2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ناامید نباشید، این روزا میگذره و زودتر سیکل رو شروع میکنی. الان ک شرایطتون نسبت ب پارسال بهتر شده ب ...

نه عزیزم اصفهان می‌خوام برم پیش دکتر ایزدی تو مطب. خسته شدم😑 والله ما یکسال و نیم هست داریم تلاش میکنیم بریم تو سیکل. خودمون اصلا از اول به اهدایی فکر نمی‌کردیم. دکترا به خصوصی تو شهر خودمون روانیمون کردن آنقدر گفتن اهدایی اهدایی. تهران هم همینطور. ولی تو نی نی سایت خیلیا با شرایط ما باردار شدن. من دیگه بریدم. اصلا قوی نیستم تو این مورد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم. به خدا خیلی درمانده شدم. زینبی بابا کی هستی؟ من همسرم اسپرمش تعدادش متغیره. اسپرم زنده ه ...

چقدر سخت میگیرند برای من همه چی صفر بود تعداد ۷ ملیییون تازه تعیین جنسیت من گفتم نمیشه ولی دکتر گفت یکدونه واسه میکرو میشه به نظرم خودتم بررسی کن از لحاظ تخمدان اینها واز همه بدتر استرس 

چقدر سخت میگیرند برای من همه چی صفر بود تعداد ۷ ملیییون تازه تعیین جنسیت من گفتم نمیشه ولی دکتر گفت ...

من شکر خدا سالمم. نمیدونم دیگه بریدم به خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خداروشکر هستم دیروز خونریزی کردم شدید که گویا جنین هم دفع شده امروز سونو رفتم چیزی دیگه ...

الهی بگردمت. انقد یهو دلم شکست که دلم میخواد زار بزنم. الهی خودت طبیعی باردار میشی.. الهی جوری دلت شاد میشه که به این روزها میخندی❤️😔

سلام عزیزم شش هفته و سه روز که از وو روز قبلش لک بینی داشتم که یهو دیروز درد شدید پریودی گرفتم که نف ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم

امیدوارم خدا خیلی زود با یه نی نی دیگه سوپرایزت کنه خیلی مواظب خودت باش

آره شکر خدا. تو فکرشم هوا بعد از عید خوب بشه. دیگه بریدم

من الان از خردا که پانکچر کردم ۱۰ تا هم جنین دارم باورت میشه نمیتونم انتقال بدم  ؟ هر سری یه مشکلی پیش میاد یه بار لکه میبینم یه بار کیست میگیرم و...این راه راه سختیه من یکسال از وقتم رفت خداقل طبیعی شاید باردار میشدم ولی زمانم رفت الانم به جز استرس و نفس تنگی هیچی برام نمونده ، همش میگم شاید حکمتیه ولی ادم خسته میشه 

سلام عزیزم، یه کم لب مرزی هست طول سرویکس ولی احتمالا سرکلاژ نیاز نباشه، و مجدد چک کنن دو سه هفته دیگ ...

سلام زینبی جان خوبی؟ ببخشید همش مزاحم شما میشم. من خیلی سرفه و خلط دارم دیشب که بخازر سرفخ نتونستم بخوابم. هر جا هم میرم یا داروهای رده سی برام تجویز میکنن یا هم منو پاس میدن به بقیه. دیروز رفتم ویزیت متخصص داخلی خیلی ازش تعریف میکنن و واقعا هم‌اخلاق ک رفتارش خوب بود.میمونه تخصصش که من کسی میستم دربارش نظر بدم. ولی ایشون گفتن بخاطر شرایطتتون من نمیتونم دارویی تجویز کنم آخه بچه شما بچه عادی نیست و باید خیلی مواظب باشین. و از طرفی گفتن حتما با پزشکم مشورت کنم ببینم نظرش چیه درمورد دارو و بعد بهشون بگم‌تا ایشون هم با متخصصای تهرانو همکاراشون اونجا مشورت کنن ببینن بهترین تصمیم و دارو برام چیه. میخوام بدونم نظر شما چیه برا دارو؟ من سرفم خیلی شدیده و خلط زیادی هم دارم. جدیدا یکب دو روزه هم احساس سرماخوردگی دارم. ابریزش و کیپ شدن بینی. غیر از این هیچ علامت دیگه ای ندارم.هر جا هم میرم میگن این علایم کرونا نیست 

یه سوال دیگه هم دارم اینکه میشه دلیل پایین اومدن جفتم و طول سرویکسم همین سرفه های زیاد من باشه؟ علامت نشتی کیسه آب چیه؟ از کی باید مواظب باشم؟ خیلی بخاطر نی نی نگرانم. نکنه این سرفه ها باعث اتفاق بدی بشن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خدا حفظ کنه همسرت و دخترت رو و همه عزیزانت رو. من همسرم الان چنان ادعای پهلوونی میکنه که نگو. 😅😅 ...

نه عزیزم چیزی نیست یکم بلندش میکنی خوب میشه یادت باش این اتفاق بیشتر زمانی میافته که سینه پر شده شیر به صورت جهشی از سینه میپاشه 

من خودم به توصیه پرستار هروقت میدیدم سینم پرشده یه مقدار میدوشیدم اگر قرار بود جایی برم تو یخچال میزاشتم اگر نه که میریختم میرفت بچه هم راحت شیر میخوره دیگه گلوش نمیپره 

ایشالا انقدر درگیر حس و حال خوبت میشی که این استرسا یادت میره الان سرت خلوته میشین فکر میکنی 

به سلامتی به دنیا بیاد فکر و خیال الکی یادت میره 

آزمایش ریز حذف های کروموزوم y با کاریوتایپ فرق داره؟

ببخشید من جواب میدم عزیزم بله فرق داده ،اون آزمایش azf هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...