2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام مبارک باشه عزیزم انشالله سلامت بغلش میکنی. دکترتون کیه و کدوم ‌مرکز رفتید برای آی وی اف؟ مشکلتو ...

ممنون عزیزم ان شاالله که به سلامتی شروع کنید و همه چی خیلی خوب پیش بره.بابت امضات هم خیلی ناراحت شدم خدا برادرتونو رحمت کنه.

عزیزم من خودم مشکلی نداشتم همسرم تعداد اسپرمش ۲۰ میلیون و مورفولوژیش ۱ درصد و تحرک هم صفر بود.من تبریز انجام دادم مرکز جهاد دانشگاهی با خانم دکتر موسی پور.

عزیزم هر سوالی داشتی بپرس راحت باش اگه بتونم کمکت کنم خوشحال میشم.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم من افت بتا کردم دیگ تیکرو برنداشتم انشاالله اینبار مثبت میشم با دعای شما... دکتر من اعتقادی ...

عزیزم 😔 ان شاالله که این دفعه حتما مامانی عزیزدلم توکلت به خدا و ائمه 🤲❤

شاید دکترت اینطوری صلاح دونسته یا اگه حس خوبی نداری دکترتو عوض کن چون حس خوب خیلی به آدم آرامش میده و صددرصد تو نتیجه موثره

عزیزم اگه قابل باشم برات دعا میکنم 

عزیزدلم مبارک باشه ایشالله ۹ماه بارداریتو به خوبی بگذرونی

ممنونم گلم ان شاالله که هر خواسته ای داری به بهترین شکل برآورده بشه.

ان شاء الله.فدات بشم مرسی . بازم ازته دلم برات تبریک میگم.ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی وصحیح ...

لطف داری عزیزم منم بابت محبتت بی نهایت ممنونم😘😘

عزیزم راستش 4 تا تخمک بالغ کاملا مناسب هست از کجا معلوم با داروهای دیگه بهتر جواب میگیری؟؟؟  ...

داروهامو قطع کردم دیگه نمی دونم الان اون هفت تا تخمکی که درست شده چ بلایی سرش میاد انقد عصبی شدم و حالم بد بود که از صبح احساس میکنم قلبم اومده تو  گوش سمت چپم مدام احساس نبض دارم که عصبیم کرده

حالا چ بلایی سر اون هفت تا تخمکم میاد ب نظرتون 

ببین اززیرش در نرو خواهرجان شنبه تومثبت شو خخخ من دوشنبه بیام شیرینی بخورم.     شوخی ...

کاری نکن پاشم دوشنبه بیام مطب دکتر حمدی در به در دنبالت بگردما 🤪🤪 

فدایی داری عزیزم آره مثبت فکر کن بگو من از الان مامانم.😍

رویاجون‌چقدردکترخوبی‌داشتی..فکرهمه‌جارو‌میکرده احسنت‌به‌دکترت

آره واقعا من که ازش راضیم نه بخاطر اینکه مثبت شدم ها کلا وجدان کاری داره برا مریضاش وقت میذاره بهشون دلداری میده هر سوالی داشتی با حوصله جواب میده. 

ممنون انتقال دوم اره جنین دارم ولی دیگه حوصله این رفت و آمد و اعصاب خوردی رو ندارم 

یکم به خودت استراحت بده ،دوباره شروع کن ،چاره چیه ،راهی به جز صبر و تلاش دوباره نداریم ،انشالله که کارت به انتقال سوم نکشه و طبیعی باردار بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والله عزیزم همون ابن سینا خودش برو چون همه ی کاراتو انجام میدن ازمایشها و هرچیزی که لازم باشه من که ...

سلام پروانه جون خوبی عزیزم شما انتقال دادی ؟

اخه شنیدم اکثرا رفتن مطب کارشون زودتر راه افتاده گفتم برم مطب ولی باید شنبه زنگ بزنم ببینم مطب زود نوبت میده یا نه یه ماه دیگه نوبت میده 

اگه دیر نوبت بده میرم ابن سینا 

25تاتخمک ۱۶تاجنین ۵تاa ۲ab ۸b دکترنصر

بسلامتی عزیزم. گریدهایی ک درمورد جنینات گفتی، مال زمانیه ک جنینات دو روزه بودن یا سه روزه بودن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام به روی ماهت، مرسی عزیزم چشم حتما کمتر فعالیت می کنم 🤭 ایشالله که شما هم به سلامتی انتقال میدی ...

اییی جانم فداشون بشم هردوگل پسرن? وای شایدهمسانن. 

افرین خواهرم انشالله این روزاتم میگذرن عجله نکن, فقط حواست به فشارت خیلی باشه

کاری نکن پاشم دوشنبه بیام مطب دکتر حمدی در به در دنبالت بگردما 🤪🤪  فدایی داری عزیزم آره مثبت ...

فدایی داری نه دیگه توبایدازالان استراحت کنی وفعالیتات ازپیش تعیین شده باشه توالان یک مامانی تنهاخودت نیستی.من دهنم شیرینه ل وجودم ازخوشیش شیرینه.      

نه منظورم این نبودهامثبتی روکه هستی خخخ من فازم زده رودوقلوبروشنبه دوقلوبرگردببینمت