2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اگه متاهلین حتماجنین فریز کنین اگه مجردین تخمک.به نظرم مراکر خوب وخصوصی معروف مثل ابن سین ...

ممنونم عزیزم، نه مجرد هستم و فقط میتونم تخمک فریز کنم

ابن سینا و مام کدوم دکتر بهتر هست؟

حدود هزینه صفر تا صد رو میدونین؟

دکتر من حدود ۱۰ درمیاد!

بله گلم وقتی پاک شدی باید بدی دلیلشم اینه که از باردار نبودن مطمئن باشن و تخمک گذاری نکرده باشی روزه ...

مرکز رادیولوژی گفت حتما باید جواب تست بارداری برامون بیاری. من ۴ دی ماه بعد از گرفتن جواب انتقال منفی پریودم با لکه بینی شروع شد بعد تا دو سه روز پیش ادامه داشت، یعنی تازه پاک شدم، 

ممنونم عزیزم . بعدش با کم کردن فعالیت جفت رفت بالا ؟ یا تا آخر پایین موند ؟

ببین موقعیت جفت به استراحت ربطی نداره، ممکنه با بزرگ شدن طی حاملگی خودش به سمت بالا شیفت کنه، یا همون جا بمونه

واسه من رفت بالا و مارجینال نموند، 

اگر سر راهی باشه جفت، فقط نمیشه طبیعی زایمان کرد، و برش سزارین ملاحظات خاصی پیدا میکنه، اصلا جای نگرانی نیست 😉 

فقط ورجه وورجه نکن، منم مثل شما بودم، ولی اصلا حتی فکرشم نمیکردم و مشغول سیسمونی بودم

شما هم برو این پیج هایی که میگم فالو کن و بخون، بعدا بچه اومد و بلد بودی چی کار کنی، دعام میکنی 

1.پیج دکتر خدیجه ظریفی، تا اسیر خرافات و گرمی و سردی و تجویز های بی خود واسه زردی، الکی بیدار کردن بچه و... نشی

2.پیج moshavereh_shirdehi

3.پیح shiremadar

اینا دو تا هم پیج های انجمن حمایت از شیر مادر هستن، برو بخون تا اگر دلت میخواد به بچه ات شیر خودت رو بدی، بعد از تولد به چه کنم چه کنم نیفتی و اسیر شیرخشک با عوارض روی اعصابش نشی

4پیج sleep mama sleep 

اینو ببین تا بلد باشی بچه رو به روش صحیح بخوابونی، و بدونی خیلی از علل گریه نوزادان کولیک نیست، مادر نمیدونه کی بچه رو بخوابونه، واسه همین بچه شدیدا از خستگی بی قرار میشه و حالا مادر هی اشتباهی فکر میکنه بچه کولیک شدید داره ومضطرب همش از این دکتر به اون دکتر میره و هی قطره و رژیم های عجیب غریب میشنوه

5.پیج نيلو معظمی، اینم برو داخل پیج، پستی که روش شیر دهی با دستگاه فیدینگ هست رو نگاه کن، تا اگر شیر نداشتی اول زایمان، یهو به اون طفل معصوم شیشه ندی و بعد سینه تو رو نگیره

برو به جای فکر و خیال الکی و بیهوده اینا رو بخون، بعد سوالی داشتی، ذوق مرگ میشم از الان بپرسی 

لطفا فکر صندلی ماشین ایمن هم برای بچه باش، به قوانین نصفه و نیمه راهنمایی رانندگی نگاه نکن، در اصل باید اجباری باشه این صندلی برای بچه تا 12 سالگی، ولی نیست، هیچ کس هم نمیگه

تازه اینم بگم تو اینستا و کلاس های خصوصی واسه هر کدوم از این اطلاعات و مشاوره ها باید کلی پول بدی، به خدا قصد منت ندارم، حیفم میاد بلد نباشین، خصوصا که با دل جون اینا رو بهتون میگم

حالا این وسط کسی کوتاهی کنه و بهونه وقت بیاره،  و بعدا به مشکل بر بخوره و کار غلط روی اون طفل معصوم انجام دیگه به خودم حق میدم از دستش عصبانی بشم و دلم بگیره 😈😈😈😈

آخيش دلم خنک شد

ان شاالله به سلامتی عزیزم ❤❤

عزیزمی که انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اخه چقدرتاخیر  نمیدونم این دومین پانکچرم بودسراولین پانکچرهمه چی به موقع بودولی ایندفعه خیلی ف ...

نه عزیزم پریودی هیچ ربطی به دخیره نداره مربوط به هورمون هاست که اون داروها و آمپولا هورمونها رو بهم میریزه دیر و زود میشه