2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای فکر کنم منم از این مدلام😐 از صبح انقدر بیحالم که نگو همش میگم بو میاد وای این چرا این طعمو میده ...

منم صبح تهوع نداشتم‌عصر به بد شروع میشد ولی میگذره

و نی نی تو بغل می کنی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم صبح تهوع نداشتم‌عصر به بد شروع میشد ولی میگذره و نی نی تو بغل می کنی 

ان شاءالله عزیزم

ان شاالله که شمام گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله عزیزم ان شاالله که شمام گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی 

مرسی عزیزممم

انروز ساکشو چیدم برای همه منتطرا و همه باردارا دعا کردم اگه قابل باشم😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به امید خدا مامان بشی زودتر بیای و خبرای خوب بهمون بدی 

انشالله😊

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
عزیزم حتما این کارو بکن. من انجام دادم واقعا اعصابمون آروم تر شد. به کسی چه. اینطوری فهمیدن چه کردن ...

آره عزیزم حتما باید اینکار رو بکنم هر چند همسرم هم در این مورد زیاد باهشون حرفی نمیزنه ولی خوب باید این مسایل رو براش توضیح بدم بد نباشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره گلم ضروریه و حتما باید انجام بدی تا بفهمن چرا آندومتر یکدست رشد نکرده  ولی بهتره جای معتبر ...

بله جای معتبری بود... منتها الان مشکلم اینه دکترم قرص ال دی(دزوسپتیو) برام نوشتن گفتن برا بعد عملت.. ولی من دقیق نپرسیدم کی مصرفشون کنم.. یک شب بعد عمل شروع کردم به مصرفشون، الان چهار روز گذشته هنورم یکم لکه دارم خیلی میترسم که قرصارو نکنه اشتباهی مصرف کردم😢 بنظرتون قرص بعد عمل میشه استفاده کرد؟ 

بچه ها من شوهرم ۲ماه بود اندروفرتی میخورد من میخریدم ۵۰۰ هزارتومان یکماه قبل  الان رفتم بخرم م ...

آره خیلی گرون شده همه چی من خودم شوهرم داریم فرتیل اید میخوریم دونه ای 800خریدیم اووبوست که اصلا پیدا نکردم اندوفرتی من قیمت کردم ماه پیش 1600

خدا بهمون رحم کنه اگه من ایندفعه موفق نشم دیگه توان ادامه دادنش ندارم 

عزیزم نگران چی هستی؟ اصلا استرس الکی نداشته باش ها شرایط برا همه یکی نیست که من چون دوز پروژسترونم ک ...

من فکر میکنم اینموقع تقریبا روز پریودی تون بوده و چون دوز پروژسترون کم بود به خونریزی افتادید

عزیزم یموقع خداینکرده ماه دیگه هم اینموقع لک بینی یا یکم خونریزی دیدید نگران نشید احتمالا مربوط به سیکل پریودی تون میشه

عزیزم میدونی اگه بخوان همه تست های تکمیلی و تشخیصی دنیا رو برات بنویسن چند صفحه میشه؟ آخه شما که تا ...

دقیقا منم همین نظر را دارم آخه همه این آزمایشات برای همه ضروری نیست و نباید خودمونو باهم مقایسه کنیم کسی ک چندبار نتیجه نگیره مجبورند واسه اون همه نوع آزمایشی بدند

سلام خوبی عزیزم من چندروزدیگه عمل تخمک کشی دارم،فعلا دارم آمپول میزنم برای آی وی اف،خودشون میگن دوما ...

سلام عزیزم

پزشکت تشخیص میده که انتقال فریز برات مناسبتره یا فرش بسته بشرایط خودت و جنینات 

البته طبق امار جنینهای فریز احتمال مثبت شدنشون بیشتره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم