2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045086 بازدید | 684425 پست
عزیزم باز خودت میدونی ولی واقعا جایی که انجام میدی خیلی مهمه من خودم اول رفتم کرج ۱۵ تا فولیکول شد ۸ ...

قربونت یرم عزیزم ممنونم از راهنماییت خانم گل.واقعیتش شوهرݥ پایه نیست بیاد بامن شهرای دیگه میگه نمیتونم مرخصی بگیرم وازاین بهونه هاازسرناچاری اینجارو انتخاب کردم.بازم باهاش حرف میزنم راضی شد میریم جای دیگه نشد که هیچی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله که میچسبن به دلت عزیزم توکلت بخدا بعضی وقتا میگن سه روزه تو رحم بهتر رشد میکنه

انشاله.ممنون عزیزدلم.انشاله شماهم حاجت دلتون رو بگیرین.نمیدونم والاه بعضیا میگن ۵ روزه خوبه.بعضیا میگن ۳ روزه.دکترم میخاست ۲ تا ۳ روزه و یکی ۵ روز واسم انتقال بده.منم دیدم دو بستم اینطوری باز میشه و همینکه نمیدونستم به هپارین حساسیت میدم یا نه گفتم که همون ۲ تا سه روزه انتقال داده بشه

وقتی واحد امپول رو میذاری رو ۱۵۰ تا وقتی که تزریق اون ۱۵۰ تموم بشه واحد میاد رو ۰.

سمین جون  عزیزم شما سیکل پانکچرتون با سینال اف و سینا فکت بوده تا حالا ؟؟؟ 

اگه بله چندتا تخمک داشتید ؟ و چند واحد از سینال رو تزریق میکردید 

وای داروخانه گفته بود بیرون یخچالی منم بیرون گذاشتم روشن فک کنم زده بود سی درجه آلمانیه

سلام اگه امپول اورگالوتران داشتین باید بذارینش تو یخچال منم این ماه 4 تا اورگالوتران داشتم 

مهگل جان سلام شما امپول اولگالترون که گرفتی رو کجا داروخانه گفت باید نگهداری کنی؟ یخچالی گفت نیست به ...

عزیزم من گذاشتم داخل یخچال چون خونمون بخاری روشن گرمه من همه داروها داخل یخچال نگهداری میکنم چه یخچالی باشه چه نباشه 

بچه ها يه سوال من هرجا ميخونم ميبينم بعداز پانكچر بهشون امپول پروژسترون دادن اما به من امپول انوكساپ ...

کی انتقالته به منم چون بهم گفت هایپری انوکسا داد اون برایه کسیه که فرش انتقال میده

انشالله بزودی گلم حتما انتقال میدی. ولی فکرکردن به منفی دوباره تنمو میلرزونه طاقت ندارم دیگه

مثبت فکر کن گلم، انشاءالله این بار باردار میشی عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای داروخانه گفته بود بیرون یخچالی منم بیرون گذاشتم روشن فک کنم زده بود سی درجه آلمانیه

عزیزم داروخانه به منم گفت اوگالوتران بیرون از یخچال بزار، منظورشون اینه که اگه هوای خونه گرم نیس بیرون بزار، اگه بخاری روشنه و هوای خونه گرمه داخل یخچال بزار، باید اینجوری بگن که اشتباه نکنیم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
انشاله.ممنون عزیزدلم.انشاله شماهم حاجت دلتون رو بگیرین.نمیدونم والاه بعضیا میگن ۵ روزه خوبه.بعضیا می ...

عزیزم دیگه به این چیزا فکر نکن ان شاالله که دوتاشم میگیرن میشی مامان دوتا فسقلی ناز من خودم خیلی دلم میخواست پنج روزه انتقال بدم دکترم اصلا راه نیومد گفت فقط و فقط سه روزه منم دیگه قبول کردم ان شاالله که خواست دلمون با خواست خدا یکی بشه❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام دوستان یه سوال دارم 

اگر سیکل انتقالمون بلند باشه ،همزمان با مصرف ال دی میتونیم هیستروسکوپی انجام بدیم یا اینکه باید یک دوره قبل باشه ؟

لطفا هر کسی میدونه جواب بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...