2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
سلام من وكالت دارم دفترخونه ي نجات الهي نزديك بيمارستان آبان خودشون متن اماده شو دارن ، خود بيمارستا ...

الان تو گوگل گشتم کلی دفترخونه نزدیکش هست

شماره دفترخونه رو میدونی؟ مثلا دفترخانه اسناد رسمی ۳۹۲ و ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من وكالت دارم دفترخونه ي نجات الهي نزديك بيمارستان آبان خودشون متن اماده شو دارن ، خود بيمارستا ...

یه دفترخونه توی نجات الهی پیدا کردم دفتر اسناد رسمی ۱۵۷۰

فکر کنم همین باشه

فردا بهشون زنگ میزنم 

بازم ممنون

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم که گفتی بیمارستان بدون مشکل قبول کرد؟

بله خود بيمارستان گفت اگه ميخام بدون همسرم مراحل ivf و انتقال را انجام بدم بايد وكالت نامه بگيرم چون همسرم اسپرم هم فريز كرد كه من بدون حضورش بتونم تو سيكل برم 

نه دیگه خوبه استرادیول خون و غلیظ می کنه باید برات یواش یواش کم کنه اطمینان کن حتما دکترت درست میگه

ان شاالله که اینطوره.. ممنون خانومی😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
رویاجان تبریک میگم انشاالله قبلش تا ۱۲۰ سال بسلامت بتپه...امیدوارم از این به بعد و با خوشی و بدون اس ...

قربونت برم زی زی جون ممنونم عزیزم😘 ان شاءالله شمام نینی خوشگلتو صحیح و سالم بیاری بغلت❤

راستی گلم چه خبر رفتی سونو ببینی جوجه در چه حاله؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
فعلا یه نوبت پیشش گرفتم تاببینم خداچی میخادمنم چون تخمکام ضعیفه خیلی جنین نمیتونم داشته باشم دادم به ...

خواهش عزیزم.چندسالته؟ سعی کن زیر بار تخمک اهدایی نری(البته این نظر شخصی منه ، هرطور خودت صلاح میدونی)بازم شانستو امتحان کن و تغدیه صحیح و ورزش و یا پیاده روی رو از همین حالا شروع کن که ایشالا نتیجه بگیری.اگر نشد همون مرکز هم تخمک اهدایی انجام میدن.

ما بعد از سه روز رفتیم جهاد و کارت جنین رو دادن و پول فریزو پرداخت کردیم. شما مگه نرفتین مرکز تلفنی ...

اره عزیزم امروز پرسیدم شده یک جنین ...من به چی یه دونه دل خوش کنم !کلا ناامید شدم