2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم‌خوبی؟ من الان رفتم دستشویی خیلی ببخشید لک خیلی کوچیک خون قرمز دیدم ولی بعدش هر چی چک کردم ...

مامان ماهک خوبی؟ میگم من این دوروزه تکونای فسقلی رو همش پایین تو مثانم حس میکنم .یعنی قشنگ حس میکنم داره به مایین ضربه میزنه. اشکالی نداره اینطوری؟  یه بعضی وقتا هم بالای مثانم مثل ویبره میلرزه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیز دلم انشالله که خطر رفع شده. هر روز سونو میشی دیگه؟ نگران نباش عزیزم. 

ممنون گلم نه نمیزارم سونو کنن چون دانشجویی پدر در میارن کلی به نوبت شکممو فشار دادن سونو کردن واژینالم میخواستن کنن نزاشتم تازه خداروشکر روز اول سونو کردم سالمن دیگه خونریری شدید نکردم بعدش رفته رفته کم شد

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای عزیز دلم دوباره چی شده  الان بهتری خداردشکر

صبح باز خونریزی کردم اونم با این همه پروژسترون 

خودم فکر میکنم از آسپرینه 

یکم بهترم ممنون خواهر

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره من خودمم میخوام قطع کنم این خونریزی هیچ استرس و حال بدش منو ذره ذره آب میکنه انقد بی اشتها شدم ا ...

میفهممت عزیزم. باید صبرمونو زیاد کنیم. فکر کنم انشالله تا پایان بارداری اسوه صبر و استقامت میشیم هممون 😞

بد به دلت راه نده عزیزم ❤️

گلم امروز رفتم میشه روز ۱۹ انتقال بنظر شما من چندهفته ام  ساک حاملگی را هم دیدم و هفته دیگه به ...

۱۴ + سن جنین موقع انتقال + تعداد روزهای گذشته از روز انتقال تقسیم بر ۷

اگه جنینتون ۳ روزه بوده میشه ۵ هفته و ۱ روز فکر کنم

ممنون گلم نه نمیزارم سونو کنن چون دانشجویی پدر در میارن کلی به نوبت شکممو فشار دادن سونو کردن واژینا ...

خوب خداروشکر. کار خوبی کردی

من امروز مطب دکتر زنان سونو شدم با صدری و گلستان مقایسه کردم خیلی ملوتر و آروم تر بود. اونا پدر صاب بچه رو درمیارن 😞 صدری که جوری پراب رو فشار میداد تا بچه تکون بخوره گفتم الان کیسه اش پاره میشه

مامان ماهک خوبی؟ میگم من این دوروزه تکونای فسقلی رو همش پایین تو مثانم حس میکنم .یعنی قشنگ حس میکنم ...

نه اشکالی نداره طبیعیه طول دهانه رحمت خوب بود تو سونو؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم چطوری حساب میکنی ؟؟؟من اول روز آخرین پریودم ۵ دی بوده 

برای ما از آخرین پریود حساب نمیشه

اینجوری باید حساب کنی

۱۴ + سن جنین موقع انتقال + تعداد روزهای گذشته از روز انتقال تقسیم بر ۷

خوب خداروشکر. کار خوبی کردی من امروز مطب دکتر زنان سونو شدم با صدری و گلستان مقایسه کردم خیلی ملوتر ...

الان باید ده دوازده روز دیگه برم عربالگری میترسم هم این همه فشار دوتام هستن تازه کلی ام انتظار من یه اصتلاح گذاشتن روم نمیدون چیه میگن به تکونم حساسی حاملگی فوق خطرناک 😭 میخوام نرم ۱۸ برم یهو میشه؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
برا من دقیق مثل سن پریودیم بود

برای منم دقیق مثل اون درمیاد. ولی قاعده اش اینه. چون روز انتقالمون و سن جنین متناسب شده با روز اول پریود. ولی هم صدری هم امروز رحیمی اینجوری حساب میکردن. 

میفهممت عزیزم. باید صبرمونو زیاد کنیم. فکر کنم انشالله تا پایان بارداری اسوه صبر و استقامت میشیم همم ...

از هر مادری مادرتریم بخدا این همه سختی میکشیم..ولی بازم توکل به خدا

چه خبر دارچین جون امروز رفتی دکتر

الان باید ده دوازده روز دیگه برم عربالگری میترسم هم این همه فشار دوتام هستن تازه کلی ام انتظار من یه ...

بعضی سونوهایی که دکتر زنان هستن مثل دکتر مشفقی تو کلینیک امید انگار غربالش خیلی کوتاهه

راستش نمیدونم. الان دکترت کیه؟ باید یه دکتر تخصصی بارداری پرریسک داشته باشی‌ها. نظر اونو بپرس.