2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چند سالته؟ برای من  جفت از همون اول پایین بود خلفی بود.اسپرین میخوری؟به من داد گفت بخور خونرسان ...

سلام عزیزم . ۳۳ سال . بله آسپرین میخورم انوکسا هم داشتم که قطع کردم و الان باوجود استراحت مطلق احتمالا انوکسارو هم دوباره شروع کنم . شما چیکار کردین ؟ با استراحت رفت بالا جفتتون ؟ 

ممنونم فعلا که سیکل کنسل شده باید برم پیش جنین شناس ببینم علت چیه. شوهرم مقداری ضعیف هست

انشاالله خیره کدوم دکتر میری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنون میشم اگر میتونین راهنمایی کنید. من ۳۸ سالمه و بچه ای هم ندارم. دکتر زنانی که پیش ...

عزیزم حتما تخمک هات رو فریز کن من ۵سال پیش قبل از عمل تخمدانهام بعضی دکترها بهم گفتن اول حامله بشو یا اول تخمک فریز کن بعد عمل کن متاسفانه من چون ذخیرم بالا بود گوش نکردم الان با ۳۶سال سن ذخیره تخمدانم یهو شده نیم که خیلی کمه! 

بهرحال من پشیمونم که زودتر اقدام نکردم شما خوب همه جهاتشو بررسی کن انشالا که برات خیر باشه

خدایی کنه😭😭😭

انشاالله مثبتی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله تو سونو وضعیتت خوبه بعده انتقال گرمیجات نخوریا

انشاالله.باشه چشم.شنیدم میگن بعد انتقال همون روز کله پاچه خورد تاثیر داره به علت چسبندگیش.ولی تو نت زدم کله پاچه جز گرمیجاته .اونم نباید خورد؟

اصفهان .مرکز مشتاق

انشاالله هر جا هستی نی نی بچسبه به دلت

وای این تازه کمه یعنی؟ 😅😅 دکترت در مورد افزایش وزنت چی گفته؟ راضیه یا گفته زیاده؟

آره خیلی ام کمه به نظرم😅

والا چیزی نمیگه فقط میگه تغذیت سالم باشه، البته اینم بگما وزنه ی مطب دو کیلو کم نشون میده😂😂😂 من با دیجیتال که دقیقن وزن کردم 80 بودم ولی مطب 78

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاالله.باشه چشم.شنیدم میگن بعد انتقال همون روز کله پاچه خورد تاثیر داره به علت چسبندگیش.ولی تو نت ...

ن کله پاچه سردیه پاچه گرمیه خوبه دخترا میگن خوردن بعضیا شون

آره خیلی ام کمه به نظرم😅 والا چیزی نمیگه فقط میگه تغذیت سالم باشه، البته اینم بگما وزنه ی مطب دو ک ...

😅😅‌ خوب پس تغذیه مهم‌تره

دیجیتالو ولشون کن، بعضی‌ها خیلی بیشتر می‌زنن 🙄 وگرنه ماها همه مانکنیم 🤣

سلام من یکشنبه پانچرشدم ۲۴ تا فولیکول خوب داشتم دکتر راضی بود ولی دیروز گفتن جنین ها خیلی ضعیف هستن ...

سلام عزیزم. اوضاع اسپرم همسرت چطوره؟ خیلی ناراحت شدم واقعا.. 

کجا پانکچر کردی؟ مطمینی که کارشون خوبه؟

سلام دوستان ممنون میشم اگر میتونین راهنمایی کنید. من ۳۸ سالمه و بچه ای هم ندارم. دکتر زنانی که پیش ...

تجربه میگه اکثر آدمها بعدا پشیمون میشن که بچه ندارن. اما خوب نمیشه قطعی گفت

به هر حال چی مانعت میشه؟ البته من شنیدم خیلی تخمک فریز رایج نیست هزینه فریزش هم بیشتره. بیشتر جنین فریز میکنن. حالا نمیدونم.