2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
سلام, عزیزم خوبین? وای خدا گل بچه هاتو برات حفظ کنه الهی.  میگما سخت بود بارداری دوقلو؟ چندکیل ...

سلام . ممنون عزیزم. انشاالله خدا هر چی صلاحه بهت بده 

انشالله سالم باشن حالا چه یکی چه دوتا 😀😀

برای من خیلی سخت بود خیلی یعنی زجر کشیدیما از اولش درد شدید داشتم تا اخرش درد پریود کمردرد پادرد یعنی پامو با چیزی میبستم از بس درد داشت . غذا هم کل ۹ ماه خوابیده خوردم نمیتونستم بشینم اصلا

ولی خیلیا دوقلوان زندگی عادی دارن ومشکلی ندارن انشاالله شما از اون دسته باشی 🌷🌷

البته استخون بندیم کوچیک بود نمیدونم شاید از این بود اینقدر درد کشیدم 

فکر کنم نزدیک ۱۴ کیلو وزن اضافه کردم تا زایمان 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم خیلی از دلگرمیت ممنونم شاید باورت نشه الان بخاطر کرونا رفتو امدی ندارم دورادور اذیت میکنن با حرف ...

خواهش میکنم عزیزم😘😘

آفرین گلم اصلا به حرفاشون اهمیت نده نه تلفن نه پیامشون رو جواب نده انگار که اصلا وجود ندارن هر وسیله ارتباطی که باعث میشه ناراحتت کنن رو قطع کن عزیزم

ممنون گلم خدا کنه اینطور باشه ولی حس میکنم بعد مثبت شدن هم یه مدل دیگه استرس داریم. خدا به هممون کمک ...

مرسی برام دعا کردی قربونت عزیزم😘 خداروشکر جنین خوب برات تشکیل شده. بسلامتی دنیا بیاد و برای دومی اقدام کنی❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آخه مال من هم پریود دوم بعد از پانکچر اینطور بود و هم سوم ولی البته سوم بهتر از دوم بود ، دوم خیلی ک ...

برای منم همینطور بود

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خخخ چی بگم والا لابدتجویزهافرق داره ولی بنظرم بخور خیلی خوبه, منم اولین بارمه میخورم. شماکی انتقال د ...

شما روزی چنتا میخوری؟نمیدونم امروز سوممه...بنظرت کی باید برم دکتر؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
😳😳😳😳 واقعا😔 دکترنصرکه دیگه خودش ویزیت نمیکنه  یعنی چی خوب نیست پس اونایی که جنینشون bچی ...

نه بابا کلی بچه ها تو همین سایت با جنین b  c باردار شدن این فرقه دکتر عارفی ک من برم پیش خودش دوباره پانکچر کنم چون قبلا پیش دکتر عابدی پانکچر شدم اگه انتقال نده ک میرم یه دکتر دیگه برام انتقال بده 

برا من ک گفتن از رحمه چون تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی دادم سالم بود الانم گ دوباره عکس رنگی رحم ...

اهان ..من هیسترو شدم گف رحم سالمه..یکی از دوستان گفتن من چون یبار باردار شدم ایمنی انعقادی نیاز نیس برم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
قربونت عزیزم مام خوبیم شکر خدا توکل به خدا تا نرم سونو و صدای قلبشم نشنوم باورم نمیشه مثبت شدم اینجا ...

وای واقعا?? منم فکرمیکردم استرس ها تمومه ولی قلب من یکی دیگه طاقت نداره بس ضربانم بالامیزنه. میگما نترس عزیزم صدای قلب نازشم میشنوی خواهرجون.. خوش به سعادتت عزیزم اولین انتقالت بود خداروهزارشکر, برای منم دعاکن اصلا دل تودلم نیست حالا قبل انتقال ازمایش تیروییدم میدم ببینم چه گلی زده بازدوباره

سلام . ممنون عزیزم. انشاالله خدا هر چی صلاحه بهت بده  انشالله سالم باشن حالا چه یکی چه دوتا 😀 ...

سلام عزیزم اره شوخی میکنم منم هرچی صلاح باشه ولی دوقلوباشه بهتره.   

ای جانم ارزشش روداشته مامان شدی دیگه تموم شد ورفت خداروشکر فقط ماهم ازانتظار دربیایم دیگه بسه.میگم شماخیلی خوبه کم اضافه کرده بودی من الان خودم کلی اضافه دارم وای برسه به حاملگی

بچه ها کسی بوده جنیناش ضعیف باشن و مثبت شده باشه؟ آخه من کیفیت جنینام خوب بود اما چون دوبار ذوب شدن جنین شناس گفت ضعیف شدن اما رشدتشون خوبه حالا خیلی نگرانم نکنه با جنین ضعیف نشه😔

عزیزم پانکچر درد داشتی؟روز چندم سیکل عمل شدی؟

بعد از عمل که تو سرم مسکن تزریق کردن 

اومدم خونه هم دل درد پریودی داشتم که کلا گرفتم خوابیدم 

فرداش سرپا شدم 

روز 15 سیکلم بود