2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
مرسی عزیزم شما انجام دادی سخت بود ؟؟؟پشیمون نیستی؟؟؟؟هایپر نشدی؟؟؟؟خیلی چاق نشدی؟؟؟؟ممنون

سخت که نبود  فقط ازاین پشیمونم که دکتر خوبی واسه این کارانتخاب نکردم وگرنه درکل ازکارم پشیمون نیستم ...با اینکه ذخیرم بد نبود۲.۸ لود  ولی کلا ۸تاتخمک شد برام اونم با امپول گونال ۳۰۰که خارجیه وخیلی خوبه ...نه عزیزم هایپرکه نشدم ولی تواون دوره رژیم غذایی هم داشتم چاق شدم که دوماه بعد ازپانکچر نسبتا وزنم اومد پایین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها فرتیل سی ام از کجا تهیه کردین میشه اسم داروخونه رو بگین یکی از بچه ها سپیدار رو معرفی کرد زن ...

عزیزم داروخانه دکتر قمی چندماه پیش داشت هم فرتیل سی ام هم فرتیل اید الان نمیدونم دارن یانه 

آفرین به این انرژی مثبتت مطمئن باش با همین انرژی بری جلو نتیجه میگیری😍 من خودم چند هفته قبل از انتق ...

وای خدایا شکرت

انشالله سال خوبی میشه براتون😍

قربونت برم خدا از زبونت بشنوه، انشالله من و بقیه بچه ها هم ناامید نمیکنه❤👶

امید ب خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای خدایا شکرت انشالله سال خوبی میشه براتون😍 قربونت برم خدا از زبونت بشنوه، انشالله من و بقیه بچه ...

ان شاءالله گلم به امید خدا😍😍❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نمی دونم  شاید برم فعلا که توانشو ندارم ...

یکم به خودت استراحت بده الان شاید ناراحت باشی و تصمیم درستی نتونی بگیری صبر کن ان شاءالله زمان بگذره مطمئنم خیلی چیزا عوض میشه امیدتو از دست نده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم من نگفتم تنها داروی موثر هست نتیجه خاصی هم ازش ندیدم،   اما دکتر پویان که اینجا رفتیم گ ...

یعنی ضعیف بودن جنین میکرو بخاطر کیفیت پایین تخمک هست؟منظورتون درست فهمیدم؟

ماهم جنین ها ضعیف بودن ولی جنین شناس گفت بخاطر اسپرم هست ولی اورولوژ گفت اسپرم ها بدنیست خیلی.شوهرم ازاسپرمه تو نمونه هم که از بیضه گرفتن گفتن برامیکرو مناسبه

یا رب العالمین
سلام عزیزم خوبی ؟دکتر چی گفت ،آزمایش ها رو برات نوشت ؟

سلام عزیزم مرسی گلم تو خوبی؟

اتفاقا قصد داشتم عکس نسخه رو اینجا بزارم و تگت کنم. حتما اینکارو میکنم.

اول شرح حال ازم گرفت. و قرص آسپرین، دی و اسید فولیک تجویز کرد + یه قرص دیگه ک گفت بخر ولی فعلا نخور تا وقتی ک جواب آزمایشاتت رو ببینم.

دکتر خیلی خوبی بود. مطبش تا خرداد نوبت نداره من رفتم بیمارستان ویزیت شدم. آزمایشایی ک نیاز بود رو نوشت و گفت همین تعداد کافیه بقیه اصلا نیازی نیست. بعد بهش گفتم یکی از دوستام آزمایشای کامل رو داده خودش گفت لیستش رو بده ببینم. همه رو بادقت دید گفت نیاز نیست مثلا اگه جواب فلان فاکتور بد باشه فاکتور بعدی رو مینویسیم ک البته اونم معمول نیست. منظورش این بود کم پیش میاد نیاز بشه.

حتی دو سه تا فاکتور دیگه آخرسر اضافه کرد ولی تاکید کرد همینم نیازی نیست ولی برات مینویسم. 

یعنی اگه ب اصرار خودم بود همه رو مینوشت برام، ولی چون میدونم کارش درسته، گفتم هر چی خودتون صلاح میدونید.

بهم گفت یک ماه قبل از انتقال حتما جواب آزمایشارو بیار ببینم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
 سلام عزیزم خوبین؟ واقعا؟ خداخیرت بده اینقدرمیترسم اینماهم بالانره وسرشکسته بشم. پچ استرادیول? ...

مهربون جون اینجور نگو سرشکستگی نداره گلم همش قسمت هست و‌خواست خدا انشالا بزودی درست میشه

راستی حالا که روز مادر برات مهم بود و انتقالت نشد بیا یه نذری چیزی بکنیم انشالا سال دیگه روز مادر، مامان شده باشیم ❤️