2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684425 پست
قربونت برم زی زی جون ممنونم عزیزم😘 ان شاءالله شمام نینی خوشگلتو صحیح و سالم بیاری بغلت❤ راستی گلم ...

انشاالله

آره شنبه رفتم پیش دکترم سونو گفت خداروشکر نینی خوبه

ولی من از بعضی روزا درد دارم خیلی که کلافه میکنه واقعا بعضی وقتام خوبم نمیدونم این دردا بخاطر چیه اصلا خیلی میترسم همش میگم نکنه بخاطر عفونت باشه

لطفا با نینی نازت برام دعا کن عزیزم...بچه ها راست میگن تا این چند ماه بگذره ماها دیوونه میشیم از فکر و خیال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من متفورمین میخورم یسره ضعف دارم چکارکنم؟اصلا جون توبدنم نیس هیچکاری بکنم تازه میخواستم قبل پا ...

عزیزم متفورمین ضعف میاره، منم اینجوری بودم، قبلش حتما خرما یا یه چیز شیرین بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خوب خداروشکررر 😍😍 دیگه نگرانی نداره که عزیزم.  منم رفتم گفت آمنیو بده. دیگه منتظرم تا دو هفت ...

عزیزم انشاالله بعد دوهفته میای میگی هردوتا سالم وسلامتن توکل بخدا🙏🙏

عزیزم گرید جنینات چند بود ؟قبلش هیسترو خراش انجام دادی؟

اوناییکه انتقال دادم دوتا a بودن یه دونه ab که یکیش گرفته

نه عزیزم انجام ندادم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
انشاالله آره شنبه رفتم پیش دکترم سونو گفت خداروشکر نینی خوبه ولی من از بعضی روزا درد دارم خیلی که ...

نگران نباش عزیزم وروجکت داره اون تو کیف میکنه و میچرخه ان شاءالله که چیزی نیست حق داری نگران باشی گلم این راه خیلی پر استرسه ولی سعی کن فکرای خوب بکنی..😍

خدارو هزاران مرتبه شکر.فکرم پیشت مونده بود.عزیزم دردهات خوب شد؟برا عفونتت دارو دادن؟

ممنون عزیزم لطف داری که بیادمی

امروز همش درد دارم اصلا نمیدونم دلیلش چیه دو روز خوبم دو روز هم بد....همش میترسم عفونت کرده باشه رحمم که درد دارم

دکتر رحیمی گفت بهت آنتی بیوتیک نمیدم اصلا چون فایده ای هم نداره اگه بخواد عفونت کنه رحمت آنتی بیوتیکم نمیتونه جلوشو بگیره فقط بشین دعا کن اتفاق بدی نیوفته

دیگه فقط همه چی دست خداست توکلم به خودشه

شما و نینی هات خوبین انشاالله،،دکتر رحیمی به شمام انتی بیوتیک نداد بعد ریداکشن آره؟؟انگاری به هیچکی نمیده

انشاالله آره شنبه رفتم پیش دکترم سونو گفت خداروشکر نینی خوبه ولی من از بعضی روزا درد دارم خیلی که ...

سلام عزيزم 

من هفته پيش امامزاده صالح بودم و به ياده همه بچه ها بودم ولي ناخودآگاه شما مخصوص اومدي تو ذهنم و كلي برات دعا كردم اگر قابل باشم 🌸

اميدوارم به لطف و مهربوني خدا هيچي نميشه و سالم كوچولوتو بغل ميگيري❤️

عزیزم متفورمین ضعف میاره، منم اینجوری بودم، قبلش حتما خرما یا یه چیز شیرین بخور.

خرما وشکلات میخورم گفتم شاید شکلات خوب نباشه قرص رابین غذا خوردم الان باید روزی دوتا بخورم بخاطر اینکه ضعف میکنم گاهی یکی میخورم

یا رب العالمین
سلام شادن جون عزیزم جنسیت جنینن شما مشخص شد؟

سلام عزیزم، بله پسره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

عزیزم کاراتو شروع کردن؟

واسه من pripgd رو شروع کردن گفتن نیمه اسفند تقریبا جوابش حاضر میشه

برین دعا کنین جوابش با معنا باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نگران نباش عزیزم وروجکت داره اون تو کیف میکنه و میچرخه ان شاءالله که چیزی نیست حق داری نگران باشی گل ...

ممنون رویا جون انشاالله

انشاالله سال ۱۴۰۰ هممون بیایم و از شیطونیای نی نی و خستگیای بچه داری بگیم...حتی فکر کردن بهشم دل آدمو آب میکنه😍😍

سلام عزيزم  من هفته پيش امامزاده صالح بودم و به ياده همه بچه ها بودم ولي ناخودآگاه شما مخصوص ا ...

سلام عزیزجان توکل به خدا انشاالله

ممنون ازت خیلی...خیلی مهربونی واقعا شرمندم کردی بخدا گریم گرفت

انشاالله به حق همین شب عزیز خانم فاطمه زهرا حاجت دلت و بده و به آرزوت برسی عزیزم،همینطور بقیه دوستان چشم انتظار..الهی آمین🙏🙏

ممنون رویا جون انشاالله انشاالله سال ۱۴۰۰ هممون بیایم و از شیطونیای نی نی و خستگیای بچه داری بگیم.. ...

ان شاءالله عزیزدلم حتما اون روزا رو هم میبینیم هممون 😍😍

@لی_لا1     @bopo   @nazaniin74 خانوما میگم شما از اول تا الان چقدر وزن اضافه ک ...

راستش من خودم ترازو ندارم، امروزم دکتر بودم وزنم نکرد، اما آخرین بار حدودا فکر کنم ۷ کیلو، نهایتا تا الانم شدم ۸. من خیلی نمیتونم غذا نمیخورم همسرمم شاکی شده دیگه از دستم. ورم هم تا حدودی طبیعیه فکر کنم. منم یه کم ورم داره پاهام و یه وقتایی دستام. دفع پروتئین هم اخرین آزمایشم نداشتم. فشارتم خدا رو شکر خوبه، همچنان نمک کم بخور اگرم میتونی تو غذاهات کم بریز. راستی امروز دکتر بودم برام پودر پروتئین نوشت برای وزن گیری بچه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم