2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم از صبح دارم دل دل می کنم جراتشو هنوز پیدا نکردم بی بی چک استفاده کنم بس که منفی دیدم

باورت نمیشه با این حالی که من دارم و هیچ نشونه ای علائمی وقتی گذاشتم گفتم بندازم دور نگاهش نکنم این قد پشیمون شدم وقتی گذاشتم چند مین بعد از خط سی دیدم خط تی کم کم داره یه چیزایی نشون میده هر لحظه پر رنگ تر میشد قلب من تندتر میزد اصلا نفهمیدم چطوری از تو سرویس اومدم تو هال ببینم درست میبینم یا نه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
😭😭😭خدا از دهنت بشنوه  خدایا یعنی میشه

چرا نشه عزیزم من خیلی به بیبی اعتماد دارم مطمئنم بارداری به سلامتی😍😍 بازم تبریک میگم گلم❤❤❤👼👼👼

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭خدا از دهنت بشنوه  خدایا یعنی میشه

بیبی چک زدی دختر؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باورت نمیشه با این حالی که من دارم و هیچ نشونه ای علائمی وقتی گذاشتم گفتم بندازم دور نگاهش نکنم این ...

یاخداااا الهی شکر چقدر خوشحال شدم خدایا شکرت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چرا نشه عزیزم من خیلی به بیبی اعتماد دارم مطمئنم بارداری به سلامتی😍😍 بازم تبریک میگم گلم❤❤❤👼👼👼

قربونت عزیزم.من این قد بی بی منفی دیدم که اصلا به چشمای خودم اعتماد ندارم .هیچ وقت فکر نمی کردم منم یه روز بی بی مثبت ببینم.الان اینا رو دارم می نویسم همش فک میکنم تو خوابم توی یه رویای شیرین

قربونت عزیزم.من این قد بی بی منفی دیدم که اصلا به چشمای خودم اعتماد ندارم .هیچ وقت فکر نمی کردم منم ...

عکسشو اپلود کن بذار ببینیم دیگه

دلمو شاد کردی با اینکه از دیشب اعصابم خرده

سمین نمیدونی چه حالی دارم.میخوام فقط این لحظه برام متوقف بشه.از ته ته دلم برات این لحظه شیرین رو آرز ...

الهی شکر   بخدا اشکم بند نمیاد از خوشحالیت

مرسی خواهری

باورت نمیشه با این حالی که من دارم و هیچ نشونه ای علائمی وقتی گذاشتم گفتم بندازم دور نگاهش نکنم این ...

عزیزممممممم قربون دل بی تابت بشم.الهی که خوشی های دلت همیشه روز افزون باشه عزیزم

الهی شکر   بخدا اشکم بند نمیاد از خوشحالیت مرسی خواهری

عزیزم 

فقط وقتی دیدم مثبته و دارم درست میبینم به یاد تک تک شماها و کسایی که منتظرن آرزوی مادر شدن کردم.همه کسایی که انتقال دادم و همه کسایی که تو این پروسه ان

سلام عزیزم‌خوبی وای دختر خیلی خوشحال شدم دیشب یهو اومدم‌تاپیک گفتم‌ی نگاه بندازم بینم کیامامان شدن.. ...

سلام عزیزم. قربونت برممم. مرسی. ایشالله قسمت شما هم نی نی های سالم و ناز🥰

من اولین انتقالم منفی شد اما خوب دکترم رو عوض کردم و با اولین انتقال طرازی نتیجه گرفتم. راستش زی زی و تی تی یادم نمیاد 😆 شاید اسم کاربریشون رو بگی یادم بیاد. اما خداروشکر خیلی‌ها مامان شدن. بقیه هم ایشالله به زودی ❤️

قربونت عزیزم.من این قد بی بی منفی دیدم که اصلا به چشمای خودم اعتماد ندارم .هیچ وقت فکر نمی کردم منم ...

درکت میکنم عزیزم منم وقتی جواب آزمایشو گرفتم رفتم بیبی گذاشتم اینقدری که از بیبی مثبت خوشحال شدم از اون جواب معتبر آزمایشگاه نشده بودم🤭🤭 ماها انقد بیبی منفی دیدیم که واقعا مثبته باورنکردنیه ولی خدا خواسته و الان مامان شدی ان شاءالله پس باور کن و مراقب خودت باش😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم  ان شاالله دل تو هم به زودی زود شاد میشه. بلد نیستم بذارم

آرزو ۱۱ساله خرج پدرشوهر و مادرشوهر با من و شوهرمه‌.دیشب ی جریانی پیش اومد با پدرشوهرم بحثم شد به همسرم گفتم شنبه نوبت گرفتم از طرازی یهو پدرشوهرم گفت اینهمه سال میلیون میلیون خرج میکنی عرضه بچه دار شدن نداری

من جوابشو دادم ولی خدا میدونه از دیشب رو هوام 

شوهرم و برادرشوهرمم شستنش ولی فایده نداره برام

دلم جوری شکسته که حتی دلم نمیخواد وارد سیکل بشم 

چی بگم بخدا دیگه .خودش میبینه مردم راحت دل منو میسوزونن ولی باز....