2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
یا خدا، اینا دیگه کین از این جهت خوشحالم ایرانم 🤣🤣🤣 پرلوتون 250، هر هفته یک عدد میدن معمولا ول ...

واقعا دکترای ایران حرف ندارن 

با دکترم توی ایران از طریق واتساپ تماس دارن اما فعلا منتظر جوابشون هستم

عزیزم بازم ممنون که راهنمائیم کردی 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیگه جانیم والله خونه هم زندونی شدم دیگه حوصله ندارم بیشتر از این منتظر بمونم دیگه ان شاالله هرچ ...

انشاله که جواب آزمایشت مثبت میشه و فردا برات یکی از بهترین روزها میشه..منم ۱۴ دی انتقال دادم البته بعداز ظهر ساعت ۵.من میخام رودتر بفهمم ولی همسرم نه واسم بی بی چک میخره و نه میذاره که زودتر برم آزمایش.منم انشاله شنبه خدا قسمت کنه میرم واسه آزمایش.انشاله که هممون نتیجه خوب میگیریم

چی بگم به خدا 😢😢😢😢موندم اصلا، اگر کلینیک آندومتریوز ابن سینا نرفتی، اونم برو تا خیالت راحت بشه& ...

آخه مشکل اینجاست که دیروز بهم تقویتی کیوتن ،پرگناکر ،ویتامین ای ۴۰۰ و دوفاستون دادن گفتن روز دوم پریود بیا برای شروع سیکل.کلینیک آندومتریوز رو کی برم بعد دیروزم برگشتم شمال.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چی بگم به خدا 😢😢😢😢موندم اصلا، اگر کلینیک آندومتریوز ابن سینا نرفتی، اونم برو تا خیالت راحت بشه& ...

دوسال پیش هم dfi اسپرم ۱۴٪بود توی ابن سینا.فقط من موندم توی ۸روز چطوری میشه مرفولوژی از ۳٪به ۲٪رسیده آخه تعدادم ۶۶میلیون بوده شده ۵۰ میلیون .بعد تحرکم که مثل همیشه آصفره ب ۱۰٪

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خخ اول راه که ماشالا نزدیک ۳۰‌هفته ای  ایشالا هممون بسلامت زایمان می کنیم

الهی آمین

منم همسرم ازوازبیضه اسپرم میکشن  ۴بارقبلا انتقال جنین دادم منفی شده😔 واینباربرای بارپنجم میخ ...

انشالله اینبار انتظارت به پایان میرسه خواهری و دلت شاد میشه

یعنی توی ۸روز جوابش بهتر شده یا بهتر ؟ اگر به خدا توکل کنی از دست نمیدی  الان استرست زیاد هست ...

بدتر .تعداد از ۶۶میلیون شده ۵۰ میلیون

مرفولوژی از ۳درصد شده ۲درصد 

تحرکم که مثل همیشه صفره

نه راستش، واسه من فقط اون لحظه که ندول التهابی رو دست زد درد داشتم 

من توی این زمینه ها خیلی بی حیام انقدر جیغ و داد میکنم که بیا و ببین .من رفتم برا آز pcr انقدر جیغ زدم اون مسئول آزمایشگاه اومد به شوهرم گفت آقا با این خانم چطوری سر میکنی .به خودمم گفت کم ناز کن گفتم برو بابا درد دارم بعد اشک میریختما

والامن ک خیری ازظهیری ندیدم خواهرجونم،اصلاوقت نمیذاره برامریضش،بااندومتر۷برام انتقال داداخه رحم ندار ...

منم اصلا قبولش ندارم منم بیمارش بودم همش استرس وارد میکرد چقدر من توی مطبش اشک ریختم.فکر کن منو لخت کرده آماده سونو دومی رو داره زخمشو فریز میکنه اون یکی منتظره واقعا عصبی میشدم پیشش

بدتر .تعداد از ۶۶میلیون شده ۵۰ میلیون مرفولوژی از ۳درصد شده ۲درصد  تحرکم که مثل همیشه صفره

این ۲ و ۳ شدنه اصلا مهم نیست تو ای وی اف. یکم هم خطای آزمایشگاهه. برای همسر من یه بار صفر شد دکتر دوباره نوشت گفت اگه بازم صفر شد باید یه کار دیگه بکنیم. دوباره که داد شد ۱ و نیاز به کاری هم نشد. برای میکرو این اعداد کافیه. نگران نباش اصلا.

تحرک هم که باز برای میکرو مساله خاصی نیست. خودشون میکنن تو تخمک، لازم نیست حرکت خاصی بزنه

عجیبه کیس شما اصلا ☹️