2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
ممنونم عزیزم. ایشالله قسمت شما ❤️❤️❤️

انشالله دوباره به سلامتی😊😊منم بعد ۱۰سال خدا بهم یه نی نی داده الان ۱۱ماهش تو همین تاپیک بودم که بچه دار شدم خدارو شکر 🌷🌷🌷

انشالله قسمت همه بشه تو سال ۱۴۰۰ نی نیهای گلتون تو بغلتون باشه

الهی امین یا ارحم الراحمین👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

خانوما كمكم كنيد

من آخر شش هفته ام

از غروب خونابه گلبهي ميبينم

زير دلمم درد ميگيره

چي كار كنم

سه شياف دارم در روز

سه روز يه بار هم پروژسترون٥٠

آسپرينم نخوردم امروز

آنوكسان هم دارم

چي كار كنم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم فدات مرسی به یادم بودی من دوباره میخوام شروع کنم همسرم واریکوسل مجدد عمل کرده و من میخوام ...

عزیزم انشالله انشالله به سلامتی و دل خوش اینبار مامان میشی و سال دیگه این موقع داری شیرش میدی به حق خود خدا👐🌷🌷🌷🌷 الهی امین

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بله عزیزم اتفاقا پیام شما رو خوندم رفتم کلی مقاله خوندم مکمل فولات داریم تو ایران به اسم کوآلی فول ...

چ جالب و دقیق، خیلی عالیه. مرسی از توضیحاتت متوجه شدم😘😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانم ها من جواب آزمایشم رو گرفتم  واقعا بعد انتقال خیلی خیلی نا امید بودم مخصوصا که انتق ...

وای مبارک باشه خداروشکر خیلی خوشال شدم👶👶👶❤❤ انشالله قسمت همه مون بشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره خودمم همین تصمیم گرفتم بازم خدای مهربون هرچی بخواد اما نگه داشتم واسه ماه بعد که ازهرلحاظ توانای ...

آره گلم بهترین تصمیمو گرفتی دیگه هیچ شکی به دلت راه نده سعی کن خودتو تقویت کنی تو این زمان باقی مونده 

ممنونم گلم از دعات ان شاالله که به خواسته های دلت برسی و عاقبت بخیر شی😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
والا دکتر به منم گفت پنج هفته قبل از هر کاری باید بخوری ولی اگه خواستی قطع کنی بااااید حتما کم کم قط ...

عزیزم من هیچ مشکلی نداشتم و ندارم به ظاهر ولی خب انگار روتین دکترم هست به همه میده. آره گفت نه هیچ مشکلی نداره منم دیگه امروز کلا قطعش کردم با یه عالمه استرس😕

چ جالب و دقیق، خیلی عالیه. مرسی از توضیحاتت متوجه شدم😘😘 

قربونت عزیزم خواهش میکنم 

مرسی که جرقه رو زدی تو ذهنم

برای خودمم جالب بود که با یه مکمل میشه تاثیر یه جهش ژنی رو بسادگی از بین برد 

بعدم یادم اومد دستیار آصف جاه برام کوآلی فول نوشته بود ولی توضیحی نداده بود که چندجا گشتم نبود بجاش بهم اسیدفولیک دادن گفتن همونه منم گرفتم ولی دیگه میرم خودشو میگیرم 

ان شاالله خودت خیلی زود مامان یه جفت دوقلوی خوشگل و ناز و خوردنی میشی😍😍😍😍

خدا از زبونت بشنوه گلم یعنی اگه دوقلو بشه همسرم از ذوق نمیدونم میخواد چیکار کنه عاشق دوقلویه 😍😘

عزیزم الهی که نینی نازتو صحیح و سالم بغل بگیری 😍