2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اع‌‌‌راست‌میگی‌شادن‌جون منم‌‌تقریبا‌۲۰روزه‌دارم‌میزنم سیکل‌لانگم‌‌براانتقال‌جنین پس‌اینجورباشه‌‌م ...

عزیزم میشه سیکل انتقالتو توضیح بدی من از ۱۵ پریودی این ما دوفاستون میخورم بعد از ۲۱ این ماه سینافکت میزنم ووقتی پری شدم همراه سینا فکت باید روزی سه تا استرادیول بخورم 

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه ؟ من فشارم خوبه ولی پاهام ورم کرده دست و اینامم همینطور پاهام از ورم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ والا در این شدت ورم نمیدونم خطر داره یا نه

زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه سوال کنن از دکترت 

سلام دوستان  امروز روز ۲۷ انتقالم هست الان ترشح قهوه ای دارم نگران شدم یعنی اتفاقی افتاده یکم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ حالا تهوع که نگران نباش 😉 میاد و میره، کم و زیاد میشه 

ترشح هم اگر آسپرين یا انوکسا داری یه مدت برات قطع میکنن

شاید هم یکی از شیاف ها رو حذف کنن و دوتا آمپول جاش بگن بزنی

بچه ها 

الان تو اینترنت خوندم که دوهفته قبل از تخمک کشی نباید رابطه جنسی داشته باشید این درسته ؟؟؟

وای من چیکار کنم ؟ نمیدونستم 😐

البته هنوز بهم نگفته تخمک کشی چه زمانیه 

فردا به دکترم بگم ؟؟ یا بگم دعوام میکنه 😥

اهان ، یعنی باید اهدایی بگیری؟

نه تو بیضش اسپرم تولید میشه ولی چون لوله نداره خارج نمیشع

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی‌؟ والا در این شدت ورم نمیدونم خطر داره یا نه زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکتر ...

سلام عزیزم من سوم پریودی سنو شدم بهم از ۱۵ سیکل این ماهو دوفاستون روزی یک عدد تا ۱۰ روز واز ۲۱ این ماه سینافکت روزی ۲۰ واحد گفت اصلا نباید قطع کنی واز سوم پری بعدی روزی ۳تا استرادیول سینال فکتم باید بزنم و۹ یا ۱۰ سیکل بعد برم برایه سنو تو سیکل انتقالم چرا انقدر طولانی به نظرت نباید امپول سینافکتمو قطع کنم میترسم اشتباه کرده باشه 

اتدومتر باید چندباشه

از ۸ به بالا تا ۱۲ هم خوبه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سمین جون س روز درمیان ی امپول پروژسترون داشتم ک دید خیلی لک دارم کرد یک روز درمیان شیافم ک هر۱۲ ساعت ...

انشالله که باردار باشی عزیزم .تاثیر آمپول توی قطع لک خیلی بیشتر از شیافه ها اگر دیدی لک ادامه داره آمپول جایگزین کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به‌سلامتی‌عزیزم خداپشت‌وپناهت‌باشه‌گلم اول‌که‌خدابایدبخاد‌.انشالله‌هم‌میخاد بعدش‌‌‌بعدانتقال‌‌سرت ...

چشم عزیزم حتما

ممنونم فداتشم لطف میکنی انشاالله که خیلی زود دوباره مامان میشی😍😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن