2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم منم بیمار علیرضایی هستم لازم نیست پریود بشی قبلش برو ویزیت شو دارو هات بنویسه برو تهیه کن روز ...

دکتر قبل پریودی هم دارومیده؟من اکثر دکترا راشنیدم‌دوم سونو میکنن ودارومیدن خیلی بده ادم عجله ای باید بره دنبال دارو

یا رب العالمین
ممنونم عزبزم...پس اگه کسی دوسه دفعه بارداری شیمیایی داشته باشه علتش چی میتونه باشه؟

معمولا بارداری های شیمیایی رو اصلا بارداری حساب نمیکنن  ولی خب میتونه بخاطر مشکل کروموزومی اختلالات رحمی عدم لانه گزینی  صحیح و ... باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که به خیر و خوشی برای شما میگذره. تهوع هم اصلا ملاک نیست. هیچ نگران نباش عزیزم ♥️ آخرش گفت ...

مرسی عزیزدلم انشاءلله 

شمام نگران نباش عزیزم انشاءلله هر چی خیره پیش بیاد 🧡

خداجونم شکرت       
به چی مثلا عارفی اعتقاد بیشتری داره؟ اگه منظورت سرم هست که اگه زرنانی نامه بده که سرم لازمه برات بنو ...

مام کلا سیکل لانگ و آمپول آزاد سازی بعد از لتروزول و مکملهای مختلف و ... رو قبول نداره. برای همه هم انگار یک مدل تجویز آمپول داره. ولی خوب از طرفی مثبتهاش زیاده. عارفی هم همینطور. 

آها، من اینو نمی دونستم که نامه ی زرنانی رو لحاظ می کنه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مام کلا سیکل لانگ و آمپول آزاد سازی بعد از لتروزول و مکملهای مختلف و ... رو قبول نداره. برای همه هم ...

اره لحاظ میکنن حالام که خداروشکر به شما اصلا زرنانی دارویی نداده. نه گلم به همه یکی نمیدن دارو برای پانکچر دوزها فرق داره به هر حال طبق ذخیره و بدن هرکس دارو میدن یه دوستی اینجا هست اسمش یادم نی مثلا مال اون داروهاش با من فرق داشت. حالا نمیدونم درسته مکمل قبول ندارن برای تقدیتی خیلی ولی سه تا مکمل بمن معرفی کرد گفت اگه دوست داشتی بگیر ولی درسته اعتقادی خیلی بهش نداشت ولی من با این حال گرفتم مکمل و تقویتی و استفاده کردم

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون عزیزم❤️ اره احتمالا این کارو میکنم. تا ببینم خدا چی میخواد ❤️

انشالله که خیره عزیزم و بهترین میشه برات و خدا هردوتا رو براتون حفظ میکنه انشالله.

ممنونم عزیزم. اتفاقا میخواستم ازت آدرس بگیرم اگه لازم شد.  عدد ان تی هر دو زیر ۱.۸ بود. نوشته ...

ای جااانم همه اینا نشونست عزیزم 

من مطمئنم هر دو صحیح و سالمن 

به خودت استرس نده 

چقد حس خوبیه دو قلو 

خدا حفظشون کنه 😃

خداجونم شکرت       
مام کلا سیکل لانگ و آمپول آزاد سازی بعد از لتروزول و مکملهای مختلف و ... رو قبول نداره. برای همه هم ...

بمن که گفت دستور دکتر ایمولوژی هم رفتی برام بیار که خیالت راحت باشه لابد مثلا اگه قرصی چیزی بده ایناهم مرکز بررسی میکنه و میده دیگه نمیدونم حالا چکار میکنن بمن اینارو گفت حالا گفتم به شما هم بگم اخرش چکار کننو نمیدونم دیگه خخخخ.بعد احتمالا فریز انتقال بدن برای منو

گندم جان ممنون ميشم تجربت رو به من بگي  من دارم ديونه ميشم من با ميكرو باردار شدم و امروز ...

سلام عزیزم  نگران نباش  و استرس تو کم کن انوکسا رو تا زمانیکه خونریزیت قطع نشده قطع کن آمپول و شیافتو استفاده کن و آمپول پروژسترون رو دوتا کن تو ی سرنگ بزن و شیافتم  همون دوتا استفاده کن مایعات زیاد بخور و استراحت مطلق باش