2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام برای کسانی‌که می خوان ابن سینا بدن تجربه من این بود که اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم. ...

منم یه بار با انصاری پور ویزیت شدم اصلا خوشم نیومد . بهم گفت نهایتا ده درصد احتمال بارداریت هست درصورتی که دکتر طرازی تو بدترین شرایط منو ناامید نکرد گفت پیش میریم نشد تصمیم جدید میگیریم با هم 

معمولا بارداری های شیمیایی رو اصلا بارداری حساب نمیکنن  ولی خب میتونه بخاطر مشکل کروموزومی اختل ...

ممنونم از جوابت عزیزم ..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره هیچ وقت بتا خوبی ندارم همیشه مشکل بتا دارم یا بالا نمیره یا دیر میره یا افت میکنه یعنی کلا شکست ...

این سری بگو قرص پردینازول یدن بهت ...منم میخوام همینکارو کنم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم اخه غذاهایی که ما میخوریم که همه ویتامینا رو نداره. اره خودم گرفتم. یکماه، یکماه و نیم قبل بار ...

قربونت برم مهربونم ...باشه پس منم ۵ تانوروبین  میگیرم ۵ هفته قبل انتقال شروع میکنم....دستت درد نکنه گلی جون

مرسي گندم جون چشم استراحت ميكنم  ميگم دكترا چقد راحت حرف ميزنن امروز رفتم مطب ميگم زير دلم درد ...

آره واقعا خيلي راحت حرف مي زنن 

شايد چون برا خودشون تكراري شده 

من اورژانسي رفتم بيمارستان تازه خيلي دكتر مهربون و با حوصله اي هم بود ولي وقتي مي خواست شرح حال بنويسه بلند جوري كه من شنيدم گفت تهديد به سقط يعني روحيه داغون شد 

تهش خدا خودش مي دونه كدوم جنين مي مونه و به دنيا مياد كدوم دور از جون جور ديگه ميشه 

ما هم هركاري از دستمون بر بياد مي كنيم قطعا 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

اتفاقا خيلي ممنونم كه جواب ميدي💋💋💋 والا همون طور كه كه گفتم دوز دارو رو زياد نكرد اما اگه خودم ب ...

خواهش میکنم عزیزم 😘😘 ولی حداقل یه شیاف رو اضافه کن اگه دکتر عارفی خودش بود بهت میگفت که اضافه کنی

ولی باز خودت میدونی عزیزم

آره عزيزم ضخامت خيلي شرطه به نظره من . بعضي ها حتي ضخامتشون خوب نيست سيكل رو كنسل ميكنن به حاي اينكه ...

فدات بشم الهی ..ممنونم از حوابت ....اره عزبزم ایندفعه دیگه زیر ۸ نمیزارم انتقال بدن ....

خانوما سلام خوبین؟ من امروز بتامو تکرار کردم شده ۱۰۰۸ شکر خدا😍 ان شاالله خبر مثبت شدن همه ی خواهرا ...

عزیزم 

خدا رو هزاران مرتبه شکر که یکی دیگه تو جمع ما مادر شد و باعث روحیه دادن به دیگران .بمونه برات و به سلامتی بغلش بگیری ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان من جنین هام گاندی هستن میخوام به این سینا انتقالشون بدم ... دوبار انتقال منفی داشتم.&nbs ...

عزیزم من تجربه ندارم اما از بس این یکسال تحقیق کردم شنیدم دکتر طرازی عالی هستن بازم تحقیق کن 

نه دیگه اگه زودانتقال بده میمونم هزینه هواپیما زیاد میشه. دعاکن عزیزم. خیلی سوز داره والاا

ان شاالله که بهترین ها برات اتفاق بیفته گلم

آره ما اینیم دیگه 🤪🤪

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم  خدا رو هزاران مرتبه شکر که یکی دیگه تو جمع ما مادر شد و باعث روحیه دادن به دیگران .بمون ...

قربونت برم عزیزدلم ان شاالله که خیلی زود خبر مثبت شدن شما و خوشحالی ما😍😍😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن