2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم . خوبی ؟ من اخرین بار تو ۲۵ هفته که وزن کردم نسبت به اول حدود ۱۰ کیلو اضافه کردم . ببین م ...

سلام، قربونت❤

حالا مامای بهداشت اون اولا بهم گفت در کل بارداریت باید 7 کیلو اضافه کنی نمیدونه هنوز هیچی نشده دوبرابرشو اضافه کردم😐

دستامو شک دارم ورم باشه ولی پاهامو مطمئنم ولی یکی دو شبه بالش زیر پام میذارم انگار بهتر شده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم کوچیکی شکم اصلا به وزن بچه ربطی نداره من سر دخترم تو نه ماه بقدری کوچیک بود شکمم که انگاری شش ...

ممنون عزیزم

آخه میدونی بعضیا خودشون لاغرن یا مثلا خیلی کم وزن اضافه کردن خب طبیعیه شکمشون کوچیک باشه ولی منی که 13-14 کیلو اضافه کردم باید اقلا شکمم به سن بارداریم بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اینکه پرایمری که دارن تو مرحله اول آماده میکنن ژنومش با معنا باشه یعنی بالا و پایین اون ژنوم ق ...

انشاءالله که هر 6 تا سالم هستن عزیزم، ما سر بارداری قبلی بیمارستانی که کارت تالاسمی بهمون داد و کارای cvs رو برای تشخیص سلامت جنین برامون انجام دادن قبلش این آزمایش خونا رو از والدین و خودمون گرفتن، بعد روزی که برای میکرو رفتیم مرکز ناباروری گفتن برید همون بیمارستانی که cvs گرفتن کپی آزمایشات رو بیارید دیگه از رو همونا میخان برامون pgd کنند، دیگه آزمایش دوباره از والدین نخواستن، فقط تو برگه ازمون تعهد گرفتن که علاوه بر pgd جنین در صورت بارداری باز باید هفته 12 بیای cvs که اینو امضا کردم، یعنی در صورت بارداری با وجود pgd و تشخیص سالم بودن جنین باز هفته 12 باید cvs بدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بله چطور مگه عزيزم؟

چون این روش پاکروش هست که میگه ببرین ازمایش 

ولی من بعد از انتقال چیزی دفع نکردم مثل همه پریودهام بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزم آخه میدونی بعضیا خودشون لاغرن یا مثلا خیلی کم وزن اضافه کردن خب طبیعیه شکمشون کوچیک باش ...

عزیزم مطمئنا اناتومی بدن هر کسی باهم متفاوته من قدم ۱۶۸بود و زنم ۷۰ اینا قبل بارداری منم لاغر نبودم 🙈

سلام، قربونت❤ حالا مامای بهداشت اون اولا بهم گفت در کل بارداریت باید 7 کیلو اضافه کنی نمیدونه هنوز ...

این ماماها همش استرس میدن به آدم . اطرافیان من اکثرا تا آخر حدود ۲۰ کیلو اضافه کردن . واکسن کزاز زدی ؟ من باید برم کم کم ولی حوصله ندارم . هی میگم هفته بعد . تا کی فرصت داریم ؟

بچه ها فرتیل سی ام از کجا تهیه کردین میشه اسم داروخونه رو بگین یکی از بچه ها سپیدار رو معرفی کرد زن ...

سلام گلم من تازهبا داروخانه انلاین باهمانه اشنا شدم الان زدم موجودی ببینم فرتیل سی ام داشت  قیمتم زده بود قیمتم زده بود 595تومن 

این شمارشه 02188029482

من زنگ زدم اوابوست اوردن برام در خونه ام کارت کشیدم

انشاءالله که هر 6 تا سالم هستن عزیزم، ما سر بارداری قبلی بیمارستانی که کارت تالاسمی بهمون داد و کارا ...

اره باید cvs بدیم باز

انشالله

انشالله نی نیای شما هم همشون سالمن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام گلم من تازهبا داروخانه انلاین باهمانه اشنا شدم الان زدم موجودی ببینم فرتیل سی ام داشت  قیم ...

سلام عزیزم

دستت درد نکنه

دوستمون دکار تشیدی رو معرفی کرد زنگ زدم بسته ۹۰ تایی ۴۷۰ تومن میداد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
این ماماها همش استرس میدن به آدم . اطرافیان من اکثرا تا آخر حدود ۲۰ کیلو اضافه کردن . واکسن کزاز زدی ...

میخوریم گرفتاریم نخوریمم ضعف میکنیم😞

بله عزیزم فکر کنم آبان بود زدم ماه بعدشم واکسن آنفلوانزا زدم، من شنیدم واکسن کزاز رو تا هشت ماهگی میشه زد ولی مطمئن نیستم درست باشه یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40