2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله عزیزم دی اف آی ضریب شکست دی ان ای اسپرمه تجربه منم مثل شما مورفو و تحرک صفر دی اف آی بالا!  ...

انشاالله به سلامتی و موفقیت ، نتیجه بگیرین.

دوستان اینجا گفتن رژیم غذایی موثر بوده. شما رژیم نداشتین؟

توی مشهد دکتر یا مرکز ناباروری سراغ ندارین؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزای خیلی بدی رو گذروندم .سخت تر از همش این بود که کسی به جز شوهرم درکم نمیکرد ..همه گریه ها و نارا ...

خدا شوهرتو برات نگه داره عزیزم.آدم چی بگه به مردم اخه

درک نمیکنن که‌.چه میشه کرد جز صبر .الهی خدا دوباره بهت میده خواهر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم ب شما هم دکتر گفتن ازمایش  پاپ اسمیر بیازید دفعه بعد ب من گفت باید این ازمایشو بدی و ...

نه من دکتر بهم نگفت چون همه چیز پروندم کامل بود ابن سیتا رفتی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه من دکتر بهم نگفت چون همه چیز پروندم کامل بود ابن سیتا رفتی

اره عزیزم پیش طرازی رفتم برای منم ازمایش نوشته منم نمی دونم چیه گفته دوم پریودی برم ازمایش بدم ازمایش همسرتونو اورولوژ دید ؟ چیزی نگفت

سلام دوستای عزیزم ما دیروز رفتیم ابن سینا همسرم آز دی اف آی داد میشه ببینیدش  https://uupload ...

خانمی. تست dna اسپرم شوهرت نرمال هست. همین خوبه خدا رو شکر. ولی موفولوژی یعنی شکل نرمال اسپرمش صفر هست. و همه اسپرماش از نظر شکل ابنرمالن. و مشکل دیگش هم موتیلیتی یا حرکت اسپرم هست. میش رونده سریعش صفره. پیش روند کندش کمه. بی تحرک یعنی همون ایموتایل هم زیاده. وایتالیتی یعنی میزان اسپرم زنده هم خوب بوده. ببین شوهرت خیلی چیزا باید بخوره. ویتامین سی (دوز خیلی بالا مثل 1000), ویتامین ای, دی, ال آرژنین, ال کارنیتین, ب کمپلکس, کیوتن (دوز خیلی خیلی بالا), سلنیوم, زینک. حذف تمام سردیجات و لبنیات و فقط خوردن گرمی ها. عدم استفاده از محصولات کارخونه ای ک ظروف پلاستیکی و تفلون. همه این رو باید انجام بدین وگرنه درست نمیشه. و حداقل سه ماه باید انحام بده بعد تست بدین دوباره اگر بهتر شده بود اون وقت سیکل آیوی افو شروع کن

سلام خانوما من لگنم شدییید درد میکنه میزنه به پام فقط هم طرف راستم انقدر درد میکنه که کلا یه طرف بدنمو درگیر میکنه خیلی نگرانم یعنی خطر داره؟ شنیدم درد اینجوری میتونه از عفونت باشه منم از علایمش فکر کنم عفونت گرفتم.😭😭😭😭

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خودمم با دکتر طرازی ویزیت شدم یه آزمایش برام نوشت نمیدونم چیه یه چندتا هم ویتامین داد https://uupl ...

یکیش تیتر یه آنتی بادی خاص هست. بقیشم نمیدونم. سقط داشتی تا حالا؟ تک تک این آزمایشا رو تو گوگل سرچ کنی مطالب خوب میاد

سلام خانوما من لگنم شدییید درد میکنه میزنه به پام فقط هم طرف راستم انقدر درد میکنه که کلا یه طرف بدن ...

کسی میدونه کمکم کنه دارم دردش غیر قابل تحمله

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره عزیزم پیش طرازی رفتم برای منم ازمایش نوشته منم نمی دونم چیه گفته دوم پریودی برم ازمایش بدم ازمای ...

برای منم اون آزمایش دو پریودی رو نوشته باید بدم. نه نرفتم پیش اورولوژی دیگه چون دو بار رفته بودیم اصلا براش دی اف آی رو ننوشته بودن ولی وقتی دگتر طرازی دید دی اف آی واسه همسرم ننوشتن تعجب کرد گفت عجیبه چرا نخواستن اینو خودش برام نوشت بردیم دادیم. باید همون جا به منشی میگفتی میخوای تست پاپ اسمیر بدی 

یکیش تیتر یه آنتی بادی خاص هست. بقیشم نمیدونم. سقط داشتی تا حالا؟ تک تک این آزمایشا رو تو گوگل سرچ ک ...

بار دوم هست که میکرو میکنم بار اول منفی شد تو ابن سینا این دفعه هم پانکچر و انتقال تو بیمارستان عرفان سعادت آباد با دکتر اسرافیلی که خدا رو شکر مثبت شد.مشکل مورفو و تحرک اسپرم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اینم ویتامینایی که داد باید جواب آزمایشم آماده بشه ببرم که شروع کنه دارو بهم بده برای پانکچر https ...

ویتامین ای, کیوتن و ماکاویت نوشته.

علاوه بر اینا, چیزایی که میگم بخر بخور:

زینک, فولیک اسید, اینوفولیک, ویتامین سی و ای, کپسول جلبک اسپیرولینا, ب کمپلکس, امگا 3-6-9 (اینو یادم رفت برای شوهرتم باید میگفتم), آهن, کلسیم (چون باید لبنیاتو حذف کنی خودتم), ان استیل ال سیستئین, ....

چیز دیگه یادم بیاد مینویسم

خانمی. تست dna اسپرم شوهرت نرمال هست. همین خوبه خدا رو شکر. ولی موفولوژی یعنی شکل نرمال اسپرمش صفر ه ...

مرسی فدات شم آره مروفو و تحرک رو میدونم قبلا داده بوده فقط دی اف مونده بود که اونم دیروز داد دکتر اورولوژی بهش کلی دارو داده داره مصرف میکنه ال کارنتین مایع. سلن پباس. ویتامین سی. سلنیوم پلاس. کیوتن. آمپول سیناف ال. ویتامین دی. فولیک اسید. دکترش بهمون گفت که شوهرم آمادس برای میکرو و من باید برم چک بشم که تایید کنن و بریم میکرو منم دیروز نامه گرفتم و رفتیم رضایت نامه رو دوتامون امضا کردیم البته می افته فروردین چون من دوتا آزمایشم تا آخر این ماه آماده میشه

یکیش تیتر یه آنتی بادی خاص هست. بقیشم نمیدونم. سقط داشتی تا حالا؟ تک تک این آزمایشا رو تو گوگل سرچ ک ...

نه عزیزم سقطی نداشتم تا حالا. مرسی دارم میزنم ببینم چی هستن فدات که وقت گذاشتی برام

ویتامین ای, کیوتن و ماکاویت نوشته. علاوه بر اینا, چیزایی که میگم بخر بخور: زینک, فولیک اسید, اینوف ...

باشه حتما میگیرم. میگم مگه آهن همون فولیک اسید نیست چون من فولیک اسید هرشب میخورم