2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزدلم من فردا سنو دارم ببینم اگه زخامت خوب باشه انشالله شاید هفته ی اینده باشه به امید خدا

انشاءالله که خوبه، انتقال دادی بیا از خودت خبر بده گلم، منتظریم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما کسی از شما ها بوده که تازه با ای وی اف فقط تعیین جنسیت کرده؟یعنی مشکل باروری نداره و تعیین جنسیت میکنه؟میشه بگین چقدر هزیتش شده؟واینکه خواهش میکنم یکی دقیق اینو بهم بگه شنیدم میگن بچه هایی که با ای وی اف تعیین جنسیت میشن بعصی هاشون مشکل دار یا خیلی صعیف میشن درسته؟

دوستان برای شوهرم آمپول سینال آف که میزنم دور نافش تازگیا یکم درد داره به نظرتون طبیعیه ۱۰تا زده تا ...

آره طبیعیه.پوست دور ناف کم کم ضخیم تر میشه و کمی درد میگیره.شوهر من آخرای ماه سوم تزریق گاهی تو یه نقطه به سختی سوزن فرو میرفت و دردش میگرفت.

سیگار خیلی تواسپرم اثر منفی میزاره .برا کسانی مثل همسرمن که مشکل تحرک ومورفو وdfi دارن خیلی ضرر داره ...

راستش من خودمم یه مدت سیگار میکشیدم از بس عصبی بودم و نمیتونستم کنار بذارم.الان که سه بار انتقال منفی شد میگم نکنه یه درصد بخاطر سیگار باشه.

تصمیم به ترک سیگار خیلی سخته وهمراهی وهمکاری اطرافیان رومیخواد

آره طبیعیه.پوست دور ناف کم کم ضخیم تر میشه و کمی درد میگیره.شوهر من آخرای ماه سوم تزریق گاهی تو یه ن ...

مرسی گلم ممنون گفتم شاید من بد براش زدم نگران شدم لطف کردی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانوما کسی از شما ها بوده که تازه با ای وی اف فقط تعیین جنسیت کرده؟یعنی مشکل باروری نداره و تعی ...

دقیقا هزینش بدونه انتقال من موبه مو نوشتم با همه چیز تو ابن سینا تا الان ۲۷ شده وگفتن برایه انتقالم برایه ما که سه ماه عفب میوفته ۳ تومن  ولی برلیه بقیه که فرشه ۵۰۰من خمچین چیزی نشنیدم اتفاقا میگن بچههای ای وی اف چون اسپرم وتخمک قوی جنین میشه خیلیم با هوش وزرنگن

سلام خانوما کسی از شما ها بوده که تازه با ای وی اف فقط تعیین جنسیت کرده؟یعنی مشکل باروری نداره و تعی ...

البته ۸وخورده ایش برایه تعیین جنسیت ۹ جنین شاید برایه شما جنین کمتر بشه پولشم کمتره اگه بیشتر بشه باید بیشتر بدی

سلام دوستان دکتر واسه تقویت تخمک برام کیوتن و فرتیل اید نوشته. فرتیل اید رو پیدا نکردم. بجاش چی بای ...

فرتيل ايد چيز خواصي نيست مولتي ويتامين هستش براي كيفيت تخمك اينها. را تهيه كن 👇

پودر اينوفوليك يا  

Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

مهمترينش اينهاس البته من چون تو امريكا هستم چند تا چيز ديگه هم خوردم نمي دونم تو ايران پيدا بشه يا نه ولي همينا رو بخوريد كافيه 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

عزیزم امروز رفتم پیش دکترم آسپرین لعنتی رو حذف کرد دیگه.. کلا من مشکل دارم تا دیروز می گفتم چرا آسپر ...

وای رویا جون بهترین خبر دنیا رو دادی بهم.الهی قلب خوشگلش ۱۲۰سال برات بتپه خواهری .اصلا نگران نباش آسپرین قطع شه خونریزی و لک بند میاد فقط یادت باشه ما از دکترت دکترتریم زودتر برات قطعش کردیم   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون سمین جون .امیدوارم شما هم بزودی به آرزوت برسی

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....