2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
عزیزم شما قندتون چقدر بالاست منم دوتا میخورم

بالا نیست 

فک کنم سری آخر 88 بود اگه اشتباه نکنم 

به من متفورمینو واسه پلی کیستیک بودنم دادن 

نه برای قندم 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالا نیست  فک کنم سری آخر 88 بود اگه اشتباه نکنم  به من متفورمینو واسه پلی کیستیک بودنم ...

من ناشتا خوبه بعد صبحانه بالاست گفت تا اخر بخورم  اما برای شما هر چی دکترت گفت گوش کن

والا باز خودت تصمیم بگیری بهتره چون ما اینجا هر کدوم نظر شخصیمونو میگیم هرکسی مصلحت خودشو بهتر میدون ...

اره خودمم همین تصمیم گرفتم بازم خدای مهربون هرچی بخواد اما نگه داشتم واسه ماه بعد که ازهرلحاظ توانایی شوداشته باشم.... انشالله شنبه کوچولوهاتوبغل بگیری بیای9ماه تودلت بمونن.   

مهربون جون کدوم مرکز میری مگه چرا با هواپیما میری

من تبریزمرکز میلادمیرم, اخه خودمون مشهدیم برای همین باید با هواپیما برم وبیام. سری قبل مشهددولتی بودم مزخرف بود واسم. 

همسرمم ترک تبریزه دیگه اینجا دوستان دیدم نتیجه گرفتن ازدکترحمدی منم گفتم برم اونجاوشکرخدا الان4تاجنین دارم

درکت میکنم اما چاره چیه ؟ منم هروقت خسته میشم به ته خط میرسم یه چند ماه به خودم استراحت میدم تا به خ ...

فدات بشم عزیزم انشاءالله 😘 

همچنین خودت بزودی میای میگی مادر شدی و ما رو خوشحال میکنی 

من ناشتا خوبه بعد صبحانه بالاست گفت تا اخر بخورم  اما برای شما هر چی دکترت گفت گوش کن

ممنون عزیزم 

سرچ کردم دیدم مشکلی نداره خوردنش تو بارداری 

همینکه استرسم رفت خوب شد 

این سری دقیق میپرسم ازشون 

خداجونم شکرت       
همون اول بگو که بعدا نخواهی تو رودربایسی بمونی. بعدم اینجور میلیونی داری پول میدی حق انتخاب دکتر رو ...

باشه همین کارو میکنم

مرسی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم توکلت به خدا باشه  برای منم سری اول همینطور شد  به خاطر همین دوهفته کارم گریه و نا ...

خدارو شکر عزیزم

پیامت قلبم رو به درد آورد

خدایا خودت کمکمون کن زودتر این استرسا تموم بشه و ما هم به آرزوهامون برسیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد