2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
عزیزم زنگ زدیم میگن فعلا آماده نیست حوصله ام دیگه سر رفت آره حق میدم نام کاربریم خیلی بی مفهومه اسم ...

استرس نگیر اصلا 

آیه الکرسی بخون 

منم برات صلوات میفرستم .ان شاالله که مثبتی عزیزم

بیا تایپیک رو بترکون با بنای بالات

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم زنگ زدیم میگن فعلا آماده نیست حوصله ام دیگه سر رفت آره حق میدم نام کاربریم خیلی بی مفهومه اسم ...

من‌حس‌میکردم‌اسمت‌بایدمریم‌باشه😁

وای‌رویاجون‌نمیدونی‌باچه‌استرسی‌واردتاپیک‌شدم

بسم‌الله‌گفتم‌‌پیامتوخوندم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نگیر اصلا  آیه الکرسی بخون  منم برات صلوات میفرستم .ان شاالله که مثبتی عزیزم بیا ...

ان شاالله که اینطور باشه

ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا هیچکس تو این مسیر ناامید و دست خالی نباشه❤🤲

ممنونم عزیزدلم ان شاالله هر چی میخوای بهش برسی❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من‌حس‌میکردم‌اسمت‌بایدمریم‌باشه😁 وای‌رویاجون‌نمیدونی‌باچه‌استرسی‌واردتاپیک‌شدم بسم‌الله‌گفتم‌‌پیا ...

منم دفاع پایان نامه دارم هفته دیگه اومدم ببینم چی شد جواب آزمایش.اصلا نتونستم تمرکز کنم .خدا به دل هممون رحم کنه

من‌حس‌میکردم‌اسمت‌بایدمریم‌باشه😁 وای‌رویاجون‌نمیدونی‌باچه‌استرسی‌واردتاپیک‌شدم بسم‌الله‌گفتم‌‌پیا ...

عزیزم 😍

ببخشید توروخدا به شمام استرس دادم الان شما باید با اون فسقلی های تو دلیت آرامش داشته باشی. دیگه توکل به خدا هر چی مصلحت خداست.

ان شاالله که اینطور باشه ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا هیچکس تو این مسیر ناامید و دست خالی نباشه❤ ...

عزیزم امید به خدا .منم وارد روز ۸ انتقال شدم .ان شاالله همه مثبتیم.منم برات استرس دارم اصلا دست خودم نیست .خدا مراد دلت رو بده خواهر

عزیزم امید به خدا .منم وارد روز ۸ انتقال شدم .ان شاالله همه مثبتیم.منم برات استرس دارم اصلا دست خودم ...

ببخش عزیزدلم به شما هم استرس دادم ان شاالله که هممون خوش خبر هستیم.

ان شاالله. خدایا تو رو به بزرگیت هیچ زنی رو با بچه امتحان نکن.خدایا تو رو به تمام مخلوقاتت قسم امیدمون رو نا امید نکن

ان شاالله. خدایا تو رو به بزرگیت هیچ زنی رو با بچه امتحان نکن.خدایا تو رو به تمام مخلوقاتت قسم امیدم ...

الهی آمین

خودت رو آماده کن برای جواب دادن به پست های تبریک و پشت بندش برای اینکه چیکار کردی مثبت شدی چه استفاده میکردی استراحتت در چه حد بوده دکترت کی بوده مشکل از تو بوده یا شوهرت جنینات چند روزه بودن گریدشون....

خودت رو آماده کن برای جواب دادن به پست های تبریک و پشت بندش برای اینکه چیکار کردی مثبت شدی چه استفاد ...

عزیزم ان شاالله که اینطور باشه که شما میگی اشکال نداره هر چی بپرسن با کمال میل پاسخ میدم اگه قابل باشم.