2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
والا من دو سه روز پیش بعداز گذاشتن شیاف یکساعت دراز میکشم وقتی خواستم لباس زیرمو عوض کنم دیدم یه لکه ...

خب اینم لک لانه گزینی

حدس نزن،سعی کن فقط به همون لک فکر کنی و بگی جنینام دارن لانه گزینی میکنن

امید داشته باش،بگو اینبار دیگه نوبت منه که مادر بشم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی میترسم دلمم میسوزه اخه چرا من باید اینطور بشم

خداروبرا وجود دختر نازت صدهزار مرتبه شکر کن باز ی امید داری انشالله اینبارم با انتقال دومین فرشته زندگیت وارد دلت میشه و چراغ خونتونو روشن تر میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویتامین ای و دی دکتر ننوشته برام لازمه بگم اونارم بنویسه

آره خیلی خوبه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
 همسر منم واریکوسل چپ داره گرید 3 وااااای یعنی 6 ماه باید منتظر بمونم😳 همسر من مورفولوژی قبل ...

نمیدونم‌والا ولی به شوهر من بعد یکماه اجازه ای وی اف دادن

7 تا تخمک داشتم عزیزم 

وا پس چرا گفتن دوماه بعد.هایپرم نشدی که نه؟

کدومشون تعادل دارن آخه خواهر  من مشکل اصلیمون وضعیت همسرمه که تحرکش صفره و مرفو ۳٪.خودم حتی pc ...

عزیزم نمیخوام ناراحت کنمدرسته همسرت تحرک صفره و مورفو ۳ درصد ولی واسه میکرو بحث مورفو مهمه نه تحرک درسته شما مشکل پی سی او نداری ولی ۱۷ بار انتقال و عدم نتیجه یعنی حتما داخل مشکل داره مثلا عفونت استرس مادر مشکل ایمنی انعقادی 

الان ما همسرم آزمایش خوبه تحرک مورفو منم هیچ مشکلی ندارم هر بار سونو شدم یا فولیکول بالغ داشتم یا آزاد شده بود ولی باردار نشدم الان ک وارد فاز میکرو شدم میبینم سری قبل ۱۱ فولیکول ۳ تا جنین شد ک بلاست نشد انتقالم کنسل شد باز پانکچر شدم ک ۲۰ فولیکول  ۷ تا جنین شده ک ماه بعد انتقال دارم پس حتما مشکل از داخل ژنتیک تخمک منه تازه هنوز ب انتقال ترسیدم ببینم جنین میگیره نمی گیره می مونه نمی مونه مشکل ایمنی انعقادی  دارم ندارم 

ببخش طولانی شد منظورم اینه ک دنبال مقصر نباشیم از خدا بخایم  ک ان شاءالله  بحق فاطمه زهرا  هممون رو شاد کنه

من یه بارپاری خارج رحم داشتم لولهذفالوپ سمت چپم ترکید سمت راستم میگن بسته اس یه دختر سه ساله ام دارم ...

استرس نداشته باش  ک خودش سمه 

گرمیانه بخور بادکش تخمدان بکن مکمل بخور هم چی دست خداست فک میکنی دوتایی ک تند تند بچه میارم مکمل خوردن یا رعایت کردن فقط باید خدا بخاد توکل کن 

عزیزم نمیخوام ناراحت کنمدرسته همسرت تحرک صفره و مورفو ۳ درصد ولی واسه میکرو بحث مورفو مهمه نه تحرک د ...

عزیزم برا چی ناراحت بشم حاضرم من مشکل دار باشم و بتونم درمانش کنم.من آز ایمنی و انعقادی دادم pa¹ من ی جهش مشکل داره که اونم با انوکسان حل میشه ایمنی هم توی آزمایشگاه کاج و ونک مشکلی ندارم ولی رشت آزمایش دادم میگن مشکل داری .توی عمرم عفونت نداشتم.نمیدونم والا هرچی آز میدم مشکلی نیست .نمیدونم دیگه مشکل کجاست دوبار باردار شدم ولی قسمت نبود بمونه