2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام دوستای خوبم خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کما ...

چه خبر خوب و خوشال کننده ای، خداروشکر ک مامان شدی😘😘 دیگه امسال روزت واقعا مبارک شد😘😘😘 خدا برات حفظش کنه👶❤

شما از چه زمانی قرص آسپرین خوردی؟ از چه مدت قبل از انتقال؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم ترست بی مورده. بخواد سقط بشه گرید ای هم باشه میشه. سقط که به گرید مربوط نیست دختر. خیلی عوامل ...

ایشالله به سلامتی بیاد بغلمون هردوتامون 

نمیدونم افکار بدی میاد 

ولی با گفته های شما آروم شدم     

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز منم خیلی تلاش کردم. کلومیفن دادم . تاموکسیفن دادم. تعدادش بالا هم میرفت خیلی. ولی وقتی مورفو و ...

عزیزم فعلا دکتربه ما گفت باید دوماه دارو مصرف کنی اگه dfi زیر سی شد میرین برا میکرو اگه نه باید عمل شه .دیگه باقیش دست خداست .امیدوارم دارو رو همسرم اثر مثبت بزاره

دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده.

@زینبی_بابا‍ @nazaniin74 @bopo@shadennn@مامان_ماهک10‍ 

من جواب آزمایش ادرارم رو گرفتم، اونایی که بالاتر یا پایینتر از رنجه که علامت زده. اما wbc مال من 25-30 زده و رنج نرمال رو هم نزده، علامت هم نزده که خارج از رنجه. باکتری رو زده منفی، تست کشت هم جوابش زده چیزی رشد نکرده. حالا من الان نفهمیدم با توجه به این wbc عفونت دارم یا ندارم؟ اگه دارم پس چرا بقیه اش منفیه؟ و اگه ندارم چرا وایت بی سیم بالاست؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
صل ساخت امریکاس 

ببین روش عربی نوشته من تلفنی ام پرسیدم که چحوری این دارو گیر نمیاد ولی،شما دارید گفت اینا از دبی میاد برامون پس یعنی اصل نیست   شما یری قبل که پانکچر کردید اوابوست تعداد تخمکاتونو زیاد نکرد ؟؟

ببین روش عربی نوشته من تلفنی ام پرسیدم که چحوری این دارو گیر نمیاد ولی،شما دارید گفت اینا از دبی میا ...

نه ....باز نمی دونم چرا بهش دل خوش کردم یعنی ننوشته ساخت آمریکا؟ 

عزیزم فعلا دکتربه ما گفت باید دوماه دارو مصرف کنی اگه dfi زیر سی شد میرین برا میکرو اگه نه باید عمل ...

توکل بر خدا عزیزم. داروشون همین مولتی ویتامینه دیگه گلم. حتما رژیم و سرد کردن بیضه رو هم رعایت کنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من همسرم داره فرتیل اید و امپول hcg و کیوتن و ویتامین ای و اسید فولیک میخوره حالا قراره آخر ماه آزما ...

مهگل جان من ازدکتر مظلوم فرد خوشم نیومد .یه بار امپولو گفت بعد نسخه دوم گفت لازم نیست.اخه یادمه شما گفتی ازمایش dfi همسرتون ندادن ؟ حتی فرتیل اید هم گفت لازم نیست 

سنتون چقده ؟شاید من کم خوردم روزی ۱ ...میگن ۴تا بخوری..

سعی کردم عکسشو بفرستم اما نشد حالا برای شما اوردن خوب چک کن منم دلمو بدجور بهش خوش کردم پانکچر قبلیم میگفتم اگه اوابوست بود تعداد تخمکام  بالا  بود  خدا کنه .همینجوری بشه واقعا سی و سه سالمه