2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045104 بازدید | 684429 پست
@لی_لا1     @bopo   @nazaniin74 خانوما میگم شما از اول تا الان چقدر وزن اضافه ک ...

سلام منو یادت رفتا🤭ولی منم جوابتو میدم من از اول ۴یا۵کیلواضافه کردم ۵۳بودم الان ۵۷هستم قدتون چنده ؟من شکمم کوچیکه یعنی هرکی بگم اخر هفت ماهم باور نمیکنه 

ورمم نکردم تازه همه بهم میگن صورت لاغروسیاه شده⁦☹️⁩

خانمای باردار من چند روزه زیر دلم و پهلوهام تیرمیکشه و قطع میشه یا میخوام بلندشم و جابجا شم تیر میکش ...

منم یه وقتایی دارم معمولا بیشتر زمانی که نفخ میکنم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه عزیزم ایشالله بسلامتی بغلش کنی😍😘

قربونت، ممنون😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره عزیزم، سونو که بیست و هشت هفته رفتم، اون موقع نی نی ۱۱۰۰ بود وزنش. اما دور شکمش سه چهار روز کمتر ...

خب خداروشکر وزنش خوبه ماشاالله، منم به دکترم بگم برام سونوی وزن بنویسه اقلا وزنشو بدونم دیگه استرس کوچیکی شکممو ندارم البته اگه وزنش خوب باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم، سونو که بیست و هشت هفته رفتم، اون موقع نی نی ۱۱۰۰ بود وزنش. اما دور شکمش سه چهار روز کمتر ...

سلام لیلا جون خوبی .من پس فردا میشم ۳۰هفته فردا نوبت دکتر دارم و سونو هم احتمالا بگه برام صبر کنم بشم ۳۰یا همین فردا برم اون ی روز که زیاد تاثیری نداره ؟دل تو دلم نیس برم ببینم وزنش چقد شده یکی ۳۰هفته بود رفته بود سونو ماشالا وزن نینیش۱۶۶۰

وضعیت اسپرم همسرم خرابببععع خراب, درکل زیر3درصده نرمال وبرای همینه اینقدرکمن جنینا. دیگه هرچی دارو و ...

خواهرواریکوسل نداره؟؟دی افش چنده؟؟مادوتادکترتومرکزناباروری شوهرم تحت درمانشون بودتشخیص ندادن الان دکترشوعوض کردیم گف واریکوسل داره ممکنه خون برگشت کنه اگه اینجوری باشه خوب نیست،حتی مورفوش ازصف ویک شد۷اصلابراش اهمیت نداش گف دی افش خوب نیس ۲۵-۲۶

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام منو یادت رفتا🤭ولی منم جوابتو میدم من از اول ۴یا۵کیلواضافه کردم ۵۳بودم الان ۵۷هستم قدتون چنده ؟ ...

عزیزم، لطف کردی جواب دادی😍😍😍

قدمم بلند نیست آخه 163 هستم، خیلی اضافه وزن دارم از اولم داشتما الان بیشترتر شده

خب شما وزنی اضافه نکردی که بخوای ناراحت کوچیکی شکمت باشی ولی من چرا😕 میگم از این همه اقلا یه کمشم میومد روی شکمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=175506987]عزیزم، لطف کردی جواب دادی😍😍😍 قدمم بلند نیست آخه 163 هستم، خیلی اضافه وزن دارم از اولم داشتما الا ...[/QUOT

منم ۱۶۱هستم 

من دلم خوشه میگم شاید وزنم رفته رو بچه ولی خوب شکم کوچیک اخه چجوری میشه⁦☹️⁩ای بابا هر ماهی ی دغدغه جدید 

نمیدونم عزیزم ولی من باعلایمی که توخودم احساس میکنم تصورم اینه ممکنه یاعسه بشم به خاطرهمین یه خرده م ...

عزیزم مگه علائمت چیه که فک میکنی داری یائسه میشی؟

انقدر نا امید نباش.

نگو که حالم خیلی بده 😭😭😭 نمیدونم این درد کی تموم میشه اگر بچه دارین، یا باردارین خیلی خوشبختین خ ...

سلام مامان سوفی جون فدات بشم ااهی نبینم ناراحت باشی ....گلم محکم باش ماجاره ای تداریم جزجنگیدن میدونم خیلی سخته ولی باید قوی باشیم.... الان که ایرانی برو مرکز مام پیش خانوم دکتر علی رصایی بهشون بگو حریان بارداری شیمیاییتو ببین نطر اونا چیه ....شاید چیزی بگن  که بدردت بخوره ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام همگی

بچه ها کسی برای درد آمپول استروژن جز کمپرس گرم و ماساژ راهکاری میدونه؟

بخدا امروز ۲بار از درد گریم گگرفته.😭😭😭

روز ۷ انتقالم هست. میگم نکنه چون برا تزریق به پهلو میخابم انقدر درد دارم؟ عاخه میترسم رو شکم بخابم آسیبی به جنینام برسه

باشکم پرم بخور من همییشه بعد غذا میخورم روزی دوتا الان از برج ۸ میخورم گفت برایه انتقالم باید بخوری ...

من تخمک هام تو سونو زیاد نبود دکتر گفت برای بالابردن کیفیت تخمک میدم چون اسپرم ضعیفه یبار میکروکردیم جنین هامون بلاست نشدن.از ذخیره ۳.۶۴ بود هنوز نبردم‌دکتر ببینه.تو پانکچر قبلیم ۸تاتخمک داشتم که ۶تاش خوب بود

یا رب العالمین
خب خداروشکر وزنش خوبه ماشاالله، منم به دکترم بگم برام سونوی وزن بنویسه اقلا وزنشو بدونم دیگه استرس ک ...

وزنش خوبه مطمئن باش. منم شکمم بزرگ نیست خیلی. اما سنگین شدم، نشست و برخاست برام سخت شده. ولی واسه اینکه خیالت راحت شه بگو یه سونو وزن بنویسه

سلام لیلا جون خوبی .من پس فردا میشم ۳۰هفته فردا نوبت دکتر دارم و سونو هم احتمالا بگه برام صبر کنم بش ...

سلام عزیزم. خوبی؟ نی نی خوبه؟ نه یه روز که چندان تاثیری نداره. ایشالا میری و وزنش و همه چیشم خوبه. جوجه من که دور شکمش چند روز کمتر بود، فکرم بدجور درگیر شده. با اینکه از تخم مرغ بیزارم اما سعی میکنم هر روز بخورم. یعنی دکترم گفته گوشت و تخم مرغ هرروز بخورم. حالا خدا کنه سونوی بعدی که میرم همه چیش عالی باشه.

[QUOTE=175506987]عزیزم، لطف کردی جواب دادی😍😍😍 قدمم بلند نیست آخه 163 هستم، خیلی اضافه وزن دارم از ...

آره بخدا، این هفته های باقیمونده بخیر بگذره برامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40