2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

یه سایت بامزه پیدا کردم در مورد افزایش وزن مجاز بارداری. 

http://www.himama.ir/pregnancy/مراقبت-هاي-دوران-بارداري/محاسبه-اضافه-وزن-مجاز-هر-هفته-بارداري.html 

نمیدونم لینک میاد یا نه. ولی اینجور که این سایت میگه من تا آخر بارداری ۱۵ کیلو اضافه میکنم 😥😥😥😥

در بارداری دوقلوها، ممکن است حدوداً به ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ کالری در روز نیاز داشته باشید.
یا امام رضا 😰😰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سایت بامزه پیدا کردم در مورد افزایش وزن مجاز بارداری.  https://www.himama.ir/pregnancy/مراق ...

برای منو زده هفته ی 40 81 کیلو میشم ولی من الان 80 کیلو هستم😅😅😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم رفتی دکتر دوپور؟

بله جونم دکتر برام آمپول پروگن تجویز کرده واووبوست چهارشنبه بازم بیا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اخه میگن جنین بلاست زود نشون میده

زوده هنوز دختر

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من با دکتر پریسا موسی پور مرکز جهاد دانشگاهی  شما با دکتر فرزدی انتقال دادین؟

بهبه بازم تبریزی داریم انشاالله مثبتی

سلام خانم ها صبحتون بخیر.اسفند ماه انتقال دارم .میشه راهنماییم کنید تو این دوماه و چند روز چه چیز ها ...

گرمی زیاد بخور اگه آندومترم کم باشه لوبیاسبز بخور

اندومتر نرمال باید چه عددی باشه؟

روزی که سونو میکنه دکتر میگه خوبه یا نه دیگه ایشالا خوبه که نگفته نازکه

اندومتر نرمال باید چه عددی باشه؟

کی پانکچر شدی عزیزم 

سلام من یکشنبه پانچرشدم ۲۴ تا فولیکول خوب داشتم دکتر راضی بود ولی دیروز گفتن جنین ها خیلی ضعیف هستن و قابل فریز شدن نیستن. این بار باتوجه به ۴ بار انتقال منفی گفتن جنین میزاریم توی دستگاه پرایمو و حین رشدشون ازشون فیلم میگیریم گف این دستگاه جنین پنج روزه میکنه و مشکلی واسشون پیش نمیاد.الان گفتن خیلی رشدشون کمه. کسی بوده مثل من؟؟ ایا درمان داره؟؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا