2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم  برای ivf اومدم راستی دکتر پویان تو مرکز امید متخصص اورولوژی هست، خیلی دکتر خوبیه، ...

ایشالله که همینجا مامان بشی برگردی اونور 😍

انگاری فقط من جا موندم 😂

حتی شماها هم از امریکا اومدید 🤩

چطور شد نرفتید مرکز رویان؟

سلام عزیزم  برای ivf اومدم راستی دکتر پویان تو مرکز امید متخصص اورولوژی هست، خیلی دکتر خوبیه، ...

الان که برگشتی ایران به نظرت دکترهای ایران بهتر هستن یا دکتر های امریکا؟ در زمینه نازایی.؟

دررابطه با پنتوکسیفیلین یه تحقیق کن قبلا شنیده بودم باعث شکست dnaمیشه نمیدونم صحت داشته باشه یانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هیچ مشکلی نداشتم و ندارم به ظاهر ولی خب انگار روتین دکترم هست به همه میده. آره گفت نه هیچ م ...

ولش کن وقتی اینجوری گفته بهش اطمینان کن خوب میکنه ک میده منم اگه دکتر تو ۲ تا انتقال قبلی داده بود بهم شاید مثبت میشدم و اون همه جنین از بین نمیرفت الان دکتر زرنانی بهم گفته حتما باید پنج هفته قبل انتقال بخوری بعدم مثبت هم شدی باید تا ۱۳ هفته بخوری

سلام بارانا جان خوبی گلم در چه حالی ؟ عزیزم یه سوال ابن سینا قرار بیام ایشالا  میتونم ازمایشا ...

عزیزم شما مرکز ابن سینا پیش کدوم دکتر میری؟ من میرم مطب عارفی ولی میخوام اگه قرار شد دوباره پانکچر کنم بگم با عارفی ک اندفعه بهمن نمیرم میام ابن سینا فک کنم اونجا هزینه هاش بهتره سریه پیش تو بهمن خیلیییی گرون شد قشنگ با دارو ها دو چند تا عمل دوبار انتقال نزدیکه ۵۰ ، ۶۰ میلیون شد

عزیزم شما مرکز ابن سینا پیش کدوم دکتر میری؟ من میرم مطب عارفی ولی میخوام اگه قرار شد دوباره پانکچر ک ...

سلام عزیزم من بار اول هست به امید خدا میخوام بیام 

تصمیم گرفتم بیام مدارک و پروندمو کامل کنم بعد برم مطب دکتر طرازی 

طرازی بهمن هستن یا آبان؟۶۰میلیون برای یک پانکچر و انتقال؟😳

اره درسته ولی این قرصای کلومیفن و لترزول هم معمولا به خانمایی که مشکل تخمک گذاری دارن میدن دکترا بعد ...

میتونی بگی به قصد دوقلوزایی اصرار کردم به دکتر که از این داروها بهم بده😌😌🙃🙃 هزارتا بهونه میتونی جور کنی. تو موقعیتش قرار بگیری بهونه ها خودشون میان به ذهنت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستان من همش نگران ادرار بعد از انتقالم هستم ... مثانه ام در حد انفجار پر بود بعد از یکساعت استراحت ...

نه خیلی از ما اینکار رو کردیم و مثبت شدیم نگران نباش. جنین وقتی تو رحم قرار داده‌میشه مثل مورچه ای تو عسله. مگه مورچه ی تو عسل گیر افتاده به همین راحتی از عسل  جدا میشه؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها به نظرتون خریدن آنلاین فرتیل اید مطمینه؟؟  داروهای تقلبی بهمون نندازن؟ میشه اطمینان کرد ...

اره فقط از داروخونه بخر

من فرتیل سی امم رو اینترنتی خریدم

اما حتما بگو از تاریخ انقضاش عکس بفرسته

واسه من که تاریخ نزدیکه

بهش گفتم گفت داروهای خارجی تاریخشونم بگذره موثرن🤭🤣

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قیمت ازمایش جهش ژن این قیمته یا با ازمایشات ایمنی و انعقادی کلا دو تومن میشه؟

کلا با دفترچه بیمه برای من انقدر شد چون 2 مرحله دادم یه سری دکتر خودم نوشت یه سری دکتر ایمنی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام خانم ها من جواب آزمایشم رو گرفتم  واقعا بعد انتقال خیلی خیلی نا امید بودم مخصوصا که انتق ...

مبارکت باشه ....حتما تکرار کن 48 ساعت بعد 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اره حتما برو پیشش خیلیییی دکتر دقیق و خوبیه علمش خیای بالاس

منم رفتم و دارو قبلش مصرف کردم...انشاله اینبار انتقال میدی و مثبت میشی

بله عزیزم اتفاقا پیام شما رو خوندم رفتم کلی مقاله خوندم مکمل فولات داریم تو ایران به اسم کوآلی فول ...

دکتر باید تایید کنه اصلا نمیشه بدون تجویزش خورد من هم هم به دکتر خون و ایمنی گفتم و گفتن اسید فولیک 5 باید مصرف کنی و نیازی به فولات نیست ...تجویز فولات بسته به ازمایشات هست کدوم مورد رو جهش داری