2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان ممنون میشم اگر میتونین راهنمایی کنید. من ۳۸ سالمه و بچه ای هم ندارم. دکتر زنانی که پیش ...

سلام عزیزم اگه متاهلین حتماجنین فریز کنین اگه مجردین تخمک.به نظرم مراکر خوب وخصوصی معروف مثل ابن سینا ومام و...انجام بدین

سلام عزیزم ممنونم از تو صیحاتت یعنی دوسال طول کشید تا انتقال بدی؟ تخمک آزاد شد بعدش انتقال دادن ؟&nb ...

اره گلم من توی دوسال شاید پنج بار دارو گرفتم ولی رحمم مناسب نبود و کنسل میشد ... نگران نباش ستروتاید هم میدن بعداز لتروزول احتمالا چندروز اخیر مونده به انتقال hcg هم بدن بهت ... متد دکترها باتوجه به شرایط بدنی فرق داره 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی پرنسس نازت خوبه سرت گرم شده حسابی 

سلام نازنین جون ممنوووون شما خوبی ❤️❤️ بله حسابی سرگرمم ناراحت واکسن دو ماهگیم همش بهش فکر میکنم 😢

قسمت همه منتظرا 

شما چکارا میکنید پسرات خوبن 😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خوبی؟ دختر گلت خوبه  اره دیگه تو چند هفتگی سز شدی؟

فداااات ممنون 

من ۳۹ هفته کامل سزارین شدم 

بیمارستان نیکان میری ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام نازنین جون ممنوووون شما خوبی ❤️❤️ بله حسابی سرگرمم ناراحت واکسن دو ماهگیم همش بهش فکر میکنم 😢 ...

مرسی عزیزدلم ماهم خوبیم خداروشکر ...تا بارداریم استرس بارداری بعد زایمانم شب بیداری و واکسنه 😂...یه کوچولو تب میکنه نگران نشو یه روزه خوب میشه البته من الان یادم رفته ...میگن بهتون که استامینوفن بدی به نینی فک کنم باید کمپرس سرد وگرمم بذاری ازشون بپرس ...اخیییی خداحفظش کنه جیگر دوماهش شد 😍😍😍😍😍😋😋

عزیزم واسه روز انتقال کدوم رو باید بخوریم؟

کله پاچه بیشتر آبشو میخورن اما حتما بعده انتقال آب پای مرغ بخورین و نشاسته حل شده در آب مربای به ماکارونی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوستان من ماه قبل پانکچرشدم به فاصله ۳روزبعدش پریودشدم الان پریوددوم ۱۶روزتاخیردارم کسی میدونه دلیلش چیه؟

خواهشا اگه کسی اینطورشده ومشکلی نبوده بگه😔😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام دوستان به امید خدا من امروز میفتم تو سیکل امپول پوریگان روزی ۱۵۰واحد برام نوشتع درد داره؟لطفا ب ...

برا منم تجویز کردن روزی 200واحد دورناف از روز سوم پریودی شما چطور انشاالله به امید خدا نتیجه بگیریم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم انشاله که این دفعه بهترین واست اتفاق بیفته..دکتر خوبی بود؟توضیح اینا داد؟

عزیزی ایشالا باهم خوبه توضیح میده ولی دیروز خیلی شلوغ بود توکل بخدا

سلام دوستان من ماه قبل پانکچرشدم به فاصله ۳روزبعدش پریودشدم الان پریوددوم ۱۶روزتاخیردارم کسی میدونه ...

سلام پریود دوم معمولا با تاخیر هست ،نگران نباش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام پریود دوم معمولا با تاخیر هست ،نگران نباش

اخه چقدرتاخیر 

نمیدونم این دومین پانکچرم بودسراولین پانکچرهمه چی به موقع بودولی ایندفعه خیلی فرق داره یعنی ذخیره ام خیلی اومده پایین که نمیشم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍