2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
چقدر سختی کشیدی. چقدر بیشعور بودن اونا. دکتر منم که جا خوش کرده تو مطب خودش. اصلا نگفت که پیگیر وضعی ...

اینا مربوط ب جنین شناس میشه ک بلید خم در مکرد کیفت تخمک و اسپرم و هم جنین توضیح بده و هم براساس شواهد در مورد روز و نحوه انتقال تصمیم بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محصولات ارگانیکو چیکار کنم؟ غبر ارگانیک که سمه

شما تو ایران هیچ محصول ارگانیکی پیدا نمی کنی.تو اروپا و امریکا هم که هست خیلی گرونه .تو ایران همه چیز غیر ارگانیکه ذهنت رو درگیر نکن هر چیزی که می تونی رو رعایت کن .مثلا اصلا چیزایی که مواد نگهدارنده داره مصرف نکن .سبزیجات مصرف کن.مکمل ها رو بخور.ورزش کن و آب کافی بخور-تا می تونی مواد قندی رو کم کن-برنج و نان سبوس دار مصرف کن.البته برنج کم بشه خیلی بهتره چون rna برنج دستکاری شده -بادام و ماهی بدون جیوه و حبوبات مصرف کن.تخم مرغ محلی هم خیلی خوبه

سلام به همه من باز امروز رفتم برای سومین بارآماده بشم برای انتقال دکترم دیگ قبولم نکرد گف بااون همه دارو آندومترت بالانرفت 😭😭😭😭

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزممم خیلی ممنون توخوبی؟ میگن دل به دل راه داره همینه ها, منم برات پیام زدم الان.   من ...

سلام عزیزم چیکارا کردی؟

امروز روز دومم بود ولی دکترم حتی سونوم نکرد و گف چندبار بالانرفت برو ۱۰روز دیگ بیا😭

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دکتر که جلوس میکنه تو مطب خودش. من باید خبر می بردم واسش. جواب تلفنمو نمیداد آزمایشگاه. آخرش جواب شو ...

عزیزم کدوم مرکز میری؟

عشقم ۷ تا دارم فریز شده ان شاءالله منتظرم پریود شم برم توسیکل انتقال  پانکچر اولم سه تا شد ک ب ...

خب خدا رو شکر عزیزم پس شما داشتی از انتقال قبلیت میگفتی من بد متوجه شدم موفق باشی گلم انشالا همین بار مثبتی

سلام عزیزم چیکارا کردی؟ امروز روز دومم بود ولی دکترم حتی سونوم نکرد و گف چندبار بالانرفت برو ۱۰روز ...

سلام عزیزم ممنون شماخوبی گلم؟ هیچی منم منتظرپریودمم بیاد بعدبرم دکتر, وای یعنی چی 10روزبعدبیا؟؟؟ 

سلام عزیزم ممنون شماخوبی گلم؟ هیچی منم منتظرپریودمم بیاد بعدبرم دکتر, وای یعنی چی 10روزبعدبیا؟؟؟&nbs ...

بسلامتی

نمیدونم حس کردم از سرش بازم کرد☹

عزیزم در مورد پی آر پی تخمدان که گفتی ریسک سرطان داره, از دکتر پرسیدم گفت اطلاعی ندارم. منبع این مسا ...

عزیزم اصلا مگه prp تخمدان در مرحله تحقیقات نیست، پس چرا دنبال این هستی که اطلاعات در موردش پیدا کنی؟؟؟

شبیه این بچه های نازنین و کنجکاو شدی که میگن مامان چرا آسمون ابیه 😍😍😍😍

چرا کوه بزرگه 😅😅😅😅😅