2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
استرس نداشته باش عزیزم دیگه هرچی خدا بخواد میشه ساعت ۴/۵ میاد جواب

الهی مثبت شی و بتا ۲برابر شده باشه دل هممون شاد شه از ننه شدن شما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بتام بالا نرفته همون مونده ۷۹ بود شده ۷۷

عزیزم روزچندمی انتقالی؟؟ممکنه دوقلوبوده بعدیکیش ازبین رفته باشه۴۸ساعت بعدتکرارکن بتاتو،ایشالارشدش عالی پیش بره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر خوب که شوهرت اینهمه حامیته. آفرین بهش.خدا واسه هم نگهتون داره

آره خدایی مرد خوبیه اگر بفهمه کسی به من حرفی زده قطعا دل طرف رو میشکونه اصلا هم براش مهم نیست طرف کی باشه .ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم. خودم تنبلی تخمدان و تیروئید کم کار و شوهرم واریکوسل. عمل کرد ولی تغییر نکرد. خیلی ضعیفه ...

آره گلم ضروریه و حتما باید انجام بدی تا بفهمن چرا آندومتر یکدست رشد نکرده 

ولی بهتره جای معتبر انجام بدی

قربونت برم عزیزم اصلا غصه نخور ها بذار هر چی میخوان بگن انگار نه انگار بخدا منم کم از اطرافیان نشنید ...

الهی آمین .کار من از غصه خوردن گذشته خواهر .هر کی هرجور دوست داره حرف بزنه‌مهم همسرمه که حال همه رو میگیره

ببین گلم prp از پلاسمای خون خودت به رحم تزریق میکنن مثل iui چسب جنین آمپول gcsf هست که به بازو تزری ...

عزیز من روز انتقالم یه آمپول تو بازوم تزریق کردن

یعنی همین gcsf بوده؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
گلم دیگه به هیچ وجه مسائلتو برای دیگران بازگو نکن. من این کارای مربوط به بارداری و دکتر و مشکلاتمو & ...

خواهری اخه ما با خانواده شوهر توی ی ساختمونیم و شدیدا صمیمی هستیم ‌و چون مشکل اصلی از پسرشونه خوب در جریان عملهاش هستن .من کلا خودم حرف بخور نیستم و درجا جواب میدم خواهرشوهر من اگر بفهمه کسی به من حرفی زده میره دم در طرف حسابشو میرسه ظهر بهش گفتم خالت اینجوری گفت بلند شده رفته دم در خونه خالش باهاش بحث کرده برگشته .الان فهمیده من دوباره باید پانکچر بشم هرروز زنگ میزنه میگه خودتو اذیت نکن بی عقلی بخدا بچه چیه خودتو بخاطرش اذیت میکنی .ولی خوب من بی عقلم خخخخ

بتام بالا نرفته همون مونده ۷۹ بود شده ۷۷

اه 

اخه چقدادمهاراحت بخودشون اجازه میدن برازندگی ادم تصمیم بگیرنوحرف بزنن اصلا،تاکسی جای ادم نباشه ک نمی ...

الهی آمین 

خواهری اخه ما با خانواده شوهر توی ی ساختمونیم و شدیدا صمیمی هستیم ‌و چون مشکل اصلی از پسرشونه خوب در ...

خواهراون نی نیاییکه توالزهراداری رونمیتونی انتقال بدی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خب پس مشکلی نیست عزیزم، بلید هنوز D3 رو بخوری 

آره عزیزم هر روز یکی میخورم D3 هزارو..البته من قبل بارداریم نمیخوردما از شنبه شروع کردم دارم میخورم. دکتر گفت ۳۰ تا بخور دیگه تموم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عجب حالا چرا بلاست کردن؟ کاش این دفعه میشد پیشنهاد بدی مثلا سه روزه باشن جنین ها

نمیدونم عزیزم. شاید ضعیف بودن و گذاشتن معلوم شه رشد میکنن یا نه. آزمایشگاه اینورم گفته یه هفته دیگه زنگ بزن. نمیدونم چیکار کنم. الانم فکرشو میکنم ناراحت اینم که چرا اون دو تا فولیکول دیگم رو نکشیدن. دکتری که عمل کرد هم دکتر خودم نبود. چون دکتر خودم هیئت علمی تمام وقته. خودش تخمک کشی نمیکنه. یه بارم خواستم استرس به خودم ندم ولی اینم وضعشه. به نظرت زنگ بزنم آزمایشگاه اگه جواب داد بگم سه روزه اگر داشتم فریز کنه تا وقت انتقال؟

الهی آمین .کار من از غصه خوردن گذشته خواهر .هر کی هرجور دوست داره حرف بزنه‌مهم همسرمه که حال همه رو ...

آره خدا خیرش بده خداروشکر که همسرت پشتته واقعا اگه این مورد نباشه آدم کم میاره.. خدا برا همدیگه حفطتون کنه عزیزم و با اومدن نی نی های گوگولی زندگیتون زیباتر بشه🥰😙

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن