2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مطمینم همینطوره فقط استرس نداشته باش تو این دوران اگه تونستی روزی بیست دقیقه پیاده روی کن آب فراوان ...

مرسی گلم از دلگرمی و راهنماییت. من آب که کلا عادت دارم زیاد میخورم همیشه پیاده روی کمو بیش دارم ولی چشم سعی میکنم بیشترش کنم ولی اینجا شنیدم که گرمی خوردنم خوبه تو این دوره که من اصلا نمیتونم گرمی بخورم حالم خراب میشه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی گلم از دلگرمی و راهنماییت. من آب که کلا عادت دارم زیاد میخورم همیشه پیاده روی کمو بیش دارم ولی ...

منم کلا اصلا گرمی نمیتونم بخورم ولی تازگی روزی شش یا هفت تا خرما میخورم اذیت نمیشم تو هم اگه میتونی بخور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کلا اصلا گرمی نمیتونم بخورم ولی تازگی روزی شش یا هفت تا خرما میخورم اذیت نمیشم تو هم اگه میتونی ...

چشم گلم مرسی از راهنماییت انشالله موفق باشی و به مراد دلت برسی هرچه زودتر

در اندک من تویی فراوان یارب..
چی هفت تومن عزیزم من تو ابن سینا با تعیین جنسیت ۲۷ غیر از انتقال حالا ۹ تومنش برایه تعیین جنسیت بود ...

واقعا پس چرا خوده دکتر آراسته اینجوری گفت البته میدونم هزینه های جزیی دیگه هم دارو مثل دارو مثل سونو انتقال و همه اینا ولی فکر میکردم نهایتا ۱۵ بشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم خیلی ممنون عزیزم شما بارداری؟ اگه آره که ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت اگه نه که ان شاءا ...

ن عزیزم من افت بتا کردم دیگ تیکرو برنداشتم انشاالله اینبار مثبت میشم با دعای شما...

دکتر من اعتقادی ب اسپرین نداره نمدونم چرا ..تقویتیم فقط فولیک اسید...

ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم برا منم دعا کن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اخه شونزدهم رو دکتر خودش میخواست بعد دیروز ی دفعه گفتن باید برا میکرو دی اف آی مشخص شه که آنالیز اسپ ...

الان داروداشت استفاده میکردیاداروشوقطع کرده بود؟؟اقاارولوژای رشت میگن نبایدداروقطع بشه همزمان بامصرف بایدازمایشرداد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره عزیزم دارو مصرف میکرد اصلا هم قطع نکرده هم فرتیل اید و هم ویال خوراکی ال کارنتین و ویتامین ای۴۰۰

االان این پیامتودیدم خواهر،شایدتغییرات ابوهواییه چقدعجیبه ولی برای شوهرمنم مورفوازیک شده بودصفرمن عجیب بودبرام بعد۳ماه،برای اقاتون دیگه توهمون ماه بود،پس این چیزاطبیعیه تواسپرم که تغییرمیکنه اعداد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام خانما من تو دوره پانکچر هستم الان روز ششم که امپولای پانکچر زدم سوالم اینه من درد تخمدان دارم گ ...

سلام عزیزم منم همینطور بودم  که متاسفانه تبدیل به کیست شد امیدوارم مال شما اینطور نباشه و

این درد بخاطر تخمک گزاری باشه ایشالا

به شما روزی چند تا سینال اف دادن ؟ کی باید بری سونو عزیزم؟

سلام عزیزم الهی بسلامت کوچولوهاتوبغل بگیری واین چندوقتم بخوشی بگذره برات. فعالیتاتوادامه بده اماکمی ...

سلام به روی ماهت، مرسی عزیزم چشم حتما کمتر فعالیت می کنم 🤭

ایشالله که شما هم به سلامتی انتقال میدی و به امید خدا دوقلوهاتو به زودی زود بغل میکنی من و پسرا هم دعاگوتون هستیم 🙏🏼😘

سلام خانما من تو دوره پانکچر هستم الان روز ششم که امپولای پانکچر زدم سوالم اینه من درد تخمدان دارم گ ...

عزیزم منم ۶روزه امپول میزنم شکمم سفت شده و دل دردی میگیرم و ول میکنه کمردرد دارم