2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خاهش میکنم‌ عزیزم.منم دقیقا سال پیش مثل شما بودم تو شهرمون انجام دادم یه بار منفی شد یه بارهم سقط شد ...

منم به مرکز مام حس خوبی دارم. خداروشکر🥰🥰🥰 خدا برات نگهشون داره. منم اگه از اینجا نتیجه نگیرم احتمال داره بیام اونجا. تا خدا چی بخواد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فداتشم عزیزم لطف داری ان شاالله که همه ی خانومای منتظر خیلی زود مامان شن و دلشون شاد💓 عزیزم خدا گف ...

الهی امین.   

منم اره زیاد میخوام دقیقا همون حرف خدایادم میاد میگم خداجون یکباره دوتاش بده راحتم کن دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این ازمایش زمانی که مرد ازلحاظ ظاهری نرمال نباشه معمولا جوابش بد میاد.اکثرا براهمه نرماله نگرا ...

وای خدا از دهنت بشنوه. مرسی گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
الهی امین.     منم اره زیاد میخوام دقیقا همون حرف خدایادم میاد میگم خداجون یکباره دوتاش ...

آفرین آره همین قدر پرتوقع باش که ان شاالله حتما میرسی به خواسته ات😊😊😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مردهایی ک مشکل ناباروری دارن وقتی ارولوژ مراجعه میکنن تمام این آزمایشات رو دکتر ارولوژ براشون مینویس ...

فکر کنم همسر من این موردو نداده تا حالا🙁

آفرین آره همین قدر پرتوقع باش که ان شاالله حتما میرسی به خواسته ات😊😊😍

ممنون عزیزم ایشالله, اینباربه دل خودمم افتاده. راستی استراحتات چطوره؟ من خونمون پله داره موندم انتقال دادم چیکارکنم؟ سری قبل خونه مادرم رفتم ولی دیگه الان خودش مریضه

ممنون عزیزم ایشالله, اینباربه دل خودمم افتاده. راستی استراحتات چطوره؟ من خونمون پله داره موندم انتقا ...

ان شاالله عزیزم

نگران پله نباش ما هم داریم اونم ۲۰ تا من یواش یواش اومدم بالا دیگه توکل به خدا از دکتر هم پرسیدم گفت هیچ مشکلی نیست 

تا امروز که بیشتر درازکشیده ام ساعتی یه بار پامیشم یه دوری تو خونه میزنم بعضی وقتا کارای سبکمم انجام میدم البته همسرم همه کارارو میکنه و نمیذاره تکون بخورم ولی وقتی چشمشو دور میبینم پامیشم یکم کار سبک میکنم🙃 چون دکترم تاکید داشت نباید استراحت مطلق بود.

ان شاالله عزیزم نگران پله نباش ما هم داریم اونم ۲۰ تا من یواش یواش اومدم بالا دیگه توکل به خدا از د ...

اره خوبه توخونه راه برو, من که اینبارکارام باخودمه میدونم اشپزی و... حالا قراره بپزم بدم همسرم واسه مادرمم ببره. خدابخوادمیگیره نخوادم هیچ. سری قبل مطلق بودم خدارحم کرد امبولی ریه نشدم. انشالله موفق باشی میگم روزی یکبارپله هاروبرم؟ اخه برای امپول پروژسترون. قبلامادرم میزد. همسرمم بلده هامیترسم.   

ای جونم فسقلی های ریزه میزه, ایشالله جنسیتشون روگفتن به منم بگو, وای قربونشون برم, بچه های طلایی. تو ...

عزیزم مهربون. انشالله به زودی میای از این تجربیات خودت برامون تعریف میکنی❤️

نه راستش هنوزم مثل قدیم‌ها کار خونه نمیکنم. همسرم خیلی کمک میکنه. البته الان دچار ضعف و خستگی میشم وگرنه دیگه باید کارها رو بر عهده میگرفتم 😅

عزیزم مهربون. انشالله به زودی میای از این تجربیات خودت برامون تعریف میکنی❤️ نه راستش هنوزم مثل قدیم ...

ممنون عزیزدلی انشالله بادعاهای شما, هرچی خداصلاح بدونه شکر. 

اخیی عزیزم ضعف داری پس, به خودت برس استراحت کن خب ول کن کارخونه رو همین که گاهی غذابزاری کافیه