2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
این دومین پانکچر بود....می ترسم اون همه دارو من کیست سینه دارم اون هورمون ها عوارض نداره برام ؟

واقعیتش متاسفانه این داروها کم عوارض نیستن

یعنی از پانکچر قبل جنین نداری یا انتقال دادی؟

منظورم اینه سریع بجای انتقال بری سیکل بعدی پانکچر که جنین هات زیاد بشه بعد انتقال بدی گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

dfi همسرتون اول چند بود؟ عرض چندماه تونستید کم کنید؟ 

۳۰ فک کنم اما بار دوم‌ دی فی ای نداد خوب شد مورفو دکتر گفت اون هم حتما بهتر شده ....والا ۶ماه می خورد اینارو البته خیلی منظم  نه ...دیر رفتیم ازمایش نمی دونم بعد چقد اثر کرده بود ولی دکتر گفت ۳ماه کمتر نمیشه 

یک در میان  بعد غلیظ  نباشه پروفرتیل  من از تبریز خریدم فرتیل اید هم بود بگرد تو نت&n ...

چند خریدی خانمی؟ اسم داروخانه رو میدونی؟ امپول استفاده نکردن اصلا؟ دکترهمسرم پنتوکسی فیلین گفته مصرف بشه

واقعیتش متاسفانه این داروها کم عوارض نیستن یعنی از پانکچر قبل جنین نداری یا انتقال دادی؟ منظورم ای ...

نه انتقال دادم نگرفت ...اره دوست خودم کیستای سینه‌اش و بدخیم کرد 😔اول باید برم پیش دکتر توراکس ام تا اون اجازه نداد میکرو نکردم ببینم چی میگه .....دردم یکی دوتا نیست که ...

چند خریدی خانمی؟ اسم داروخانه رو میدونی؟ امپول استفاده نکردن اصلا؟ دکترهمسرم پنتوکسی فیلین گفته مصرف ...

اونم خوبه پنتوکسی ...فک کنم ۸۰۰ اینا گرفتم چرا اما امپول بی نتیجه بود ...داروخانه نوروز علیزاده تبریز ...یکی هم دارونت سرچ کن اونم فرتیل داره 

فرتیل هم ۹۰۰بود دقیق یادم‌نیست فرتیل دارونت داره پروفرتیل این داروخانه که گفتم 

کدومش بهتره ؟ من به بار پیش دکتر دانایی رفتم ایشون پروفرتیل تجویز کردن .ما درمان ادامه ندادیم .الانم مرکز مام میرم فهمیدم مشکل dfi هم داریم .جواب کاریوتایپ هم نیومده .خیلی نگرانم