2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
الان جواب ازمایش همسرت مگه چی شده خواهری؟؟

۱۶ دی آز داد تعداد ۶۶ میلیون مرفو ۳٪ تحرکم صفر 

۲۴ دی که دیروز بود آز داد تعداد ۵۰میلیوت مرفو ۲٪تحرکم صفر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ۲ و ۳ شدنه اصلا مهم نیست تو ای وی اف. یکم هم خطای آزمایشگاهه. برای همسر من یه بار صفر شد دکتر دو ...

چی بگم والا .یعنی دیروز دوست داشتم شوهرمو به دو نیم کره شمالی و جنوبی تقسیم کنم .آخه فرتیل اید و ال کارنتین و ویتامین ای هم میخوره پس اینا کجا میره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چی بگم والا .یعنی دیروز دوست داشتم شوهرمو به دو نیم کره شمالی و جنوبی تقسیم کنم .آخه فرتیل اید و ال ...

چند وقته داره اینا رو میخوره؟ داروهای آقایون باید ۲ ماه مصرف شه تا خودشو نشون بده. حالا با این اعداد هم جای نگرانی نداره. دو نیمش نکن 😀

چند وقته داره اینا رو میخوره؟ داروهای آقایون باید ۲ ماه مصرف شه تا خودشو نشون بده. حالا با این اعداد ...

از ۲۰ آبان.آخه حقشه خخخخ

۱۰ آذر هم عمل واریکوسل داشت

ان شاالله به لطف خدا ای جان عزیزم ماشاالله چه بامحبته گل پسرت خدا حفظش کنه و خیلی زود داداش بشه ان ...

سلامت‌باشی‌عزیزم

خداهم‌جوجه‌های‌شما‌روبراتون‌نگه‌داره

من‌مثل‌توام‌..فکرشومیکنم‌تپش‌قلب‌میگیرم

عزیزم‌حتما‌اگه‌لایق‌باشم‌دعاگوی‌همه‌دوستان‌هستم

براآرامش‌دلت‌صلوات‌میفرستم

الهمم‌صل‌الا‌محمد‌واله‌محمد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
@bopo     @لی_لا1     @زینبی_بابا     دوستای گلم شما میدونین ت ...

شادن جون در کل روزی ده تا خرما که واسه الانم فکر کنم زیاده. اما اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه یه جا زینبی جون گفت این یه باور غلطه که میگن زردی نوزاد به گرمی خوردن مادر مربوطه. حتی گفت به غلط بعضی ها خودشون رو میبندن به سردی و این احتمال افسردگی بعد زایمان رو افزایش میده. امیدوارم اشتباه نقل قول نکرده باشم. 

@زینبی_بابا    

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شادن جون در کل روزی ده تا خرما که واسه الانم فکر کنم زیاده. اما اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه یه ...

ممنون لی لا جون😍😍😍 اتفاقا درست گفتی زینبی جون همین رو بهم گفت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ایشالا دلت دو هفته دیگه شاد میشه عزیزمم مراقب خودت باش 🤗

فدات شم عزیزم الهی آمین

میگم شما لک لانه گزینی دیدید،؟اگه دیدید چندمین روز بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم اصلا قبولش ندارم منم بیمارش بودم همش استرس وارد میکرد چقدر من توی مطبش اشک ریختم.فکر کن منو لخت ...

اره واقعادرک میکنم چی میگی،خداایشالابه خانم خشنودخیربده،اون باعث دلگرمیه فقط اونجاهوای ادموداره من اگه مجبورنبودم هرگزنمیرفتم پیش ظهیری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
شادن جون در کل روزی ده تا خرما که واسه الانم فکر کنم زیاده. اما اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه یه ...

سلام لی لا جون خوبی؟؟نی نی چطوره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۱۶ دی آز داد تعداد ۶۶ میلیون مرفو ۳٪ تحرکم صفر  ۲۴ دی که دیروز بود آز داد تعداد ۵۰میلیوت مرفو ...

چرادوبارتویه ماه دادخواهر؟؟جفتش یه ازمایشگاه بود؟؟بازم خوبه ها،دی افش مهمه،آناجون یادته مورفوی شوهرش صفرویک بودطبیعی باردارشد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود