2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
ینی بعضی قسمتاش رشدش زیاد بود بعضیاش کم.. حتما باید خودش انجام بده یا میتونم جای دیگه برم؟ 

عزیزم احتمالا تشخیص پولیپ داده نگران نباش درش میارن 

جایی انجام بده ک برات خراشم بدن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوستان میشه بیبی چک منو ببینید؟ زیر ده دقیقه اینجوری شده ولی دیگه پررنگ تر نشده همونجوریه

به سلامتی خداروشکر عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم بی بی گذاشتم  دیروز ظهر ک روز ۱۲ بود  بعد سه ربع هاله خط دوم پیدا شد ولی امروز ک ...

خداروشکر تبریک میگم عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
منو حتی ازمایشگاه هم سکته داد یادت باشه😭 خیلی حالم بده خیلی بزرگ بود 😔امروز دکترم گفت شبیه ادم شد ...

توکل به خدا عزیزم، روشانیلو هم مثل شما لخته های خیلی یزرگ دفع میکرد، تازه بهش گفته بودن بچه مشکل داره احتمال زیاد بلید سقط کنه

ولی الان دخترش خیلی بزرگ شده و سالم و سرحال و وروجک

توکل به خدا عزیزم، روشانیلو هم مثل شما لخته های خیلی یزرگ دفع میکرد، تازه بهش گفته بودن بچه مشکل دار ...

عزیزم دکترم گفت برم سونو شکمی الان خطر نداره؟ خونریزیم کم شده و سیاهه رنگش😔حالا باید هماهنگ کنم یه جا برم معطلم نکنه میترسم😭 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
یعنی تو بهمن اصلا دیگه سونو ننوشت؟ فکر کنم اخرین سونو مینویسند واسه بند ناف و اب دور جنین  و وض ...

نه حالا ۲۰ بهمن باهاش ویزیت دارم دوباره بهش میگم 

نه گفت احیتاجی نیست کسایی که احتمال زاسمان زودترسن و مشکلی هست میدیم من به تو ندادم به من گفت تا ۱۵ که میشه ۳۵ هفته البته یبار دیگه گفت تا ۱۸ بخور منم میترسم دیر باشه همون ۱۵ قطع می کنم تاریخشم گفت چون پسرا یکم ناز دارن نزدیک هموم ۳۹ هفته سزارینت می کنم که از لحاظ ریه خیالمون راحت باشه 

تو  کیه زایمانت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
راستی شما انومتریوزتون رو عمل کردین بعدivf کردین یا با همون اندومتریوز ivf کردین چندسانت بود اندومت ...

نه گلم من عمل نکردم، دکترم گفته بود دو بار انتقال بدم اگر منفی شد لاپراسکوپی کنم، البته تومور مارکر های من نرمال بود همه

دیگه انتقال اول مامان شدم و با حاملگی آندومتریوز من درمان شد، یه کیست 4 سانتی آندومتریوما هم داشتم و دو تا فیبروم کوچیک، اونها هم درمان شد خود بخود

سلام دخترا خوبین الان زنگ زدم جنین شناسی گفتن ۸تا جنین شده ۴تا گرید آ،دوتا گرید ب،دوتا متوسط توکل بخ ...

بسلامتی گلم انشالله با اولین انتقال مثبت میشی. گلم کدوم مرکز بودید و چندتا تخمک داشتین؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ میگم دکتر بودم انروز گفت تا ۱۵ اسپرین بخور دیگه قطع کن من یکی و نصفی ...

سلام عزیزم نه زود قطع کن گلم، مصرفش از این به بعد خطر داره 

و اینکه وقتی قطع میکنی تا 10 روز اثرش هست، اگر دیر قطع کنی برای تولد بچه جون خودت تهدید میشه به خاطر خونریزی زیاد

بسلامتی گلم انشالله با اولین انتقال مثبت میشی. گلم کدوم مرکز بودید و چندتا تخمک داشتین؟

انشاالله،عزیزمی بیمارستان شمس ،۱۳تا تخمک داشتم خیلی میترسیدم جنین نباشه چون جنین شناس زیاد از وضتیت شوهرم راضی نبود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟ هماتوم داری؟

سلام گلم ۶ هفته و ۶ روز گفت پشت جفت یه قل هماتوم بزرگ داری نه لک داشتم نه خونریزی(البته ۵ هفته و ۳ روزم سونو کرد هماتوم نداشتم ولی بعد ترافیک سنگین رسیدم خونه خونریزی کردم ) تا دیروز بعد دوهفته ۸ هفته و ۶ روزم رفتم گفت جذب شده خیلی کم مونده تو سونو هیچی مشخص نبود اومدم خونه بعد چند ساعت خونریزی شدید و یه لخته خیلی بزرگ دفع کردم😭مطب دکترم دوره بهم ترافیک سنگینه تا بیام دیروزم نیم ساعت نشستم تو مطب تا دکتر بیاد خونه همش دراز کشم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕