2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم رژیمت چیا بود؟

- حذف نشاسته و تمام محصولات آرد سفید، مثل برنج و نون سفید، جو و..، بجاش برنج قهوه ای، جو دو سر، نان سبوس دار.

- حذف سیب زمینی

_ حذف پفک، چیپس و....بجاش فقط تخمه آفتاب گردون و تخمه کدو

-حذف کنسروها و رب و آبلیمو. بجاش گوجه رنده و آبلیمو تازه 

- حذف روغن و کره و چربی اشباع، حتی گوشت بدون چربی استفاده کردیم... بجاش روغن زیتون و کانولا

- حذف شکلات، بیسکوییت و ... قند و شکر بجاش رطب فراوون.. در حدی که هر روز یا هر دو روز یه بسته رطب استفاده میکنیم

- حذف تمام لبنیات بجاش میتونی قرص کلسیم بخوری.

- قبل از صبحونه ژل رویال که با عسل مخلوط شده

- صبحانه یه روز درمیون تخم مرغ محلی و خرما تفت داده شده.

- صبح ها بعد از صبحونه شصت هفتاد گرم آجیل خام، پسته، بادام، فندق، گردو.+ موز

- عصرها نخود آبپز در هفته دو سه بار.

- عصرها میوه ب مقدار خیلی زیاد و آب هویج

-شب ها سبزیجات بخارپز مثل هویج، بروکلی، قارچ، کدو و... به جز سیب زمینی. شبا یا سبزیجات یا سوپ جو دوسر 

فعلا اینا یادم اومد

+ مصرف تمام ویتامین ها. قرص آ، ای، سی، دی، امگا، سلنیوم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخش توروخدا پیام به این مهمی رو ندیدم شرمنده  الان خوبی؟ قطع شده؟ به نظرم سه تا آمپول ...

خواهش میکنم عزیزم 

خیلی منتظر موندم اینمواقع خیلی ادم نگران میشه من بجای اینکه ساعت ۸صبح پردژشترون بزنم صبح ساعت ۵ زدم .اخه اگه دیشب میزدم میترسیدم یدفعه زیاد بشه

الان به شوهرم گفتم شیاف پروژسترون بگیره و ی شیاف اضافه کنم

عزیزم ببخش توروخدا پیام به این مهمی رو ندیدم شرمنده  الان خوبی؟ قطع شده؟ به نظرم سه تا آمپول ...

ی ذره بهترن از۵ صبح ک امپول را زدم کمتر شده ولی زیر دلم یکم  درد میکنه شماهم زیر دلت درد میکرد یا نه

شماباردارید؟ این رژیم مال چیه

نه عزیزم فعلا انتقال ندادم

رژیم سلامت برای بهبود وضعیت اسپرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی خداروشکر خوبم. چرا گفته بودن روز قبل از عمل بیا، ولی امروز تماس گرفتم گفتم آزمایش کرونا رو اصفه ...

میگم یعنی از قبل برات هیسترو نوشته بودن یا اینکه همون روز مستقیم میری اتاق عمل ،دکترت رو خودت مشخص میکنی ؟

اول با رویان تماس بگیر که نسخه از بیرون قبول میکنه ؟

اگر میتونی یه دکتر آشنا پیدا کن که برات بنویسه 

فکر میکنم ایمونولوژی هم هر روز مرکز نباشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میخاستم ببینم فصل تاثیرداره برامثبت شدن.اخه اینموقعهامثبتهابیشتره.خودمم همین موقع بودکه انتقال دادم ...

نمی دونم فک نکنم ربط داشته باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
- حذف نشاسته و تمام محصولات آرد سفید، مثل برنج و نون سفید، جو و..، بجاش برنج قهوه ای، جو دو سر، نان ...

عزیزم سیب زمینی چه ضرری داره؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزیزم فعلا انتقال ندادم رژیم سلامت برای بهبود وضعیت اسپرم

عزیزم من و همسری تصمیم گرفتیم اگه سری اول جواب نگرفتیم بریم رژیم خام گیاه خواری و مولتی ویتامین قوی. نمیدونم کسی انجام داده؟ از دست این آقایون. دق دادن ما رو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم ما تهران هستیم ولی اینجا دیدم چند تا از دوستان مشهد هستن  بله ما دو ماهه دارو‌ و مکمل و ...

انشاالله 🙏🙏🌹

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم من و همسری تصمیم گرفتیم اگه سری اول جواب نگرفتیم بریم رژیم خام گیاه خواری و مولتی ویتامین قوی. ...

مارزیم نگرفتیم.همه چیزخوردیم.مورفو1درصدبوداگه خدابخادتشکیل میشن

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بچه ها من ١٧ دي پانكچر شدم ١ بهمن پريود شدم از روز ٥ دارم ال دي ميخورم روز دوم پريود رفتم دكتر سونو كرد گفت هنوز تخمدانات بزرگن چون هايپر شده بودم بچه ها ديشب درد تخمدان داشتم امروز صبح تهوع شديد طوري كه گلاب به روتون بالا اوردم همش ميترسم تخمدانام جمع نشن بچه ها😭علت اين درد و تهوع چيه بنظرتون؟ بخاطر ال دي هستش يعني؟

خداياشكرت....❤️