
سلام..ببخشید من یه سوال درمورد میکرو داشتم..ممنون میشم راهنماییم کنید..اینکه تو هر بار انتقال چنتا ج ...

سلام عزیزم ، فکنمم دو تاا بیشتر انتقال نمیدن ، دوقلوویی ریسک داره ها